aaaaaaaaaaaaaaa cześć:0
lysa_d no w końcu te Twoje dziecie postanowiło wypłynąć na głębokie wody ;p hihih gratuluje !!! i zazdroszczę tego gazu.. u nas chyba nie ma... przynajmniej w 2010 nie było...
Izi jak to co ze mną ja dziś rodzę!!! i już koniec kropka przecież to moja ubzdurana jakieś 3 tyg. temu data czyli 17.12 hihi.
Nie no a tak na poważnie to po nieprzespanej piątkowej nocy i moich rewolucjach .. wczora wylaczylam kompa o 21 i milam juz sie klasc jak zadzwonila siorka czy jade z nia do tesco... no i dupa bo z nia jechac na zakupy po 2 rzeczy to 2 h chodzenia po sklepie wiec koniec koncem polozylam sie o 23. wczesniej nawalala mi glowa wzielam pol tabletki bo nei moglam juz zniesc tego bolu.
Ale jak sie polozylam tak sie obudzilam dopiero przed 4 raną jak mały chciał pić!!! dawno mi sie tak dobrze nie spało, wiadać zmeczenie zrobilo swoje,. nawet nie czulam trudu przewracania sie itp.
A teraz jak nowo narodzona... ide po wloszczyzne na zupke a potem jadę... na zumbe;p to nic ze to poczatek 39 tyg. w koncu ja dziś chce urodzic!!! Mała napiera cały czas na kanał, moze cos cholera ruszy. A moja instruktorka ma dziś zastepstwo za kogos, wiec jade tak na pozegnanie sobie podreptac troche
Inka też widzę co się dzieje na forum.. hihi puchy puchy...
hihi i zmienia nam się profil głównego, z narzekających na trudy końcówki ciaży babek na mamusie i ich codzienność
co mnie osobiście cieszy hihi wole zdecydowanie te klimaty, tymbardziej ze wiążą się z tak słodką istotką
Mła a jak u Ciebie kochana?? Emilka dalej woli basen kryty???
Venus274, papayka??? w dwupaku??? kurcze naprawde coraz mniej nas tu jest aktywnych brzucholów, niby z listy wynika ze jeszcze duzo sie nei rozpakowalo z wczesniejszych terminow, ale mogly tez nam nie dac znac.. albo chodzą bidulki przeterminowane.
Sobie i wszystkim dziś rodzącym życzę powodzenia i wysokich lotów;p;p (sobie to tak na przekór... )