reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Asko no cena wysoka ale od 9-36kg wiec na długo bardzo, a maxi cosi kupiłam za 960zł :szok:, ale lepiej powiedziec rodzinie żeby np na urodziny zamiast kolejnej lalki dorzucili sie do fotelika, ja kupiłam dla dziewczynek z kasy, która dostały na roczek.

Asko o szpitalu słyszałam, generalnie juz pisałam , że wojewódzki omijam szerokim łukiem i absolutnie nie chciałabym tutaj rodzić, mam straszne wspomniania związane z tym szpitalem i patologią ciąży.

Powinni juz dawno sprywatyzowac ten szpital i oddac w ręce normalnych zarządców a nie  w ręce kolesia, który juz 3 szpitale wykończył, generalnie nasze miasto jest dośc spore a nawet izby dziecięcej już nie ma  i trzeba jezdzic do Ligoty najbliżej SKANDAL !

Wizyte mam na Łubinowej w Kato-Ochojcu tam prowadze 3 ciąże i tam będe rodzić :) i nie płace ani zł za poród by była jasnosc mimo, ze to prywatny szpital to porody sa refundowane i warunki jak dla mnie rewelacja a teraz nawet mam dostać gratis salę o podwyższonym standarcie - bo jestem pierwsza w historii szpitala co rodzi 3 dziecko :p szpital będzie miał 5 lat skończone

Agapa to ja mam jeszcze lepeij do mnie wydzwaniają klientki i cha miec cos na juz teraz - mówie, że juz prawie rodze i jestem sama z dwójką dzieci a one no to nie moze Pani z kims dzieci zostawić :szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry