reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam się,
my po wizytach u lekarzy. U Franka niestety nie ma znaczącej poprawy i dostał antybiotyk w zastrzykach. Szkoda mi go. Ja też się wybrałam do swojego internisty bo mi pediatra mówiła, że źle wyglądam :-) Może to da Radkowi do myślenia bo chyba sądził, że udaję. Wczoraj wieczorem też doszło do dyskusji, zażądałam żeby w nocy zajął się małym, w końcu w ciągu 4 m-cy nocek nie zarywał on tylko ja. Jakiś zmiennik mi potrzebny. Od 1 do 8 rano z nim spał, Franek tylko o 4 się przebudził i dostał sztuczne mleczko. Ja jednak nie odpoczęłam bo Staś przyszedł do mnie spać, no i co to 7h. R teraz odsypia, taki biedak zmęczony :-)
Lekarka zasugerowała nam żeby zostać w domu, a mieliśmy dziś do teściów na święta jechać. Ja byłabym skłonna zostać, tym bardziej, że oni tam też nie do końca zdrowi, no i obawiam się nalotu innej rodziny. R jednak nie przyjmuje tego do wiadomości, teściowa również.

o boze..alez ten twoj maz pastwi sie nad toba... moglby troche etraz cie wesprzec i odciazyc.. wiem co to choroba...sama mialam goraczke 39 stopni a karmilam piersia wtedy i starszne to bylo wstawac do malej i ja akrmic.. karmilam nalezaco.... i maz pzekladal mi mala raz z jednej str a jak zmienialam pioers to z drugiej strony co bym wstawac nie musiala a oczy mi sie zamykaly zimno mi bylo i jak piers wyciagalam to gesiej skorki dostawalm... a maz odbijal wtedy mala...
wracaj szybko do zdrowia.

może jutro, a jak nie to na pewno po świętach. w okresie przedświątecznym poczta zawsze opóźnia wysyłki :nerd:

nom pewnie tak.... ale spokojnie zalezy mi na detreomecynie ze wzgledu na palucha a ketonal to sie przyda po 20 kwietnia:-)
julka tez ma niektore na 6 -9mcy a to dlatego ze naa dlugosc sa ciut za duze ale w brzuchu i nozkach sa akurat..ona za dluga nie jest bo 68cm ale ten jej brzuch i nozki gubia to ale dzieki temu znowu nie wyglada jak taki maly sumo:-)

Daffi, R z kolei ma anginę ropną i też bierze antybiotyk, właściwie to powinien trzymać się na dystans. No i zajmuje się Stasiem. Staram się go zrozumieć, wszyscy czujemy się paskudnie, ale ja teraz potrzebuję nocki dla siebie, więc raz na jakiś czas się postawię.
No i generalnie to by było niewychowawcze nie ustawiać go, bo by się rozbestwił :-)

Daffi, R z kolei ma anginę ropną i też bierze antybiotyk, właściwie to powinien trzymać się na dystans. No i zajmuje się Stasiem. Staram się go zrozumieć, wszyscy czujemy się paskudnie, ale ja teraz potrzebuję nocki dla siebie, więc raz na jakiś czas się postawię.
No i generalnie to by było niewychowawcze nie ustawiać go, bo by się rozbestwił :-)

ojoj to u was niezle choroba zaatakowala. zycze wam wszystkim zdrowia.!!

Cherie- swietny lezaczek:)

a ja dzis bylam po prezenty od zajaca dla tesciowej i mojego ojca, i zamowilismy z K. kubki z nadrukami zdjęc Olka:) wkleje Wam jutro fotki :)

K. mnie wkurza ciagle sie z nim kloce:/ chyba wole jak go nie ma ,mam przynajmniej swiety spokoj:/
jestem zmachana, powiesilam pranie, poskladalam pranie, odkurzylam,pralam recznie malego rzeczy, zmylam naczynia, zrobilam obiad,i nie pamietam co jeszcze a on ma problem zeby ruszyc dupe i isc do kuchni nalozyc sobie zapiekanki:/

czy Wasi faceci tez tacy sa?
:(

reklama
Cherie- swietny lezaczek:)

a ja dzis bylam po prezenty od zajaca dla tesciowej i mojego ojca, i zamowilismy z K. kubki z nadrukami zdjęc Olka:) wkleje Wam jutro fotki :)

K. mnie wkurza ciagle sie z nim kloce:/ chyba wole jak go nie ma ,mam przynajmniej swiety spokoj:/
jestem zmachana, powiesilam pranie, poskladalam pranie, odkurzylam,pralam recznie malego rzeczy, zmylam naczynia, zrobilam obiad,i nie pamietam co jeszcze a on ma problem zeby ruszyc dupe i isc do kuchni nalozyc sobie zapiekanki:/

czy Wasi faceci tez tacy sa?
:(

nie :) ale kazdy czasem jest wqrzajacy :) tylko na swoj indywidualny sposob :)

Do góry