reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Najserdeczniejsze życzenia dla Was i Waszych Rodzin na święta aby upłynęły w rodzinnej atmosferze z pysznościami na stole i mokrym dyngusem
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wlasnie wrocilam z rezurekcji i chcialam wam tylko przekazac ze CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAL !!!! nie bez powodu mowie to wam jako pierwszym ... w koncu kto jak kto ale to kobiety dowiedzialy sie pierwsze a te niedowiarki chlopy musieli isc i sami sprawdzac !!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no dobra ja dzis do wyspanych nie naleze ... o 1 poszlam spac, o 2 mala na jedzenie sie obudzila a o 5 wogole nie miala ochoty na spanie tylko buszowansko ... ona usnela przed 6 a ja na 6 mialam budzik ... Życie ...
jedziemy na caly dzien do krakowa zobaczymy jak maluch na takiej trasie sie bedzie zachowywal ...
jedziemy na caly dzien do krakowa zobaczymy jak maluch na takiej trasie sie bedzie zachowywal ...
W
wika_20
Gość
Witam sie
Jeszcze raz Wesołych
Ja dziś o 6 zostałam obudzona magiczna procesja :Alleluja Jezus Zmartwychwstał ! :-)
Pozatym urodzinki męzusia sie udały
Wiecej co u nas opisze we wtorek a teraz lece zrobic jedna sałatke umyć włosy i na 13 do tesciów idziemy ....
Buzka
Jeszcze raz Wesołych
Ja dziś o 6 zostałam obudzona magiczna procesja :Alleluja Jezus Zmartwychwstał ! :-)
Pozatym urodzinki męzusia sie udały
Wiecej co u nas opisze we wtorek a teraz lece zrobic jedna sałatke umyć włosy i na 13 do tesciów idziemy ....
Buzka
W
wika_20
Gość
No i nie moglam sie powstrzymac 1600 post hihi do wtorku laseczki :*
Mokrego Dyngusa
Mokrego Dyngusa
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
Jeszcze raz zycze wszystkiego dobrego z okazji swiat:-)
my wczoraj obchodzilismy pierwsza rocznice slubu a dzis malej stuknal 3 miesiac...:-)
Buziaki i pozdrowionka i do uslyszenia po swietach:-)
Jeszcze raz zycze wszystkiego dobrego z okazji swiat:-)
my wczoraj obchodzilismy pierwsza rocznice slubu a dzis malej stuknal 3 miesiac...:-)
Buziaki i pozdrowionka i do uslyszenia po swietach:-)
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Dzien dobry:-)my wlasnie niedawno wrocilismy od rodzicow,u tesciowej czyli w naszym domu po drugiej stronie byly goscie-oczywiscie bracia mojego meza ale teraz wlasnie sie zmyli;-)ciekawe czy jutro przyjedzie ten trzeci,jakos nie tesnkno mi za nim
Hej Dziewczynki nie było mnie kilka dni ...wpadłam na chwilkę by życzyć Wam wszystkim cudownych i Radosnych Świąt
smacznego jaja Mokreego Dyngussssssssssssa
spróbuję jutro coś nadrobić pędzimy na spacerek bo piękna pogoda
smacznego jaja Mokreego Dyngussssssssssssa
spróbuję jutro coś nadrobić pędzimy na spacerek bo piękna pogoda
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a my wrocilismy z krakowa ... droga nawet nawet maluch troche zmeczony ale ogolnie wszyscy zadowoleni