reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

dobry:-)

mama wyspana
dzis mala jak zjadła o północy
to obudziła sie opiero o 7
po tym co ostatnio było to bomba:happy:

kasiek rychu to mama zagłosowane

luzna ja prasuje bo lubie proste rzeczy:laugh2:
zboczenie :blink:
fajnie ze u neurologa ok

Ja pod tym względem fleja jak licho :-D
Kurcze a mój standardowo przed 6.00 ale chodzi spać o 20, więc nie ma co marudzić :-D

reklama
W ogole dziecko mi sie naprawde przestawilo z jedzeniem!
zjadla o 6:00 teraz nawet nie mysli o tym by zjesc.... no wczoraj to juz w ogole...bo zjadla o:
6:00 120ml
10:00 120ml
15:00 120ml
i o 20:00 180ml

Witam,
Mea ja jedynie 143 :-( Wstyd mi.
Kurcze, Franek się drze jak opętany ostatnio. Normalnie to spokojne dziecko, ale jak chce coś wymusić to całe miasto go słyszy. Muszę go teraz ululać bo mało czasu mi zostało na szykowanie, jedziemy dziś na szczepienie, po sklepach jeszcze pobuszować muszę za ubrankiem do chrztu. A zimno u nas jak nie wiem.

W ogole dziecko mi sie naprawde przestawilo z jedzeniem!
zjadla o 6:00 teraz nawet nie mysli o tym by zjesc.... no wczoraj to juz w ogole...bo zjadla o:
6:00 120ml
10:00 120ml
15:00 120ml
i o 20:00 180ml

Mój młodszy je po 200 5 posiłków (zazwyczaj) czasami i 4...
godz ok:
6.00, 10.00, 14.00, 17.00, 20.00

Witam,
Mea ja jedynie 143 :-( Wstyd mi.
Kurcze, Franek się drze jak opętany ostatnio. Normalnie to spokojne dziecko, ale jak chce coś wymusić to całe miasto go słyszy. Muszę go teraz ululać bo mało czasu mi zostało na szykowanie, jedziemy dziś na szczepienie, po sklepach jeszcze pobuszować muszę za ubrankiem do chrztu. A zimno u nas jak nie wiem.

nie smuc sie ja mialam 145:):):):):)

pare lat temu napisalam taki test dla ludzi z grona z ktorymi wtedy pisalam ... troche od tego czasu sie zmienilo ale wiekszosc jest nadal aktualna ... ciekawa jestem na ile wy mnie zdazylyscie poznac przez ten rok pisania ...
z serii co wiecie :) - FunTest
pochwalcie sie swoimi wynikami !!!

aha a ja nie przeczytalam calosci tylko polasilam sie na test jak zobaczylam ze dziewczyny chwala sie wynikami i zrobilam go wg siebie a nie ciebie!
ja to debil jestem!
pojedzcie mi moze sie obudze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehheheh

ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml
a010.gif
a010.gif

reklama
dla mnie to i tak sukces po wczesniej julka jadla po 260 i to 8-9 posilkow dziennie.. wiec jestem dumna.. moze mniej zacznie przybierac na wadze bo bujak sie pod nia ugina!!!!!

HAHAHAHA dobre :-)
A tak na serio to dobrze, że wprowadziłaś dietę, bo potem Julka miałaby problemy...wiesz rozwojowe (trudno by jej było zacząć chodzić) i zdrowotne (duże obciążenie nóżek, rozepchany żołądek). Ja pod tym względem Alana pilnuje, bo jakby mu ktoś dawał co 2 godz jeść, to by pewnie zjadł. A potem bym miała problemy :-( Teściowa szczególnie naciska na to, że on za mało je :szok: dlatego jak go zaniosę do niej (np jak idę na zakupy), to od razu po jedzeniu, żebym nie musiała jej mleka dawać...wczoraj np bardzo się dziwiła, że mleczka nie przyniosłam jej, bo chciała go nakarmić, gdy jej zaczął marudzić...nosz kurde śpiący był to marudził! A ja jej twardo mówię, że jedzenie ma o 20.00 i koniec. Wg niej daje też za mało mu mleka. a ile mam mu dawać? 280? ogłupiała kobita....

Do góry