reklama
MamoOskarka mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie w szpitalu i wyjdziesz do domu z Oskarkiem w brzuszku bo jeszcze trochę czasu Wam zostało.
Nastazja coś czuje że dzisiaj a najpóźniej jutro będziesz tulic swoje dziecko Trzymam kciuki oczywiście i czekam na info
Dziewczynki ponawiam pytanie odnośnie usg w Warszawie. Wiecie gdzie można wykonać to zwykle 2d dość tanio?
Freyia głowa do góry. Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień dla Ciebie.
Nastazja coś czuje że dzisiaj a najpóźniej jutro będziesz tulic swoje dziecko Trzymam kciuki oczywiście i czekam na info
Dziewczynki ponawiam pytanie odnośnie usg w Warszawie. Wiecie gdzie można wykonać to zwykle 2d dość tanio?
Freyia głowa do góry. Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień dla Ciebie.
dagne
Fanka BB :)
Strasznie mnie rozbolało spojenie. Chyba faktycznie się wczoraj przeciążyłam, a dziś też dałam czadu... jeśli z tego wszystkiego zacznę rodzić, to się nie zdziwię.
Dziwnie się dziś czuję.
I marudzę Wam cały dzień, za co z góry przepraszam...
Nastazja trzymam kciuki &&&
Dziwnie się dziś czuję.
I marudzę Wam cały dzień, za co z góry przepraszam...
Nastazja trzymam kciuki &&&
mamoOskarka trzymaj sie tam dzielnie w dwupaku!
Feiya: jakaś taka aura panuje, że czlowiek chodzi i placze, zobaczysz, jeszcze troche i będzie lepiej
nastazja: powodzenia! Oby wszystko poszło szybko i bezpiecznie!
nikuss: i to jest magia świąt- Maleństwo przyjedzie i od razu będzie podziwiać
sosnowiczanka: obyście szybko wyszli do domku!
ja wykorzystałam chwilę, że młody spał i zrobiłam obiad na jutro i sobotę szykują nam sie pierwsi weekendowi goście więc nie miałabym kiedy gotować. Jestem padnięta, ale coś czuje że młody się za pare sekund obudzi ;p
Feiya: jakaś taka aura panuje, że czlowiek chodzi i placze, zobaczysz, jeszcze troche i będzie lepiej
nastazja: powodzenia! Oby wszystko poszło szybko i bezpiecznie!
nikuss: i to jest magia świąt- Maleństwo przyjedzie i od razu będzie podziwiać
sosnowiczanka: obyście szybko wyszli do domku!
ja wykorzystałam chwilę, że młody spał i zrobiłam obiad na jutro i sobotę szykują nam sie pierwsi weekendowi goście więc nie miałabym kiedy gotować. Jestem padnięta, ale coś czuje że młody się za pare sekund obudzi ;p
Właśnie obejrzałam uwagę i jestem poprostu w szoku że istnieją tacy bezmyślni ludzie. Poprostu tragedia o czym oni myśleli;/ Tacy ludzie nie powinni mieć dzieci bo sami zachowują się jak dzieci albo i jeszcze gorzej;/
kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, są wieści od Nastazji, może niedługo będzie nowy maluszek
MamoOskarka, trzymaj się i oby uspokoili Twój organizm!
Mari, powodzenia! trzymamy kciuki!!!
MamoOskarka, trzymaj się i oby uspokoili Twój organizm!
Mari, powodzenia! trzymamy kciuki!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Zaczyna się robić gorąco....
MamaOskarka napisze, jak tylko będzie coś wiedzieć.
Mari i Nastazja, trzymamy kciuki! Jeśli to już Wasz czas, to głowa do gór - jutro będzie po wszystkim
Mari, nie bój się tej pępowiny. To całkiem normalne, że dzieci się w nią okręcają. Lekarze wiedzą, jak sobie z tym radzić, więc im zaufaj.
Nikuss, i jak? Udały się wypieki?
Asko, a Ty szalejsze kobieto z tym pieczeniem Zawsze tak często czy tylko ostatnio uzbierało Ci się tyle okazji?
MamaOskarka napisze, jak tylko będzie coś wiedzieć.
Mari i Nastazja, trzymamy kciuki! Jeśli to już Wasz czas, to głowa do gór - jutro będzie po wszystkim
Mari, nie bój się tej pępowiny. To całkiem normalne, że dzieci się w nią okręcają. Lekarze wiedzą, jak sobie z tym radzić, więc im zaufaj.
Nikuss, i jak? Udały się wypieki?
Asko, a Ty szalejsze kobieto z tym pieczeniem Zawsze tak często czy tylko ostatnio uzbierało Ci się tyle okazji?