oj oj oj
Nikuss tyle co wczoraj pisała że coś sie z nią dzieje hihi a tu prosze szybka dziewczyna
superrrr
a ja dziś na imprezę, niby urodzinki brata ale połączone z moimi, więc trochę pobalowałam w kuchni i oto efekty, brak zdjęc sałatki i śledzi opiekanych ale to wam daruję....
Mła keks palce lizać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodałam rum już do ciasta przez pieczeniem, generalnie go nie czuć, zamiast czekolady deserowej dałam kropelki czekoladowe do zapiekania i orzechy włoskie bo laskowych nei chciało mi sie łupać. A włoskie ostatnio na zapas przygotowałam
, zdjęcie ciut nie wyraźne bo ciacho jeszcze gorące więc wszędzie pełno rozlanej czekolady
ale mój mąż juz wciął 2 kawałki!!!!
placek z ptasim mleczkiem( przepis podałam na naszym forum, uwielbiam to ciasto nigdy mnie nie zawiodło, wszystkim mega smakuje a moja siostra to jest za nim głupia, dziś ciut zmodyfikowałam zmieniłam kolor galaretek i dałam 2 smaki ptasiego mleczka
tort czekoladowy z nowego przepisu, mega pyszny(wyżarłam resztę kremu grrrr:/) ale chyba ciut mało słodki krem przez gorzką czekoladę.
oraz najnowszy nabytek Mło-wy keks (mniamiiii)
mam nadzieję że mnie nie zabijecie hihi jeszcze upiekłam ciastka drozdzowe również z przepisy Mła
kochana dziękuję!!!!!!!!!!!!
dobra lecę wkleić zdjęcie kąteczka Karolci bo zlożyliśmy łózeczko i nakleiłam literki i naklejki, pościeli póki co nie ubieram tylko położyłam poszewki do fotki;p;
i zmykam skończyć sałatkę i na pyszny śląski obiadek w wykonaniu mamy.. co sie jej rzadko zdarza.
miłego dnia dziewczynki
i powodzenia na porodówce hihi tym co sie tam wybierają