reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
poczekamy az sie pokaze moze ona nam to przetlumaczy albo Agatka.
byc moze ja tego nie doczekam bo w ogole nie wiem jak zabrac sie za szykowanie na ten slub ale to szczegol.... hihiiihi
najpierw musze chate wysprzatac a maz dopiero o 13 wroci wiec ani sie nie wykapie ani nic dopiero po 13 bedziemy sie bic o lazienke a bez kapieli wlosow i makijazu nie zrobie! czuje juz ten dzien swira!!!!!!!

niestetyt nie znam tego slangu ... agatki tez pytalam i nie rozumie ;(

a my sie dzis zaspalismy :D ale olac mozna czasem :)
teraz bede ogladac relacje z warszawy ... chociaz szczerze powiem ze juz mam roztwor nasycony ... jeszcze tylko jutro pogrzeb ... i chyba odetchne ... moze to niepopularna opinia ale juz chce zeby sie to skonczylo i nareszcie niech pozwola w ciszy i spokoju przezywac rodzinom smierc bliskich ... bez kamer, pytan i zbednych deklaracji

DAffi ---Milej zabawy!!!
hehe i moj P cos zaczal przebakiwac o slubie ostatnio...ale,ze ja tradycjonalistka jestem to bez oswaidczyn...nie gadam o zadnych slubach i n ic nie ustalam;P ale wredna jestem cio?;););)(choc nie ukrywam,ze juz bym chciala;)wiem,ze to TEN no i wkurza mnie wypisywanie 'tylu' nazwisk na drukach;p a poza tym nie robie sie mlodsza ;P

nooooooooooooo:-D

Karnitynko, nic ważnego, ot takie moje frustracje. Ja już o tym zapomniałam.
A mnie mąż katuje muzyką poważną. I śniło mi się, że Jarosław brat kandyduje na prezydenta :-) Ja nie zagłosuje na pewno na tę opcję.

Milej zabawy Daffi wesele bedzie pewnie bedzie bardziej refleksyjne chwilami tgak jak to na ktorym bylam w zeszlyym tyg ale bawilismy sie super wszyscy.

now ieszz zkilku rzeczy trzeba zrezygnowac.....
np samochody nie beda jechac w kolumnie trabiac.... tak glupio troszke.... jeszcze u nas kosciol malowali z przodu i ryusztopwanie jest... o 13 maja je zdjemowac ale chyba nici z tego bo robotnicy przedluzaja robote do poniedzialku bo to dla nich kasa!!!!!!!!

reklama
hahah walsnie dzownila do mnie moja mama...
okazuje sie ze moj byly facet z ktorym bylam przed moim mezem... bierze dzis slub hihihihi

Do góry