D
daffodill
Gość
Jednak skasowałam ostatniego posta, bo po co macie wiedzieć co ja myślę.
a ja zdazylam przeczytac:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak skasowałam ostatniego posta, bo po co macie wiedzieć co ja myślę.
poczekamy az sie pokaze moze ona nam to przetlumaczy albo Agatka.
byc moze ja tego nie doczekam bo w ogole nie wiem jak zabrac sie za szykowanie na ten slub ale to szczegol.... hihiiihi
najpierw musze chate wysprzatac a maz dopiero o 13 wroci wiec ani sie nie wykapie ani nic dopiero po 13 bedziemy sie bic o lazienke a bez kapieli wlosow i makijazu nie zrobie! czuje juz ten dzien swira!!!!!!!
DAffi ---Milej zabawy!!!
hehe i moj P cos zaczal przebakiwac o slubie ostatnio...ale,ze ja tradycjonalistka jestem to bez oswaidczyn...nie gadam o zadnych slubach i n ic nie ustalam;P ale wredna jestem cio?(choc nie ukrywam,ze juz bym chcialawiem,ze to TEN no i wkurza mnie wypisywanie 'tylu' nazwisk na drukach;p a poza tym nie robie sie mlodsza ;P
Wiesz co Daffi jeszcze nie mam tych fotek bo oczywiscie z pospiechu zapomniala swojego aparatu a moja kolezanka mi nie podeslala jeszcze ale jak beda to cos wkleje chociaz nie ma czego podziwiac haha a Ty w koncu jaka masz kiecke???
Tez bym tak wolala ale mialam juz kiecke z sylwestra wiec nie musialam nic kupowac a ze do kostek to luz bo mam lydki jak Pudzian moj T mi spiewa ciagle Łyda Łydałciuuuuuuuu łyda łydałciuuuuuuuuu jee jeeeja nie mam kiecki... mam spodnie i tunike:-)hahaha
Milej zabawy Daffi wesele bedzie pewnie bedzie bardziej refleksyjne chwilami tgak jak to na ktorym bylam w zeszlyym tyg ale bawilismy sie super wszyscy.