reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

daffi spokojnie:) teraz rozumiem chcesz ukryć foty julci i twoje ok. napisałam tylko swoje zdanie tak jak i Ty:) uważam tylko, że mniej czasu zajmuje obejrzenie jednego wątka niż kilku, może poprostu zrób jedna galerie w swojej grupie dla wszystkich. taka moja mała sugestia, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz:)

aha i dziękuje za zaproszenie:)

co do jednego watku.. jak chcecie mzoecie utworzyc wlasny przeciez nie tylko ja tam moge tworzyc..ale wydalo mi sie takie wyszczegolnienie fajne bo nic sie nie bedzie mieszac... a tam gdzie sa nowosci to wszystko przeskakuje na poczatek i jest pogrubione wiec wiadomo co odwiedzac... nie trzeba wszystkich.

reklama
jeszcze chwila hehehe i skasuje cala ta grupe i juz......
chcialam dobrze ale jak zwykle wyszlo zle..
stracilam motywacje i radosc z tego co dzis rano robilam...
moja praca poszla na marne i pomysl... no coz widze ze tylko luuuzna wika i paulus to docenily bo wrzucily fotki no i Nessi skomentowala fotke wiec jest nas 5 ktore docenily to co zrobilam.. liczylam na wieksze wsparcie hehehe:-)

moja praca poszla na marne i pomysl... no coz widze ze tylko luuuzna wika i paulus to docenily bo wrzucily fotki no i Nessi skomentowala fotke wiec jest nas 5 ktore docenily to co zrobilam.. liczylam na wieksze wsparcie hehehe:-)

daffi nic nie wyszło źle..napisałam z maggi swoje zdanie i tyle..chyba chodzi nam o szczerość na forum..nie widzę sensu pisania, że coś jest super jak tak nie uważam:) napewno znajdą sie osoby które będą tam zaglądać.

pozatym ja nie mówię, że nie doceniam:)

Ostatnia edycja:
Wy tez laski macie takie zimne ręce ja całe zycie tam mam straszne lody .... tulam sie do Igorka i grzeje sobie ręce:szok: biedny ten moj synek nie moze poczuc maminego ciepla:sorry2:przynajmniej z rąk ;) no chyba ze w domu naprawde cieplo to wtedy mam cieple ...

ciekawe czemu tak mam...?
niskie ciśnienie pewnie...też tak mam :/

reklama
Wy tez laski macie takie zimne ręce ja całe zycie tam mam straszne lody .... tulam sie do Igorka i grzeje sobie ręce:szok: biedny ten moj synek nie moze poczuc maminego ciepla:sorry2:przynajmniej z rąk ;) no chyba ze w domu naprawde cieplo to wtedy mam cieple ...

ciekawe czemu tak mam...?

Ja mam wiecznie zimne :-D w ogóle T się smieje, że jestem zmiennocieplna :-D Na słońcu gorąca, a w cieniu lód :-D

Daffi ja doceniam Twoją robociznę!! napracowałaś się i ja tam foty wrzucam, bo wydaje mi się to fajnie urządzone i cacy poukładane!! Każda ma swój album i git :-) Słuchaj zawsze w wiekszej grupie ktoś będzie miał odrębne zdanie, cos się nie będzie komus podobać, ale to nie powód do desperackich czynów :-)

Dziewczyny, jak szef odkłada spotkanie na później bo nie będzie miał dużo czasu na spokojną rozmowę, to dobrze czy źle dla mnie wróży? :-)

Na moje dobrze :-)

A ja spałam :szok: obudziłam się mega głodna :szok: nie nie nie jestem w ciąży :-D:-D
Aluś spał cały czas z nami hehe :-) obudził się głodny jak wilk :-D teraz się ładnie bawi :-)

Do góry