reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

NO w koncu zasnal ten moj maluch ale w sumie bawil sie ladnie nia plakal to mozna bylo zrobic pare rzeczy T pojechal na silownie a ja ogladam tvn pojechalabym nawet do Krakowa ale z Szymkiem odpada. My bylismy juz z malym na dwoch wycieczkach raz do Słupska ponad 3 godzinki spal caly czas i raz do Swinoujscia tez spal ale na promie sie zaczelo bo jak stajemy to on sie budzi od razu i musialam go odpinac z fotelika bo byl dziki szal:)

reklama
Witam,
nadrabianie wczoraj mnie przerosło i musiałam dokończyć dzisiaj.
Marta, współczuję, że Piotruś też będzie musiał przechodzić przez to co Antek. Mam nadzieję, że zniesie to lepiej, jesteśmy z wami.

Ostatnia edycja:
Właśnie wcale nie są milionerami..ta mała też ma wszystko codziecko może mieć...ale oni zawsze tak szaleją:no:
no tak ale jesli ktos nie ma to oczywiste zxe tyle nie da no chyba ze robia to pod publike bez urazy kochana ale nie wierze w takie cuda ze przecietny czlowiek sie tak wysypac potrafi...hehe

Hej laseczki ja juz po sniadanku po orbitreku po kapieli:) Maly cwaniak obudzil sie o 6 i do tej pory nie spi a w najlepsze sie bawi pod karuzelka co za dziecko chyba potrzebuje coraz mniej snu:szok:
Alitka dzieki za komplement kochana jestes ale teraz jestem duzo wieksza:wściekła/y:
Pogoda u nas piekna wiec niedlugo na spacerek maly ladnie spal cala noc wiec chyba zdrowieje:)

no wlasnie a ja Ciebie mialam pytac gdzie sa fotki ze slubu na ktorym bylas tydz temu??????
toz to ja tak bardzo chcialam cie zobaczyc w Twojej kreacji!!
czekam na nie z niecierpliwoscia!!!!!!!!!!

chyba zmykiam sie polozyc na chwilke jeszcze....siedzialam do 2 w nocy;) bo my tak spac chodzimy(choc i tak na spaniu sie nie skonczylo-hihihi) to musialam Mlodego budzic przed 6...ale sie zdziwil;O...a mnie cycki rozsadzalo..to przebralam pieluszke i myk go do duzego lozka:) oooo tak w to mi graj -to mówil jego wzrok:)a z cyckow sie lalo po prostu :)jak raz zaciágnal to samo Mu lecialo;P..

DAffi ---Milej zabawy!!!
hehe i moj P cos zaczal przebakiwac o slubie ostatnio...ale,ze ja tradycjonalistka jestem to bez oswaidczyn...nie gadam o zadnych slubach i n ic nie ustalam;P ale wredna jestem cio?;););)(choc nie ukrywam,ze juz bym chciala;)wiem,ze to TEN no i wkurza mnie wypisywanie 'tylu' nazwisk na drukach;p a poza tym nie robie sie mlodsza ;P

no wlasnie a ja Ciebie mialam pytac gdzie sa fotki ze slubu na ktorym bylas tydz temu??????
toz to ja tak bardzo chcialam cie zobaczyc w Twojej kreacji!!
czekam na nie z niecierpliwoscia!!!!!!!!!!
Wiesz co Daffi jeszcze nie mam tych fotek bo oczywiscie z pospiechu zapomniala swojego aparatu a moja kolezanka mi nie podeslala jeszcze ale jak beda to cos wkleje chociaz nie ma czego podziwiac haha a Ty w koncu jaka masz kiecke???:)

reklama
Do góry