reklama
czy to do mnie było? ;-) to z gorzowem nic nie mam wspólnego ale pisałam z wami tu w czasie ciąży i może dlatego kojarzysz mój nickno witaj kochana... a powiedz mi czy ty przypadkiem nie zawitalas na forum na Gorzowie i okolicach?
chyba cie tam gdzies widzialam:-)
ja jak słyszę słowo teściowa to mnie ciarki przechodząwitam po calym dniu ... kurcze jak mariusz ma 2 zmiane to ja nie moge na sekunde od dziecka odejsc bo zaraz tesciowa mi ja zabiera !!!
ale popoludniu bylo u nas 18 stopni wiec poszlysmy sobie spac do ogrodu tzn mala spac a ja na klachy do ciotki ... oczywiscie tesciowa nie wytrzymala i przylazla zaraz za mna ... ech zycie ...
kurcze chciałam nadrobić ale nie dam rady teraz bo mały wstał... później zajrze i dozytam :-):-)
kurcze u mnie od tygodnia cos sie poprzestawiało małemu przesypiał 6 godzin w nocy a teraz budzi sie o 24 i potem co 2,5 godziny... niewiem czy jakis kryzys ma czy co...chce cyca i dalej idzie spacNo dla mnie 6 rano to nowość, wcześniej Franek wstawał 7:30, czasami Stasiek mnie pierwszy budził. A ja starym zwyczajem chodzę spać po północy i jeszcze zasnąć nie mogę. A od dwóch nocy mi się mały wybudza i beczy, nie wiem dlaczego.
lajtway
Fanka BB :)
Luuuzna, Kochanie, co do pićku i kupy nie wypowiem się bo my jestesmy cycusiowe i pojęcia nie mam jak to jest na butli. Co do ślubu- przyznam się że nadrabiałam po łebkach bo chciałam wiedzieć co mniej więcej się po świętach dzieje i chyba przeoczyłam. A wczoraj to już w ogóle czytałam jednym okiem bo byłyśmy na szczepieniu i jakieś takie marudne te moje dziecię. Ale chętnie pomogę jesli zapytasz jeszcze razNiedawno napisałam o swoich wątpliwościach dotyczących kupy Alusia, picia i ślubu. Żadna mi nie odp :-(
karnitynka1982
Luuzna moj maly to pije jak mu sie zechce sa dni ze on mi nic nie wypije ani lyka a sa ze np 60 gora 80 wiecej mu nie wcisne lekarka mowila jak pytalam ze jak nie chce to nic na sile ale probowac zachecac do picia
Mama Stacha
&Franka&Janka
Chciałam zaraz iść na spacer, ale coś się u mnie pogoda psuje, pochmurniało.
Weekend chciałam spędzić na działce, ale coś mnie słuchy dochodzą, że ma być deszczowo, słyszałyście coś na ten temat?
Weekend chciałam spędzić na działce, ale coś mnie słuchy dochodzą, że ma być deszczowo, słyszałyście coś na ten temat?
karnitynka1982
Ja posprzatalam zrobilam obiad a maly maruda taka ze hej ciagle pcha cos do buzi a jak mu sie uda zagryzc pieluche albo misia to wrzask nie z tej ziemi juz 3 razy byl no moze go dziasla bola teraz spi ale juz sie przebudza. Jutro jedziemy na weselicho ciesze sie tylko sukienke mam na ramiaczkach a rece jakies po tej ciazy flaki i chcialam bolerko na ramiona jak zwykle na ostatnia chwile bede dzis jechala obym cos kupila
karnitynka1982
NO niby kurde mowia ze pogoda sie psuje ma byc duzo chlodniej i popadywac a ja nad morze jade i nawet maly sie jodu nie nawdycha u mnie dzis tez jakos pochmurno na deszcz sie zanosi
aga6671
Mama Hani i Tomka
Mamo Stacha wczoraj w pogodzie najbliższe dni zapowiadali deszczowe
Luzzna pytałaś się o ten slub humanistyczny?
No ja niestety nigdy o takim nie słyszałam więc nie pomogę..ale wiem że można normalny ślub wziąć z ateistą lub wyznawcą innej wiary w kościele..tylko on nie wypowiada wszystkich słów przysięgi..zdaje się że ktoś już o tym też pisał!
Kuzyn jest katolikiem a jego "cywilna" żona wyznawcą Jehowy(byłym bo wrzucili ją za ślub z nim)..i ksiądz powiedział że właśnie tak mogliby się pobrać
A co do kupek i picia to też nie pomogę bo my cyckowi;-):-)
Luzzna pytałaś się o ten slub humanistyczny?
No ja niestety nigdy o takim nie słyszałam więc nie pomogę..ale wiem że można normalny ślub wziąć z ateistą lub wyznawcą innej wiary w kościele..tylko on nie wypowiada wszystkich słów przysięgi..zdaje się że ktoś już o tym też pisał!
Kuzyn jest katolikiem a jego "cywilna" żona wyznawcą Jehowy(byłym bo wrzucili ją za ślub z nim)..i ksiądz powiedział że właśnie tak mogliby się pobrać
A co do kupek i picia to też nie pomogę bo my cyckowi;-):-)
reklama
Chérie
Mama Danielka
Cherie- powiedz mi czy jesteś zadowolona ze swojego laktatora? Bo masz chyba canpola premium, dobrze pamiętam? Chyba w końcu musze nabyć to cudo i nie wiem jakie....
tak Kochana, miałam ten laktator i pamiętam, że go wychwalałam... do momentu aż mi się połamał...
teraz mam elektryczny z NUKa i jestem baaaardzo zadowolona. co prawda nie jest tak cichy jak Medela, ale bardzo dobrze ściąga no i piersi nie bolą w trakcie.
Dzień Dobry,
. . . o ile dobrym można nazwać taki, który rozpoczyna się po 6-stej.
Dziewczyny, zerknęłam wczoraj na tę paczuszkę z Hippa. Wiecie, że tam w środku jest taka malusia książeczka "rabatowa". W Rossmanie można na nią odebrać drugą taką paczuszkę i są dodatkowe kupony rabatowe na ich produkty np. 25% na słoiczek z owocami itp. Co ważne, kupony po 31 maja będą przeterminowane.
ja też zaczynam każdy dzień o 6, czasami jest poślizg do 6:30
a co do kuponów to ja pewnie się wybiorę do Rossmana z tymi kuponami, szczególnie na kosmetyki. posmarowałam wczoraj buzię Danielkowi tą próbką kremu (miał delikatne krosteczki na brodzie) i jest świetny, ładnie nawilża, krostki zniknęły a mnie podoba się jego delikatny zapach
takie dziecko mi sie trafiło, uporządkowane hehe;-)
A mnie chyba przewiało, potwornie kark mi boli:-(
ach Ty, masz złote dziecko ale i bardzo mądra z Ciebie mamuśka, jak po radę to przede wszystkim do Martusi a co do karku to może posmaruj jakąś maścią rozgrzewającą? albo chociaż pochodź chwilę w szaliczku/chuście...?
..
ale za to pokarmu mam mniej..
chyba sie po granulki wybiore..
może spróbuj lactinatal? też się po niego wybiorę.