reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Wesołych Swiąt Wielkanocnych
Smacznego jajka i mokrego dyngusa
:-

a za mamusie i ich pociechy ktore w swieta przyjma chrzest swiety trzymam kciuki
zeby wszystko poszło po waszej mysli

reklama
wlasnie wrocilam z rezurekcji i chcialam wam tylko przekazac ze CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAL !!!! nie bez powodu mowie to wam jako pierwszym ... w koncu kto jak kto ale to kobiety dowiedzialy sie pierwsze :) a te niedowiarki chlopy musieli isc i sami sprawdzac !!!!

no dobra ja dzis do wyspanych nie naleze ... o 1 poszlam spac, o 2 mala na jedzenie sie obudzila a o 5 wogole nie miala ochoty na spanie tylko buszowansko ... ona usnela przed 6 a ja na 6 mialam budzik ... Życie ...

jedziemy na caly dzien do krakowa :) zobaczymy jak maluch na takiej trasie sie bedzie zachowywal ...

Witam sie :)
Jeszcze raz Wesołych :)

Ja dziś o 6 zostałam obudzona magiczna procesja :Alleluja Jezus Zmartwychwstał ! :):-)

Pozatym urodzinki męzusia sie udały

Wiecej co u nas opisze we wtorek a teraz lece zrobic jedna sałatke umyć włosy i na 13 do tesciów idziemy ....

Buzka

Dzien dobry:-)my wlasnie niedawno wrocilismy od rodzicow,u tesciowej czyli w naszym domu po drugiej stronie byly goscie-oczywiscie bracia mojego meza ale teraz wlasnie sie zmyli;-)ciekawe czy jutro przyjedzie ten trzeci,jakos nie tesnkno mi za nim:tak:

Hej Dziewczynki :):):) nie było mnie kilka dni ...wpadłam na chwilkę by życzyć Wam wszystkim cudownych i Radosnych Świąt
smacznego jaja :) Mokreego Dyngussssssssssssa:):):):):):):)

spróbuję jutro coś nadrobić :) pędzimy na spacerek bo piękna pogoda :)
:):):)

reklama
Do góry