reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Qrwa!!!!
Już na dwóch wątkach pisałam post i okazało się, że nie mogę odpowiedzieć bo został zamknięty. Nie wiem co jest grane, nie widzę żadnych zamkniętych, albumu i innych. Zamotana jestem, ktoś mi wyjaśni co jest grane?
Życie mi się wali w każdej dziedzinie i nie nadrobiłam wątku głównego. Denerwuje mnie to, że tu taki chaos.

reklama
luuuuuzna zadałam Ci pytanie :-( jak sie czujesz ?:-(

No mi kochana takie sie podobaja ubranka wlasnie tylko chcialam cos do 100 zl a jakby bylo uzywane i w stanie dobrym (a napewno przeciez to 1 dzien ) to tez bym kupila.........

madziara-kr nie czepiajac sie slowek ale prostujac lubie imprezy :tak:nawet bardzo:-D ale nie rodzinne hehehee

ja nie lubie tych organizowanych przeze mnie :) bo sie zwyczajnie stresuje ze cos pojdzie nie tak
poza tym imprezy rodzinne sa nawet ok, bylam na kilku swietnych weselach czy komuniach
no i jedzonko niezle bylo a ja to cenie :D

No mi kochana takie sie podobaja ubranka wlasnie tylko chcialam cos do 100 zl a jakby bylo uzywane i w stanie dobrym (a napewno przeciez to 1 dzien ) to tez bym kupila.........

Ja kupiłam takie za 50zł od kogoś stan idealny i jeszcze butki do tego dorzucili

Luuuuzna tak niestety tylko duchem bo ciałem nie dałabym rady ahahah :-D

madziara-kr no jesli chodzi o Wesela to lubie ;)

reklama

ja mialam komplecik polarowy z kapeluszem kupiony w entliczku za ok.60 zl wiec wydaje mi sie, ze cena ok,
niedlugo go wystawie na allegro, tyle, ze to dla dziewczynki wiec pewnie nie bedziesz zainteresowana :)

Do góry