mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ooo a u nas grzmi !!!
chyba wylacze kompa i zabiore sie za sprzatanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wczoraj grzmiało dziś pochmurno i deszczowo. Brrrrooo a u nas grzmi !!!
Mnie też się to nie podoba. Powiem więcej: BARDZO mi się to nie podoba!Kopciuszku nasze dzieci jako pierwsze idą do zerówki w szkole obowiązkowo:-( szczerze mówiąć średnio mi sie ten pomysł podoba:-(
Ja skojarzoną 5 w 1 :/Nessi trzymam kciuki żeby było dobrze...aż mnie nastraszyłaś z tym opisem...ale choć my szczepimy rozszerzonę wersją to na szczęście nigdy nic się dzieciakom nie robiło..Tomek nawet nie gorączkuje po szczepieniu
Ja skojarzoną 5 w 1 :/
a wec tak ktos bnapisal ze plesniawki w porownaniu z ciemieniucha to nic takiego.. moje zdanie na ten temat jest ciut inne bo ciemieniucha nie boli ani nic a plesniawki wrecz przeciwnie.. meczymy sie z podawaniem jedzenia bo mala nie chce...
pani doktro stwierdzila ze bradzo delikatna jest Julka no i szybko zaatakowalo.. wczoraj ani sladu a dzis juz tyle! dostalismy gencjane i nystatyne! caly buziak julki jest fioletowy i moj palec... czym to zmyc blagam bo ja do sklepu z takimi paluchami nie pojde!
i kolejna katastrofa! no masz Ci los cos sie tu nieciekawego dzieje na tym swiecie...
Airbus rozbił się na lotnisku w Trypolisie - 103 osoby zginęły, przeżył 8-latek - Wiadomości - WP.PL
mam nadzieje ze nasz tez bedzie sie kurzylKasiuch ja mam i mnie wypuscili szybciej ze szpitala dzieki temu od tej pory sobie na szczecie lezy i sie kurzy
poprawka w sierpniu.....luuuzna podziwiam! reakcja super! mój R. też zawsze zimna krew i od razu tak reagował, a ja panikowałam.. bo nam się Dominika 3 razy tak przydusiła :-(
do nauki!
Kasiuch przykro mi że się mężulkowi nie udało :-( a kiedy będzie mieć poprawke? a co do AZS to głowa do góry bo taką postawą mu nie pomożesz :-) też przez to przeszłam i teraz poraz drugi przechodze, bo mam dwójkę dzieci atopików i nie raz mam kryzys, ale podstawą jest nie poddawać sie i nauczyć obserwować, szukać i być cierpliwym, czego ci życzę z całego serca! no i znalezienia przyczyny alergii :-)