reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Co do karmienia to u nas jest tak że małego nie przystawiałam pierwsze 2 tygodnie bo był w szpitalu, odciągałam pokarm i mu zanosiłam a teraz nie bardzo chce ssać więc musze mieć kapturki ale dla zmyłki że to butelka;) Nie miałam nawału pokarmu a mleko pociekło 2 dni po porodzie przy użyciu laktatora. Niestety ponieważ maluszek jest mały muszę go karmić co 2 godziny więc śpię po 3 godziny w nocy i w dzień dorabiam jeszcze ze 2 godzinki - innej opcji nie ma.

reklama
dziewczyny przeraża mnie ta pustka na forum... no ale wytłumaczenie macie więc nie mam Wam tego za złe :-D:-p
pewnie zanim się wszystkie rozpakujemy i przyzwyczaimy do nowej codzienności z dzieckiem przy boku trochę czasu minie i dopiero powrócimy do porannych kaw przy bb, bo brakuje mi tego!!

no nic, nie smęcę więcej i uciekam zająć się czymś bo nudno strasznie a M niestety w pracy!

dobranoc!!

Pyszczek czytalam Twoja opowiesc,az mi łezka splynela po policzku...kurde dzielna dziewczyna z Ciebie:):):)
a jak Krzysiu sie ma jak przybiera??wszystko ok z nim??duzo zdrowka zyczymy..

inka a jak po sesyjce??:) daj jakies zdjecie:)

kurde masakra z tymi pustkami,a co z Asko??????????

jak nie ma nikogo to ide sie polozyc....dobrej nocy Mamy:)

izi nie mam jeszcze zdjęć, póki co widziałam parę na blogu! jak tylko dostanę to wrzucę ale już teraz jestem nimi zachwycona i nie żałuję że się zdecydowałam!!
fryzjer zaliczony, sesja zrobiona więc mogę rodzić :-D
tym bardziej jutro ma urodziny mój brat i przyszły teściu więc byłby idealny, podwójny prezent urodzinowy :tak: tylko Synek coś współpracować nie chce, uparciuszek mały

inka to super ze jestes zadowolona z sesji:):) juz nie moge sie doczekac kiedy je zobacze..uwielbiam takie fotki:)
no to ale bys zrobila prezencik:):):)najlepszy jaki mozna komus podarowac:)
w sumie niby jeszcze ma czas:)
u mnie tez ale juz mnie tak bola ruchy ze ałaaaa:( w piatek na wizyte i juz bym chciala zeby byl styczen:p
bo wole w styczniu niz w sylwka:( ale sama zdecyduje Mloda kiedy wyjdzie:)

dobranoc:)

Lysa zrobiła prezencik hehe
Ja dzisiaj jakoś nie mogę spać!! W nocy chciałam napisać do Was z komórki ale jakoś nie mogę tam się połapać!!

o brawo lysa :) może znów bardziej kolejkę odblokujesz :) liczę na to :)
ja też spać nie mogę, głowa mnie boli i jest mi niedobrze :/ mała nie daje mi spać w nocy, kopie jak szalona, dzisiaj czułam jak się w dół pcha :/ postaram się teraz zdrzemnąć aby się pozbyć bólu głowy :/
trzymajcie się :)

Noc za nami. Adas spał trochę niespokojnie. Nie płakał, ale wiercił się, a o dziwo pielucha sucha a cycusia wypluwał. Teraz go ponosiłam, mlody nie mógł oderwać wzroku od choinki. No i wkońcu trochę zjadł. Tatus poszedł po śniadanie, a ja marze o prysznicu. Ale nie wiem na ile sen synusia mi pozwoli.

Inka, kochana tez mysle ze jak maluszki sie zadomowia a mamy podleczą to wróci ruch na bb. Wiem po sobie. Dopiero od wczoraj siedzę i teraz przy karmieniu mogę do was napisac.

Trzymajcie się dzielnie.

aż mi ciary przeszły bo ja zaglądam tu rano chcę napsać do łysej że całą noc mi się śniła że gadałyśmy jak psiapsiłki i zaczeła rodzić odwozłam ją do szpitala i po 30 min był już na świecie Ben, zaglądam na wątek na sygnale a tu niespodzianka nasza łysa urodziła SUPER wyśniło mi się to nieźle!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie
Ja coś ostatnio spać nie mogę,tzn zauważyłam ze 5godz snu mi wystarczy a ja zawsze byłam mega spiochem!!
U mnie cisza i spokój!! Więc chyba prezentu nie będzie :cool:
Mam nadzieje ze lysa odblokuje ten zastój!
Gosia No zawsze było mówione ze czarownica z Ciebie ;) masz moc kobieto!
Nastazja cieszę się ze u Wad wszystko się dobrze układa!!
Agunia1985 jeśli się nie mylę to: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!
Milego dnia

Ps. Gdzie Asko,Sergee,2701.., ?? Czyzby rodziły

Ostatnia edycja:
Do góry