reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

halo halo halo .
Spokojnie
nie klocic sie tam i nie obrazac.
Spokojnie ustalmy.
Ja nadal nie wiem co to za grupa i nigdzie nie mam zaproszenia.
Moze jest fajna a moze nie.
daffi - najpierw wyslalas zaproszenia a potem pokasowalas.
Z gory zalozylas ,ze ktos nie chce
ja nie mialam szans sie wypowiedziec
i ciezko sie wypowiedziec na temat czegos czego sie nie zna.
Uwazam jednak ze nie powinno byc dwoch grup
albo przechodzimy wszystkie albo zadna
potem bedzie tak ze na jednej grupie bedzie sie obgadywalo te z pierwszej albo ktos tak pomysli.
eeee- do kitu z taka solidarnoscia.
Daffi - zrobmy to razem.
Fajnie ze zainicjowalas stworzenie nowej zamknietej grupy i masz jakies pomysly.
Powinnas jednak na spokojnie przedstawic pomysl i dac szanse wszystkim przejsc.
A ty taka w goracej wodzie kapana:
Hop - jest grupa
Hop- zaproszenia
Hop - nie ma odzewu
Hop - nie ma juz zaproszen
Hop - kto nie chcial to niech sie wypcha

Ja sie czyje jakby mnie ktos trzy razy zakrecik z zamknietymi oczami - nie wiem o co chodzi... jeszcze sie nie polapalam a juz po wszystkim :(

reklama
Kurde a już nic nie kumam. Wyraziłam swoje zdanie, potem zaakceptowałam zaproszenie, popatrzyłam co i jak i napisałam że będę tam zaglądać. Nie wrzucilam zdjęć bo nie miałam czasu jeszcze, dziś zaglądam i już grupy nie mam.
boze przepraszam jestem jedna wielka pomylka.. nie mam za zle nikomu jesli nie chce tam byc..ale jesli nie chce to nie musi miec dostepu... juz dodaje cie.

hmm..jakby ci to wytłumaczyc..
rozumiem, że nie chcesz żeby obcy ludzie ogladali Julke i twoja rodzinke, ale ja i myślę ze inne dziewczyny z forum tez pewnie są ciekawe co julka nowego potrafi i jakie minki strzela, a kasując nas ze swojej tajnej grupy odbierasz nam taka możliwość:) ja nie bede napewno wklejać tam swoich fot, ja zostane przy starym albumie. przez to, że mam inne zdanie od twojego usunełaś mnie z listy. myślę, że nudno by było na świecie gdyby każdy był taki sam i miał takie samo zdanie. to ze ja nie chcę tam umieszczać swoich zdjęć nie znaczy, że nie chce oglądać julki- forumowe stronwomen.
nie wiem czy udało mi sie przekazac to co mam na myśli:)

hmm..jakby ci to wytłumaczyc..
rozumiem, że nie chcesz żeby obcy ludzie ogladali Julke i twoja rodzinke, ale ja i myślę ze inne dziewczyny z forum tez pewnie są ciekawe co julka nowego potrafi i jakie minki strzela, a kasując nas ze swojej tajnej grupy odbierasz nam taka możliwość:) ja nie bede napewno wklejać tam swoich fot, ja zostane przy starym albumie. przez to, że mam inne zdanie od twojego usunełaś mnie z listy. myślę, że nudno by było na świecie gdyby każdy był taki sam i miał takie samo zdanie. to ze ja nie chcę tam umieszczać swoich zdjęć nie znaczy, że nie chce oglądać julki- forumowe stronwomen.
nie wiem czy udało mi sie przekazac to co mam na myśli:)
wiesz ale jakos nie mam potrzeby juz pokazywania swojej corki.....
wazne ze jej ukochany na nk ja zobaczy i wsio!
dobra koniec tematu bo mozna popisac o czyms przyjemniejsyzm..
np ze u mnie slonce teraz swieci tak mocno ze az milo sie robi:)

Dzieki:)
jak tylk owroce i bede miala swoj kompik to zaraz was zbombarduje fotami:)

ej a ja sie zaraz obrazena wszystkie!!:p hehehehe
bo dzis moj post zostal zignorowany:) pytalam o grzanie zupek z mikrofali robicie to??:)

ja nie.. ja nic dziekcu nie podaje z mikrofalii.. jakos upzrdzona jestem do promieniowania... moze i nic si enie stanie slyszalam ze najgorzej grzac jest melko.... ja wrzucam do mini garnuszka i podgrzewam na ogniu a pozniej do miseczki wrzucam.

