magda85-gdańsk
Fanka BB :)
my chrzcimy 29 maja i jakos nie ma stresu, że to póżnokopciuszku super ze juz po problemie super wiesci
luuuzna moj brat synkowi kupił za 19 zł 5 puzzli tez z wyjmowanymi elementami w srodku ale wymiary 40 na 40 sa super tez takie bedziemy kupowac wieksze....
co do chrzcin my dopiero 6 czerwca pozno ale musimy czekac chyba najpozniej ochrzcimy dzieciatkono ale musimy czekac...
gratulujemyHej laski:-) byliśmy dziś załatwić chrzest Aleksa i co???? Wyszło na to, że bierzemy też ślub kościelny(mamy też cywilny) razem z chrztem 26 czerwca:-):-):-):-) ehhhh jak ja happy jestem tego się nie da opisać
my też drugi raz, bo my już po cywilnym, mi sie wydaje, że my i tak to mniej przezywać będziemy, bo mamy juz dzieci, którymi musimy sie zajmowac i nie mamy czasu na myślenie za bardzo o slubie ja jakos nie mam stresa wielkiegoJa drugi raz hehe ale teraz większy stresior jest
musicie się sprążyć z przygotowaniami bo czasu niewiele zostało! zycze powodzenia w szukaniu kiecki, restauracji... i lista jeszcze dluga
ja polecam psy ze schroniska zanim zaszłam w ciąże byłam wolontariuszka w schronie. te psy naprawde kochaja jakos tak inaczej i sa wdzieczne do końca życia!nadrobiłam czytanie wkońcu! teraz się wezmę za pisanie.
chora jestem na całego! na dodatek Rozalka była gigantycznie niedobra dzisiaj.
fajnie Wam że macie psiaki, uwielbiam, caly czas jakiegos mialam, ale od jakiegos juz czasu nie. jak wkoncu chalupke wybuduje to bede miala min 2!