reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam w dwupaku,i sie szykuje na KTG:blink:
Dagne - firanki to juz nie ma bardzo bardzo długo !!!! Nereida tez jakos do nas nie zaglada ...trzeba by bylo spojrzec kiedy ostatnio sie logowaly na BB
Agapa- spytam sie jak najbardziej .dzis pelnia wiec moze byc troszke ciezarówek jak przyjade z KTG to napisze:tak:
lysa- no to nas sporo bedzie w weekend na porodówce:-D

To sie Nikuss szybciutko uwinela.... Ja tez tak chce...:-:)sorry2:

Lece dziewczynki milego popoludnia:*

Na kiedy masz termin :< ?

wiesz ,że teraz nasza kolej ?

reklama
Na 11 mialam byc na KTG:-Dtiaaaa ,ale zaraz jade na IP mozna sie spoznic:tak:M dopiero je sniadanie,a z jego tempem jedzenia to troszke poczekam:sorry2:

Asienka- bidulki nie martw sie wszystko bedzie dobrze nie smutaj sie:*wyjdziecie juz nie długo lepiej zeby malego wykurowali niz pozniej na same swieta ma sie cos dziac ...
Olluchna - mam termin na 12.12:tak:magiczna data:-D

oj oj oj Nikuss tyle co wczoraj pisała że coś sie z nią dzieje hihi a tu prosze szybka dziewczyna:) superrrr

a ja dziś na imprezę, niby urodzinki brata ale połączone z moimi, więc trochę pobalowałam w kuchni i oto efekty, brak zdjęc sałatki i śledzi opiekanych ale to wam daruję....

Mła keks palce lizać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodałam rum już do ciasta przez pieczeniem, generalnie go nie czuć, zamiast czekolady deserowej dałam kropelki czekoladowe do zapiekania i orzechy włoskie bo laskowych nei chciało mi sie łupać. A włoskie ostatnio na zapas przygotowałam:), zdjęcie ciut nie wyraźne bo ciacho jeszcze gorące więc wszędzie pełno rozlanej czekolady:) ale mój mąż juz wciął 2 kawałki!!!!
IMG_6447.jpg placek z ptasim mleczkiem( przepis podałam na naszym forum, uwielbiam to ciasto nigdy mnie nie zawiodło, wszystkim mega smakuje a moja siostra to jest za nim głupia, dziś ciut zmodyfikowałam zmieniłam kolor galaretek i dałam 2 smaki ptasiego mleczka:)
IMG_6445.jpg tort czekoladowy z nowego przepisu, mega pyszny(wyżarłam resztę kremu grrrr:/) ale chyba ciut mało słodki krem przez gorzką czekoladę. IMG_6443.jpgoraz najnowszy nabytek Mło-wy keks (mniamiiii)
mam nadzieję że mnie nie zabijecie hihi jeszcze upiekłam ciastka drozdzowe również z przepisy Mła:)
kochana dziękuję!!!!!!!!!!!!
dobra lecę wkleić zdjęcie kąteczka Karolci bo zlożyliśmy łózeczko i nakleiłam literki i naklejki, pościeli póki co nie ubieram tylko położyłam poszewki do fotki;p;
i zmykam skończyć sałatkę i na pyszny śląski obiadek w wykonaniu mamy.. co sie jej rzadko zdarza.

miłego dnia dziewczynki
i powodzenia na porodówce hihi tym co sie tam wybierają:)

Asko, nie masz sumienia.....;-)
Mialam dzis nie wychodzic z domu, a tu takie pysznosci... musze do cukierni....:-)
Podziwiam cie za pracowitosc i zycze udanej imprezy!

Milva, raczej herbatki nie dostaniesz w zwykłej aptece. Pytałam w kilku i dopiero w zielarskim (Herbapolu) mi się udało. Herbatka jednak uelastycznia szyjkę, raczej nie przyspieszy porodu jeśli o to Ci chodzi.

Asienka, nie martw się za dużo. Ostatecznie Michaś jest pod bardzo dobrą opieką, więc zaufaj tym, którzy się znają i widzą potrzebę przedłużenia pobytu w szpitalu.

Asko, szalona kobieto! Czy Ty wiesz, że teraz wszystkie mamy w głowie tylko jedno? Chcemy zjeść jakieś ciasto!!!!!!!!!!!!!! Ja właśnie wróciłam z zakupów, więc raczej drugi raz się nie wybiorę, ale gula mi chodzi i nie wiem sama jak to rozwiązać :)
To ptasie mleczko wygląda rasowo!

Asko, jak możesz nam to robić??? Mła ma rację z ciastem, wygląda mega szacunkowo :-) zastanawiam się, czy przypadkiem nie chcesz nas jakoś ściągnąć do siebie na imprezę :cool2:

Milva, herbatkę dostaniesz tylko w zielarskiem albo na Allegro.

my dziś z M. od rana szaleliśmy ze sprzątaniem, wszystko dosłownie lśni, M. odsuwał nawet szafy i wyszorował każdy kącik. tak więc nie ma rady synku, musisz wychodzić "na dniach" :)

Asko Kochana normalnie CIe udusze :p
Dziewczyny a ja jeszcze mam jakieś 5 min do Asko to dopiero jak pomyslę, że obok mnie takie pyszności ślinotok

a ja upiekłam ciasto jogurtowe z paczki :p z delecty bo kupiłam wczoraj blache i był piernik i jogurtowe za 12zł taki zestaw w realu
dobre jest :p

moje dziewczynki jak diabełki, mój maz 6 dzień poza domem
ide robic obiad

Właśnie mi się przypomniało, że Freiya i Gosia kupowały ją jeszcze (herbatę z liści malin) w Świecie Herbat w W-wie, ale wychodziło ich to 4x drożej...

Kota, skoro to M. szorował podłogi, to pewnie i on dostanie dzisiaj skurczy ;)))

reklama
Do góry