reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Czesc dziewczyny. Normalnie jestem ledwo zywa. Upał jest okropny, w dodatku od raza dosłownie zap*******am tyle roboty mam. Gorąc wszystkim dokucza i chcą miec krótkie włosy. Jak o 8 zaczęłam pracowac tak dopiero teraz sobie usiadłam. Ale na chwile, bo niebawem musze zmuwać farbę ;)
W dodatku mam katar. Na szczescie gardło boli coraz mniej.

Kota zdązysz :) Na pewno:)

Inka i dodzwoniłaś sie?

reklama
Kota ja podobnie jak Inka- na porodówkę przyjechałam sama samochodem i jeszcze torbę taszczyłam sama, haha. W szpitalu byłam chyba o 20:30 a o 23:52 Adaś się urodził.
Inka- dobrze , że odebrał, ufff kamień z serca.\

U nas strasznie duszno.. Chyba będzie burza. Adaś śpi a ja buszuję w necie. Muszę Adasiowi kupić buty.. Nie wiem czy gdzieś pojedziemy czy w necie zamówię?

INKA dobrze ze w końcu M oddzwonił bo ja bym chyba osiwiała z nerwow.
To Ty hardcorowa, 50km jechać ze skurczami do szpitala szacun.

KOTA faktycznie Ty już na wylocie, trzymam kciuki byś jednak rodziła tam gdzie trzeba a nie w drodze.

SOSNOWICZANKA nie masz klimy w pracy?? Bo jak nie masz to wiem co to praca w salonie fryzjerski przy chodzących suszarach w takim upale.

NASTAZJA wow Tez szalona.

Maly dzisiaj strasznie marudny, upal i dzień po szczepieniu, razem zlączone do kupy i się dzieje. Wogóle strasznie mamy cycuś się zrobił, tylko mama i mama, jechalam po Melkę rowerem to tak plakał jak go z babcia zostawiałam.
Ech byłam na poczcie wysłać przyznanie sie do winy kto jechał autem, bo auto na K zarejestrowane teraz tylko czekać na blankiet do zapłaty.
Potem do banku mamie kasę wziąźć i do przedszkola, wyszłam z przedszkola a tu słyszę zaczyna grzieć zachaczyłam jeszcze po chlebek do sklepu i długa na rower z Melka i do domu co chwilę sie ogladałam czy chmury szybko nachodza. Dodam, że mamy 3km do domu, podjechanie pod górkę, ale całe szczescie zdążyłyśmy dojechać do domku i za 5min jak nie luneło. A taka padnięta z wywieszonym jęzorem:-D jechałam by zdążyć przed deszczem

Ale nawiedzila nas ulewa pobliskie miasto zalane, tunel w mieście zalany. Masakra.
Dzieciaki już śpia i mnie ten dzień dzisiaj też wykonczył.

Ale dzień.. Mój syn nie daje mi usiąść na chwile. Kupiłam dziś Adasiowi czapki z daszkiem i kapelusiki dwa. A sobie buty. Jeszcze muszę synowi kupić tenisówki i jakieś sportowe buty M. Ehhh wydatków tyle , ze masakra. Ale dziś porobię zdjęcia i powystawiam na allegro łóżeczko i resztę ciuszków.

Wlasnie moje łobuzy wracają z placu zabaw.. Adi padniety. Obawiam sie ze będzie tylko szybki prysznic piżamka i nyny.

Hej kobietki gdzie sie podziewacie.
U nas od rana ciepełko ja już dziś rundke rowerem zrobiłam do sklepu po chlebek, wczoraj sie dowiedziałam, ze w salonie mi już tyłek obrabiają, co za baby-podobno jestem kobietż z problemami i że to przez mojego męża bo kiedyś była inna, że dobrze wykonują swoją pracę ale mogłabym się lepiej ubierać i czesać, że jestem nie przyjemna, że nie można ze mną porozmawiać:no::szok:. I śmieją sę z dziewczyn-uczennic ze napisały na fb, że bardzo za mną tęsknią to jedna fryzjerka zapytała sie jednej uczennicy która tak wypisuje na fb to dziewczyna jej odpisała że wszystkie bo wszystkie mnie bardzo polubiły to fryzjerce się głupio zrobiło i buraka spiekła:-D.
A no i teraz ta nowa obrywa co tak w dupę szefowej włazi za wszystko obrywa ze gadała z uczennicą ze spodenki za krótkie, że brzuch jej widać.
Dobrze dobrze, niech sobie gadają jak im lepiej, niech sie opieprzaja wzajenie ja to mam gdzieś teraz odpoczywam od nich przede wszystkim psychicznie.
A poza tym dziewczyny uczennice utworzyły tajną grupę na fb, zeby nieporządane osoby nie widziały co one do mnie pisza, grupe nazwały GRUPA DORCI, he he szalone:-)

dzień dobry
ja już w pracy, niestety dziś zaspałam :-( a wyszła nieprzyjemna sytuacja z gościem więc od rana mam na głowie dyrekcję!

u nas nieco chłodniej, nawet w nocy padało ale teraz już robi się ładniej.

miłego dnia!!

U nas upał niemiłosierny, w cieniu na termometrze jest 41stopni, ale i tak bardziej preferuje takie upały niż minusowe temperatury i ciągłe bieganie do kotłowni.

Koko biega bez pampersa. Była już jedna kupa na podłodze( chwała, że twarda) i ciągłe sikanie po nogach ;p

Myślałam, że pojedziemy jutro nad jezioro, ale nie zabiorę dziecka w taki skwar, żeby coś jej się stało

Miłego dnia :))

2701 - u nas czwarty dzień nauki siusiania na nocnik/ubikację. Jest ciężko.. Choć dziś rano powiedziałam Adasiowi że idziemy siku, to pobiegł do ubikacji , usiadł na nocnik. Nic nie zrobił, ale fajnie że wie, że rozumie to słowo i że siku robimy właśnie tam.

Byliśmy w sklepie, po zapasy napojów. Później trochę byliśmy na podwórku, ale Adaś był marudny, więc poszłam go uspać. Teraz sobie jem frytki i popijam colą. Ufff.. czuję jak mi żołądek rozpiera!

reklama
Czesc kochane:)

Wlasnie skonczylam pracę, upal okropny, ale i tak chlodniej niz wczoraj.
Alanek spi, jak wstanie jedziemy na zakupy. Musze sobie jakichs letnich ciuchów trochę kupic.

Nastazja super ze Adas wie co to znaczy siku:)

Dorotar tak to juz jest ze obgadają ;) Ale to znaczy ze czlowiek jest cos wart, nie przejmuj sie :)

Do góry