reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
MamoOskarka mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie w szpitalu i wyjdziesz do domu z Oskarkiem w brzuszku bo jeszcze trochę czasu Wam zostało.

Nastazja coś czuje że dzisiaj a najpóźniej jutro będziesz tulic swoje dziecko:) Trzymam kciuki oczywiście i czekam na info:)

Dziewczynki ponawiam pytanie odnośnie usg w Warszawie. Wiecie gdzie można wykonać to zwykle 2d dość tanio?

Freyia głowa do góry. Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień dla Ciebie.

Strasznie mnie rozbolało spojenie. Chyba faktycznie się wczoraj przeciążyłam, a dziś też dałam czadu... jeśli z tego wszystkiego zacznę rodzić, to się nie zdziwię.
Dziwnie się dziś czuję.
I marudzę Wam cały dzień, za co z góry przepraszam...

Nastazja trzymam kciuki :) &&&

Ja dzisiaj leże i odpoczywam. Brzuch mi się stawia non stop i twardy jak skala. Spojenie też mi dzisiaj daje popalić.
Z miłą chęcią wcisnęłabym sié Wam w kolejkę i urodziła:-)

mamoOskarka trzymaj sie tam dzielnie w dwupaku!

Feiya: jakaś taka aura panuje, że czlowiek chodzi i placze, zobaczysz, jeszcze troche i będzie lepiej :) :)

nastazja: powodzenia! Oby wszystko poszło szybko i bezpiecznie! :)

nikuss: i to jest magia świąt- Maleństwo przyjedzie i od razu będzie podziwiać:D

sosnowiczanka: obyście szybko wyszli do domku!

ja wykorzystałam chwilę, że młody spał i zrobiłam obiad na jutro i sobotę :) szykują nam sie pierwsi weekendowi goście więc nie miałabym kiedy gotować. Jestem padnięta, ale coś czuje że młody się za pare sekund obudzi ;p

Właśnie obejrzałam uwagę i jestem poprostu w szoku że istnieją tacy bezmyślni ludzie. Poprostu tragedia o czym oni myśleli;/ Tacy ludzie nie powinni mieć dzieci bo sami zachowują się jak dzieci albo i jeszcze gorzej;/

Najgorsze jest to, że oni nie widzą problemu, bo "to ich życie" i "trzylatek nie zacznie palić nałogowo" Grrrrrr :/ (*@$@%$@(*%&@(%*#$^E&E@

reklama
Zaczyna się robić gorąco....
MamaOskarka napisze, jak tylko będzie coś wiedzieć.
Mari i Nastazja, trzymamy kciuki! Jeśli to już Wasz czas, to głowa do gór - jutro będzie po wszystkim :)
Mari, nie bój się tej pępowiny. To całkiem normalne, że dzieci się w nią okręcają. Lekarze wiedzą, jak sobie z tym radzić, więc im zaufaj.

Nikuss, i jak? Udały się wypieki?
Asko, a Ty szalejsze kobieto z tym pieczeniem :D Zawsze tak często czy tylko ostatnio uzbierało Ci się tyle okazji? :)

Do góry