Dzieki:)
jak tylk owroce i bede miala swoj kompik to zaraz was zbombarduje fotami:)

ej a ja sie zaraz obrazena wszystkie!!:p hehehehe
bo dzis moj post zostal zignorowany:) pytalam o grzanie zupek z mikrofali robicie to??:)
kasia ja nic nie ignoruje, tylko my jeszcze nie jesteśmy tak zaawansowani w jedzeniu:) my tylko cyc, zwykły ze stanika, nie z mikrofali:)

boze przepraszam jestem jedna wielka pomylka.. nie mam za zle nikomu jesli nie chce tam byc..ale jesli nie chce to nie musi miec dostepu... juz dodaje cie.
ok rozumiem, to twoja galeria:) więc ja nie muszę mieć tak dostępu:) będę podgladała w agugu (pod suwaczkiem) jakie wrzucasz foty wiec chociaz cos zobacze:)

bylo ale juz nie ma...bo jak pisalam wczesniej pokasowalam... moge wyslac ponownie ale czy jest sens skoro i tak wiekszosc jest przeciwko?

DAFF ja lubie wszytskie laski z forum nie szukam tu zadnych zaczepek ani sie nigdy nie zloszcze na czyjes posty..
swoje zdanie mozna miec..jak komus nie pasuje niech nie dolacza...
a forum jest dla wszystkich i jezeli masz potrzebe zalozenia takiej grupy i sa chetni to najwyrazniej ma sens!!
i ktorakolwiek by czegos nie otworzyla, to chcialabym dolaczyc i miloby mi bbylo jakbym dostawala zaproszenia...

halo halo halo .
Spokojnie
nie klocic sie tam i nie obrazac.
Spokojnie ustalmy.
Ja nadal nie wiem co to za grupa i nigdzie nie mam zaproszenia.
Moze jest fajna a moze nie.
daffi - najpierw wyslalas zaproszenia a potem pokasowalas.
Z gory zalozylas ,ze ktos nie chce
ja nie mialam szans sie wypowiedziec
i ciezko sie wypowiedziec na temat czegos czego sie nie zna.
Uwazam jednak ze nie powinno byc dwoch grup
albo przechodzimy wszystkie albo zadna
potem bedzie tak ze na jednej grupie bedzie sie obgadywalo te z pierwszej albo ktos tak pomysli.
eeee- do kitu z taka solidarnoscia.
Daffi - zrobmy to razem.
Fajnie ze zainicjowalas stworzenie nowej zamknietej grupy i masz jakies pomysly.
Powinnas jednak na spokojnie przedstawic pomysl i dac szanse wszystkim przejsc.
A ty taka w goracej wodzie kapana:
Hop - jest grupa
Hop- zaproszenia
Hop - nie ma odzewu
Hop - nie ma juz zaproszen
Hop - kto nie chcial to niech sie wypcha

Ja sie czyje jakby mnie ktos trzy razy zakrecik z zamknietymi oczami - nie wiem o co chodzi... jeszcze sie nie polapalam a juz po wszystkim :(
kochana byla dla wsyztskich ktorych moglam zalozyc.... z 30 osob tam bylo.. kilka wyrazilo sowja opinie ze wola zostac tam gdzie byl album wczesniej.....
wiec juz nie ma sensu trzymac osobnego naprawde!
chcialam dobrze ale pomylilam sie bo strzelilam gafe... najlepeij juz do tego nie wracac naprawe!!!!!!!!

reklama
Czytam i czytam, od kilku dni mnie świerzbi żeby napisać co myślę, piszę a potem kasuję post bo nie chcę niepokoju wprowadzać. Ale już wytrzymać nie mogę.
Dafii tu nie chodzi o ciebie, żeby to z góry było jasne. Ja uważam, że dodatkowy zamknięty jest zbędny. Powód - bo część z nas może się tym faktem poczuć urażona i odsunięta na boczny tor. Nie chodzi o to, że pomysł do bani, tylko o to, że zaczynamy się czuć nieswojo. Ja jestem takim typem człowieka, że bzdur pisać nie lubię, jestem umysł ścisły, polonistką nigdy nie byłam, nie neguję tych co to potrafią i lubią, a ostatnio czuję się zmuszana do pisania postów by przynależeć do jakiejś grupy, w efekcie, bo naturę mam buntowniczki, piszę coraz mniej. Mimo, że jestem od początku czuję się jak nowicjuszka i popieram te dziewczyny, którym jest przykro, rozumiem je, zresztą ja również otrzymałam zaproszenie, a teraz zostałam usunięta z grupy. Nie podoba mi się ta cała sytuacja. Czasami mam ochotę sobie tylko poczytać, ale kogo będę czytać jak wszystkie pójdą rozmawiać i dzielić się doświadczeniami na zamkniętym?
Może ktoś się na mnie pogniewa, ale tym razem nie skasuję posta, trudno, co ma być to będzie.

Ostatnia edycja:
Do góry