reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam w dwupaku,i sie szykuje na KTG:blink:
Dagne - firanki to juz nie ma bardzo bardzo długo !!!! Nereida tez jakos do nas nie zaglada ...trzeba by bylo spojrzec kiedy ostatnio sie logowaly na BB
Agapa- spytam sie jak najbardziej .dzis pelnia wiec moze byc troszke ciezarówek jak przyjade z KTG to napisze:tak:
lysa- no to nas sporo bedzie w weekend na porodówce:-D

To sie Nikuss szybciutko uwinela.... Ja tez tak chce...:-:)sorry2:

Lece dziewczynki milego popoludnia:*

Na kiedy masz termin :< ?

wiesz ,że teraz nasza kolej ?

reklama
Na 11 mialam byc na KTG:-Dtiaaaa ,ale zaraz jade na IP mozna sie spoznic:tak:M dopiero je sniadanie,a z jego tempem jedzenia to troszke poczekam:sorry2:

Asienka- bidulki nie martw sie wszystko bedzie dobrze nie smutaj sie:*wyjdziecie juz nie długo lepiej zeby malego wykurowali niz pozniej na same swieta ma sie cos dziac ...
Olluchna - mam termin na 12.12:tak:magiczna data:-D

oj oj oj Nikuss tyle co wczoraj pisała że coś sie z nią dzieje hihi a tu prosze szybka dziewczyna:) superrrr

a ja dziś na imprezę, niby urodzinki brata ale połączone z moimi, więc trochę pobalowałam w kuchni i oto efekty, brak zdjęc sałatki i śledzi opiekanych ale to wam daruję....

Mła keks palce lizać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodałam rum już do ciasta przez pieczeniem, generalnie go nie czuć, zamiast czekolady deserowej dałam kropelki czekoladowe do zapiekania i orzechy włoskie bo laskowych nei chciało mi sie łupać. A włoskie ostatnio na zapas przygotowałam:), zdjęcie ciut nie wyraźne bo ciacho jeszcze gorące więc wszędzie pełno rozlanej czekolady:) ale mój mąż juz wciął 2 kawałki!!!!
IMG_6447.jpg placek z ptasim mleczkiem( przepis podałam na naszym forum, uwielbiam to ciasto nigdy mnie nie zawiodło, wszystkim mega smakuje a moja siostra to jest za nim głupia, dziś ciut zmodyfikowałam zmieniłam kolor galaretek i dałam 2 smaki ptasiego mleczka:)
IMG_6445.jpg tort czekoladowy z nowego przepisu, mega pyszny(wyżarłam resztę kremu grrrr:/) ale chyba ciut mało słodki krem przez gorzką czekoladę. IMG_6443.jpgoraz najnowszy nabytek Mło-wy keks (mniamiiii)
mam nadzieję że mnie nie zabijecie hihi jeszcze upiekłam ciastka drozdzowe również z przepisy Mła:)
kochana dziękuję!!!!!!!!!!!!
dobra lecę wkleić zdjęcie kąteczka Karolci bo zlożyliśmy łózeczko i nakleiłam literki i naklejki, pościeli póki co nie ubieram tylko położyłam poszewki do fotki;p;
i zmykam skończyć sałatkę i na pyszny śląski obiadek w wykonaniu mamy.. co sie jej rzadko zdarza.

miłego dnia dziewczynki
i powodzenia na porodówce hihi tym co sie tam wybierają:)

Asko, nie masz sumienia.....;-)
Mialam dzis nie wychodzic z domu, a tu takie pysznosci... musze do cukierni....:-)
Podziwiam cie za pracowitosc i zycze udanej imprezy!

Milva, raczej herbatki nie dostaniesz w zwykłej aptece. Pytałam w kilku i dopiero w zielarskim (Herbapolu) mi się udało. Herbatka jednak uelastycznia szyjkę, raczej nie przyspieszy porodu jeśli o to Ci chodzi.

Asienka, nie martw się za dużo. Ostatecznie Michaś jest pod bardzo dobrą opieką, więc zaufaj tym, którzy się znają i widzą potrzebę przedłużenia pobytu w szpitalu.

Asko, szalona kobieto! Czy Ty wiesz, że teraz wszystkie mamy w głowie tylko jedno? Chcemy zjeść jakieś ciasto!!!!!!!!!!!!!! Ja właśnie wróciłam z zakupów, więc raczej drugi raz się nie wybiorę, ale gula mi chodzi i nie wiem sama jak to rozwiązać :)
To ptasie mleczko wygląda rasowo!

Asko, jak możesz nam to robić??? Mła ma rację z ciastem, wygląda mega szacunkowo :-) zastanawiam się, czy przypadkiem nie chcesz nas jakoś ściągnąć do siebie na imprezę :cool2:

Milva, herbatkę dostaniesz tylko w zielarskiem albo na Allegro.

my dziś z M. od rana szaleliśmy ze sprzątaniem, wszystko dosłownie lśni, M. odsuwał nawet szafy i wyszorował każdy kącik. tak więc nie ma rady synku, musisz wychodzić "na dniach" :)

Asko Kochana normalnie CIe udusze :p
Dziewczyny a ja jeszcze mam jakieś 5 min do Asko to dopiero jak pomyslę, że obok mnie takie pyszności ślinotok

a ja upiekłam ciasto jogurtowe z paczki :p z delecty bo kupiłam wczoraj blache i był piernik i jogurtowe za 12zł taki zestaw w realu
dobre jest :p

moje dziewczynki jak diabełki, mój maz 6 dzień poza domem
ide robic obiad

Właśnie mi się przypomniało, że Freiya i Gosia kupowały ją jeszcze (herbatę z liści malin) w Świecie Herbat w W-wie, ale wychodziło ich to 4x drożej...

Kota, skoro to M. szorował podłogi, to pewnie i on dostanie dzisiaj skurczy ;)))

reklama
Do góry