reklama
anna200379
Zaangażowana w BB
Witam się ja właśnie tak mam od jakiegoś czasu, cały czas mały wymaga mojej uwagi, kręci się, wierci, sam już nie poleży, wszystko w biegu robię, teraz zasypia, więc zaraz śmigam z pieskiem...Luuzna! detektywem powinnaś zostaĆ!
Buszuję ,buszuję ... z coffee w ręcu
Młody wstał mi dzisiaj 1 raz!!!! Boszzz .... toż ja od 3 dni zaliczałam po 13 pobudek jego! Teraz to ja jak ten ''młody Bóg'' się czuję ... żyć się chce ....
Wczoraj mój mąż sobie w końcu przypomniał, że jak byłam w ciąży (5 mc) to prosiłam go by mi worek sako z pufą zakupił i co ?
Dopiero załapał - na piątek powinnam już mieć
Kochane czy Wasze dzieci też wymagają ciągłej uwagi ?? tak, że nie można małego terrorysty samego sobie ( z zabawkami) zostawić nawet na 10 min bo ryk ?
Mama Stacha
&Franka&Janka
Agunia, 100 lat! Bądź zawsze uśmiechnięta! Życzę szczęścia i spełnienia marzeń!
emwu76
Fanka BB :)
Mojemu to nawet nie chciałoby sie tego wszystkiego czytać;-)
Luuuuzna a co ja mam powiedzieć, ile ja mam postów!!!
Aga Wszystkiego Najlepszego!!!
No i witam nowe Mamusie!!;-)
A moj sobie moze czytac - i tak nie zrozumie hihi
Witam sie i ja
i witam nowe mamusie.
Zadko zagladam na glowny odkad mamy zamkniety
pewnie dlatego ze mi czasu brakuje na ogarniecie wszystkich watkow
kopciuszek2107
Luuzna! detektywem powinnaś zostaĆ!
Buszuję ,buszuję ... z coffee w ręcu
Młody wstał mi dzisiaj 1 raz!!!! Boszzz .... toż ja od 3 dni zaliczałam po 13 pobudek jego! Teraz to ja jak ten ''młody Bóg'' się czuję ... żyć się chce ....
Wczoraj mój mąż sobie w końcu przypomniał, że jak byłam w ciąży (5 mc) to prosiłam go by mi worek sako z pufą zakupił i co ?
Dopiero załapał - na piątek powinnam już mieć
Kochane czy Wasze dzieci też wymagają ciągłej uwagi ?? tak, że nie można małego terrorysty samego sobie ( z zabawkami) zostawić nawet na 10 min bo ryk ?
U mnie tez jest terrorystaale ja sie nie poddaje;-)
Hahaha
Dobra uśpiłam śpiocha...drzemka o 7 musi być!
Śniadanko jem ;-)
Musze posprzątać, bo mam dziś forumowego gościa :-)
A kogo???
Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopał nie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas
Za bramkę służyła ciężarna ciotka
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian ), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłki Dopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...
Moze maly piłkarz ci rosnie?:-)
ale on siedzi na fotelu a ja mam kompa w rogu a pozniej jest lozeczko i mam baladachim na lozeczku i zza niego nic nie zobaczy!
tylko wiecie co? ja robie blad bo zawsze mam automatyczne logowanie ze otwieram w historii babyboom sa strony te do zamknietego itp.. poki co malz nie korzysta z kompa w ogole b ma zakaz ode mnie hehehe i sie nawet slucha ale wiesz.. nie podejrzewam go o szperanie ale czasem ciekaowsc jest silniejsza!
Ja tez tak mam,nie mam tajemnic przed moim chlopem;-)a jak przeczytalby czasami cos co na niego bym napisala to nic by nie bylo bo on wie co ja myslejedynie co to moze by go troche zabolalo uzalanie sie na tesciowa ale on zdaje sobie sprawe z tego jak ona czasami potrafi mnie wkur...
AGA wszystkiego najlepszego!!!
Blizniakom sto lat!!!
emwu76
Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopał nie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas
Za bramkę służyła ciężarna ciotka
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian ), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłki Dopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...
Nawet ja sobie to wyobrazam i te jego miny
Ale faktycznie - czas leci szybko i z kazdym dniem znikaja nasze maluszki a ich miejsce zajmuja chlopaczki i dzieczynki rownie wspaniale ale teskno troszke za bobaskami.
reklama
emwu76
Aga i ja skladam najcieplesze i najszczersze zyczenia - ZDROWKA< RADOSCI< SZCZESCIA <MILOSCI.
cmok cmok cmok
cmok cmok cmok