Witam się!
Cherie, Nessi gratuluję udanych chrzcin!
aga6671 faktycznie troszkę szkoda dawać Tomkowi smoka, ale z drugiej strony oboje się zamęczycie, a przecież nie o to chodzi. Najwyżej za jakiś czas oduczysz go ssania smoka i tyle
Moja Ala jakoś nie lubi smoczka, czasami jak bardzo płacze na spacerze to z łaską trochę pociągnie, ale jak tylko jej stres przejdzie to wypluwa
U mnie problem z teściową, jak się dowiedziała kto ma zostać chrzestną Ali, to powiedziała mężowi, że ma do niej nie dzwonić i nie przyjeżdżać. No wyobrażacie sobie coś takiego, jak mi to Sławek powiedział to myslałam, że mnie coś trafi. Ona sobie wymyśliła na chrzestną bratową Sławka, którą ja ledwo toleruję. No nie mogę wziąć na chrzestną osoby, której nie lubię. Wybraliśmy więc siostrę cioteczną Sławka (dokładnie to bratanicę teściowej), ale teściowa stwierdziła, że jak mogliśmy wziąć tak daleką rodzinę, zamiast bliskiej bratowej. Ale jak można decydować za nas kto ma być chrzestną naszego dziecka, no i jeszcze ten szantaż. ALe ze ślubem też go szantażowała, że jak nie zaprosi pewnych osób to nie przyjdą. Widać ma to już we krwi i nie patrzy jak rani własnego syna.
Musiałam to napisać, bo cały czas to we mnie siedzi
Pewnie przy okazji komunii Ali też będzie jakiś szantażyk, coś już teściowa wymyśli.