reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Czesc :-)
Do was i do tych mamusiek które podczytuja hejjjj :-D

Tak jakos jak zrobiłyscie ta ankiety człowiek sobie pomyslał no podczytuja podczytuja

halo puk puk czytasz to odezwij sie co u Ciebie kim jestes? puk puk :-D

oj sorki tak mnie głupawa strzelila jakas :nerd: przez ta pogode dzis rano padał snieg:szok:

Wika widać:tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja wczoraj poszłam do galerii to grad walił:angry: T mówi, że to wszystko wina wulkanu:-D

reklama
Ojoj widzę grupa stworzona przez Daffi wywołała kontrowersje u nas niemałe.
U nas powolutku. Wczoraj byliśmy u baby na kawce i czas zleciał :))
Dziś jedziemy do neurologa i trzymajcie kciuki - oby powiedział, że dalej wszystko ok z rozwojem Alusia :) Może mu filmik pokażę? :-D

a i niedawno napisałam posta z pytaniem o materac i nikt nie odp :-( Ale powtórzę: kupiłam materac gryka-pianka-kokos z pobrudzoną poszewką od łóżeczka. No ale nie mogę jej wyprać, bo w poszewce zaszyta jest gryka a od strony kokosa wata wsadzona....nie jest cały brudny ten materac, tylko z boku...
kurde ciezki temat z tym..
kiedys ktos pisal ze po praniu materacyka gryka moze zaczac kielkowac..
nie wiem ile w tym prawdy..;/
ale moze jakos wilgotna szmatka sprobuj a potem wystaw go na slonce zeby szybko wysechl....

poza tym ja mimo tego pokrowca i tak ma mna materacyku folie awaryja przed siuskami i na to jeszcze przescieradelko...

Ufff, jestem i nadrobiłam :tak:

U nas dzisiaj śnieg :szok::szok::szok:
A wczoraj jak wychodziłam na\spacer to było 17 stopni... trochę się oddaliłam od domu i zlało nas niemiłosiernie... oczywiście nie wzięłam plandeki na wózek, więc Macola okryłam tylko cienkim kocykiem :baffled: a ten cwaniak tak się cieszył, że leje że się cały czas rozkopywał i nogi wywijałdo góry :laugh2: taki nadajnik z wózka mi wystawał :laugh2: a temperatura spadla do 8 stopni :wściekła/y:

dziewczyny z innej beczki, mieli wasi faceci wieczory kawalerskie pewnie..były jakieś panienki do tańczenia? :p
Mieliśmy... małż nie miał negliżu, no chyba że męski, bo wyjechał z chłopakami na 3 dni w dzicz :laugh2:
Mnie dziewczyny 'uprowadziły' do Krakowa i tam szalałyśmy od piątku do niedzieli, alkohol, tańce na barze itd... później przez tydzień nie mogłam patrzeć na alkohol :-p

a ja nie karmie i wlasnie pije sobie drinka :)
O ty :-p Ja od ponad roku abstynencja :-( a tak marzy mi sie sheridan

To jest wlasnie to co chcialabym teraz studiowac! Jeszcze Cie pomecze na ten temat ale teraz spadam spac :)
Ja też myślę nad BHP-em :-)

mój butelkowy też ma teraz kryzys i nagle chce jeść więcej, tylko że u mnie wystarczy zwiększyć ilość mleka w butli ;-) a wy cyców nie podkręcicie nagle do większej produkcji ;-) kurcze szkoda że się tak nie da zrobić, no nie?
No szkoda, ja właśnie walczę i podkręcam sobie kurek :laugh2:

a mi skonczyli wyswietlac serial JAG !!!!!!!!!!!!1 i co ja teraz bede ogladac ??? jeden serial na dzien to troche malo !!!!
Zdrówka mea, a może Przyjaciele o 19.05 na tv4? Jakaś stara seria leci, ale oni zawsze mnie rozbawiają :laugh2:

Mieliśmy... małż nie miał negliżu, no chyba że męski, bo wyjechał z chłopakami na 3 dni w dzicz :laugh2:
Mnie dziewczyny 'uprowadziły' do Krakowa i tam szalałyśmy od piątku do niedzieli, alkohol, tańce na barze itd... później przez tydzień nie mogłam patrzeć na alkohol :-p

Ja nie miałam swojego, ale pamiętam dwa ostanie jako gość - u szwagierki było najpierw w domu picie (Ja byłam w ciąży..) a potem impreza w barze. wyszlam szybko, bo paliły laski wrr iiiiiiii WBIŁAM NA KAWALERSKI :-D:-D Chłopaki byli w domu już po grillu i quadach i zaprosili mnie na kawalerki :-D
Nie tańczyłam oczywiście im na stole (chociaż niektórzy się dopominali 'tańca z brzuchem' :-D) było wesoło :)))) jedyna panna tam :-D

A za to u kuzynki wypilam browarka i cały wieczór plotkowałyśmy o dupie maryny jak to piszemy czasami tutaj :-D Większość z nas to były matki z dziećmi malymi (włączając pannę młodą) to było o czym nawijać :-D
A chłopaki mieli wieczór kawalerski na następny dzień, a gdy my byłyśmy w domu, oni czatowali pod blokiem, bo chcieli wiedzieć czy jakis PAN nas odwiedzi :-D

Ogółem - dużo śmiechu :))))

reklama
Luuuzna - widze że dziewczyny już pomogły. Ja też o kiełkowaniu słyszałam. No i ja też albo bym założyła prześcieradło albo pokrowiec (swoją drogą mam zdejmowany) albo uderzyła do sprzedawcy (chociaż pewnie by mi sie nie chciało).

Kurde musze do sklepu lecieć ale boje sie że tyle naprodukujecie że nie nadrobie. Wrrrrrr....

ulenka - bluzeczka super sexi - świetna. Butki też fajne - popatrzeć moge ale założyć nie - orła bym wywinęła po jednym kroku :D

Ostatnia edycja:
Do góry