ulenka7883
mamusia Antolka:)))
my tez nie sciagamy. wczoraj pediatra ogladal i nic na ten temat nie wspomniala,wiec mysle ze u nas ok.Nam pediatra mówiła, żeby nie ściągać jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my tez nie sciagamy. wczoraj pediatra ogladal i nic na ten temat nie wspomniala,wiec mysle ze u nas ok.Nam pediatra mówiła, żeby nie ściągać jeszcze
Nam pediatra mówiła, żeby nie ściągać jeszcze
To witam się i ja
I mamy kolejny problem:-(
Pytanie do mamusiek chłopców
Już pisałyśmy o ściąganiu napletka..i jak pamiętam wyszło na to że lepiej nie ściągać, nie?
Więc ja przy kąpaniu obciągałam to tylko tak żeby mu tam dobrze wymyć
Ale od przeszło tygodnia wydaje mi się że wcale tej skórki nie idzie ściągnąć.....kiedyś robiła się dość duża "dziurka" a teraz prawie nic!!!
Nie chcę na siłę nic mu tam szarpać...ale jak próbuję to ściągać to raczej nic go nie boli..bo zachowuje się tak jak zwykle
Tyle tylko że jest widoczna różnica w tym jak kiedyś to schodziło a jak teraz
I nie wiem...czy mam z takim czymś gnać do lekarza czy dalej próbować ściągać jak mu nic innego nie dolega
Kochana nie ma sprawy :-) znam kilka świetnych i tanich miejscówek. A szczerze mówiąc czasami dobrze robi zmiana otoczenia, człowiek odpoczywa od codziennych problemów.Marta, to poproszę o namiary na miejscówki. Jak nie wytrzymam to wsiadę w auto i przyjadę.
Nadrobiłam, odpisałam a teraz zmiatam. Mam dzień aktywny. Staśka już odstawiłam do przedszkola, Franka uśpiłam a teraz muszę się szykować bo jadę z małym do stolicy, mamy wizytę u neurologa.
\
Kazdy jeden bez wkladki bedzie twardy
ja ściągam aż do miejsca by było widać dziurkę i myje... bo pytałam trzech lekarzy i kazali naciągać...
ja ściągam aż do miejsca by było widać dziurkę i myje... bo pytałam trzech lekarzy i kazali naciągać...
Pamiętam...ale to nawet tego nie ruszać żeby umyć w "srodku"?Ja kiedys na ten temat długiego posta napisałam;-) dziecięcy urolog powiedział mi, że pediatrzy błąd robią każąc sciagac napletek, nie wolno tego ruszać do około trzeciego roku życia!!!!