reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
O nie!!!! jestem mega zła, bo napisałam mega posta i dałam odpowiedz, a tu wyskoczyła coś tam invalid i skasowało mi całego!!! już nie chce mi się tworzyć go od początku... ;/ idę się powkurzać!
W ogóle to dziś jestem nie w humorze chociaż słońce za oknem.

widzę, że dziś wszystkie mamy mega dobre humory :-D:-D:-D

wysmarowałam się (oprócz brzuszka) balsamem brązującym, więc za 2-3 godzinki mogę jechać na rodzić. szał, czuję się jakbym w SPA była normalnie hahaha

Ostatnia edycja:
Witam sie w dwupaku:) Boli mnie dalej wszytsko, takze kulam sie i chodze jak pingwin:rofl2: We wtorek mam wizyte u gina, chciała bym do niej wytrzymac..A tymczasem spadam posprzatac... Wczoraj dotarł do nas wózecek i pościel do wózeczka, takze Lenka uz chyba wsyztsko ma:))

No i Rojku odblokowała kolejkę jak widać :) Oby jak najwięcej "odblokowanych" mam :)
Mi już podły humor przeszedł, dzisiaj jest już lepiej jak wczoraj. Zaczynam dochodzić do wniosku, że mała wyjdzie jak będzie chciała. Nic na siłę :) Choć z drugiej strony ciągle liczę na to że za chwilę się zacznie :)
A teraz czas na prysznic :) Pozdrawiam z mroźnej, choć nie zaśnieżonej Norwegii :)

mamy następnego grudniowego maluszka!! zapraszam na wątek alarmowy i za chwilkę wrzucę mega rozkoszną fotkę na zdjęciowy, tylko muszę zawalczyć z telefonem i zgrać ją na kompa :)

Ostatnia edycja:
Ja już posprzątałam tzn. kurze i drobne porządki. Zaraz pójdę pod prysznic i pomału będę się do gina szykować.
Hm...ale mam wsumie czas.

Bratowa właśnie rodzi : męczy się nieziemsko... nawet bratu powiedziała ,że niechce żeby był przy porodzie i widział jak się męczy. Ten i tak pojechał i itak będzie. Musi być naprawdę kiepsko. Ciekawe jak zemną będzie?!
Dziś przebili jej wody itd... więc akcja pełną parą. Mną zajmą się pewnie w Pon. dopiero?!

balsamem- brązującym ? że niby po co ? żeby tak ładnie wyglądać ? ...

reklama
Ewka, MamoOskarka, ja mam chyba gorzej. Do mnie w poniedziałek dzwoniła żona szefa, żeby mnie wysłać w środę na szkolenie. Powiedziałam jej, że nie mogę chodzić po szkoleniach, bo mi zabiorą zasiłek. Wczoraj wieczorem dzwonił szef w jakiejś sprawie służbowej, a na koniec pyta, czy szkolenie w środę aktualne. WTF? :/:/:/ Powiedziałam mu, że w środę to ja idę na badania, a z jego żoną przecież się w końcu nie umówiłam. To mi dzisiaj dzwoni rano, że drugi termin jest w piątek i załatwił, że będę tam nieoficjalnie :/ Kuźwa, przez 2 lata nie było czasu na nic, ani potrzeby żebym szła na szkolenie, a teraz kiedy ja mam torbę spakowaną bo w każdej chwili mogę zacząć rodzić oni będą mnie wysyłać na szkolenie. Ktoś tu ma nierówno pod czapką :/ A na dodatek nie dostanę papieru, że uczestniczyłam w szkoleniu, bo mnie nie będzie na liście. To co? Chodzi tylko o to, żebym splaszczyła sobie tyłek? Kobieta w ciąży, której dziecko wariuje w brzuchu, a ona tylko czeka aż jej odejdą wody chyba za wiele wiedzy nie łyknie :/

Ostatnia edycja:
Do góry