reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

daffi spokojnie:) teraz rozumiem chcesz ukryć foty julci i twoje ok. napisałam tylko swoje zdanie tak jak i Ty:) uważam tylko, że mniej czasu zajmuje obejrzenie jednego wątka niż kilku, może poprostu zrób jedna galerie w swojej grupie dla wszystkich. taka moja mała sugestia, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz:)

aha i dziękuje za zaproszenie:)

co do jednego watku.. jak chcecie mzoecie utworzyc wlasny przeciez nie tylko ja tam moge tworzyc..ale wydalo mi sie takie wyszczegolnienie fajne bo nic sie nie bedzie mieszac... a tam gdzie sa nowosci to wszystko przeskakuje na poczatek i jest pogrubione wiec wiadomo co odwiedzac... nie trzeba wszystkich.

reklama
jeszcze chwila hehehe i skasuje cala ta grupe i juz......
chcialam dobrze ale jak zwykle wyszlo zle..
stracilam motywacje i radosc z tego co dzis rano robilam...
moja praca poszla na marne i pomysl... no coz widze ze tylko luuuzna wika i paulus to docenily bo wrzucily fotki no i Nessi skomentowala fotke wiec jest nas 5 ktore docenily to co zrobilam.. liczylam na wieksze wsparcie hehehe:-)

moja praca poszla na marne i pomysl... no coz widze ze tylko luuuzna wika i paulus to docenily bo wrzucily fotki no i Nessi skomentowala fotke wiec jest nas 5 ktore docenily to co zrobilam.. liczylam na wieksze wsparcie hehehe:-)

daffi nic nie wyszło źle..napisałam z maggi swoje zdanie i tyle..chyba chodzi nam o szczerość na forum..nie widzę sensu pisania, że coś jest super jak tak nie uważam:) napewno znajdą sie osoby które będą tam zaglądać.

pozatym ja nie mówię, że nie doceniam:)

Ostatnia edycja:
Wy tez laski macie takie zimne ręce ja całe zycie tam mam straszne lody .... tulam sie do Igorka i grzeje sobie ręce:szok: biedny ten moj synek nie moze poczuc maminego ciepla:sorry2:przynajmniej z rąk ;) no chyba ze w domu naprawde cieplo to wtedy mam cieple ...

ciekawe czemu tak mam...?
niskie ciśnienie pewnie...też tak mam :/

reklama
Wy tez laski macie takie zimne ręce ja całe zycie tam mam straszne lody .... tulam sie do Igorka i grzeje sobie ręce:szok: biedny ten moj synek nie moze poczuc maminego ciepla:sorry2:przynajmniej z rąk ;) no chyba ze w domu naprawde cieplo to wtedy mam cieple ...

ciekawe czemu tak mam...?

Ja mam wiecznie zimne :-D w ogóle T się smieje, że jestem zmiennocieplna :-D Na słońcu gorąca, a w cieniu lód :-D

Daffi ja doceniam Twoją robociznę!! napracowałaś się i ja tam foty wrzucam, bo wydaje mi się to fajnie urządzone i cacy poukładane!! Każda ma swój album i git :-) Słuchaj zawsze w wiekszej grupie ktoś będzie miał odrębne zdanie, cos się nie będzie komus podobać, ale to nie powód do desperackich czynów :-)

Dziewczyny, jak szef odkłada spotkanie na później bo nie będzie miał dużo czasu na spokojną rozmowę, to dobrze czy źle dla mnie wróży? :-)

Na moje dobrze :-)

A ja spałam :szok: obudziłam się mega głodna :szok: nie nie nie jestem w ciąży :-D:-D
Aluś spał cały czas z nami hehe :-) obudził się głodny jak wilk :-D teraz się ładnie bawi :-)

Do góry