reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
A ja jestem zła....
Trzymam dietę a waga jak podskoczyla o pół kilo trzy dni temu tak się trzyma. No i o co jej chodzi? Przecież nie podjadam :/

Colorado, udanego wyjazdu! Niech fit upy Cię uchronią przed podjadaniem.

Słuchajcie, a jak jest z IG pęczaku? Bo jęczmienna zwykła ma wysoki...

Dzięki dziewczyny za przyjęcie mnie [emoji3] Mam dwoje dzieci, jedno ponad 8 lat a drugie 3mce. Nie jestem jakoś wysoką więc i waga musi być niska. Chciałabym wrzucić jeszcze.z 9kg i obawiam się że to nierealne. Po ciąży szybko mi zszedł brzuch, ale udka i biodra to moja bolączka. Straram się codziennie ćwiczyć na stepperze, skalpel lub jazda na rolkach. I zmieniłam nawyki żywieniowe.

Mimi, zawsze w którym momencie diety jest zatrzymanie wagi, albo nawet niewielki jej przyrost. To chyba taki test silnej woli [emoji23] nie poddawaj się [emoji8]

Ka, z wyżywienia mamy tylko śniadanie w pakiecie, obiady gdzieś na wyjściu, postaram się nie grzeszyć. A fitupy wzięłam właśnie na 2 i 4 posiłek w ciągu dnia, żeby tylko na lody i na gofry nie chodzić [emoji23]

Co do IG pęczaku nie wiem jaki ma, ale nie może mieć raczej wysokiego, skoro to chyba najgrubsza kasza :)

Tita, też chciałabym mieć receptę na zrzucenie z ud i bioder [emoji23] ale jak chudnę to w cyckach i w brzuchu [emoji23] jak kiedyś dużo na rowerze jeździłam, to wcale mi uda nie schudły, tylko takie fest masywne się zrobiły ... Także ten... Podziwiam za motywację i działania z takim maluszkiem w domu! [emoji1]

colorado imię już wybrane dla synka? ;) no mam nadzieje się dowiem.... chociaż ja mam pecha do lekarzy, robią usg po 3minuty i nic nie mówiąc przy tym. w pierwszej ciąży słyszałam tylko ze prze Pani otyłość dopiero po porodzie sie Pani dowie jaka płeć.... poszłam do swojego gina prywatnie i mu mówię o tym, on zrobił mi usg i od razu powiedział że córka.

reklama
Mimi tak to tylko spacerówka i jest rewelacyjny leciutko sie prowadzi ,wszystko delikatnie chodzi. Ma pompowane koła i amortyacje po dziurach daje radę;)
Co do wagi u mnie też dziś prawie kilogram więcej domyślam sie że to woda czuje sie taka ociężała.Może to ma związek z moja alergią na pyłki bo wczoraj ponad 50razy kichałam woda mi z nosa leci, oczy swędzą i właśnie mam wrażenie ,że spuchnięta jestem.
Colorado udanego wyjazdu a z tymi skarpetkami to ładnie Cię policzyła :D

Do góry