reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

My też we wrzesniu 4:-D:-D:-D

I znów musimy wszystko robić na "chybcika":wściekła/y:
Mieli zadzwonić że bedą z oknami 2 dni wcześniej...zadzwonili dziś że będą jutro:wściekła/y:
Jeszcze A odebrał telefon dopiero o 15 jak wyjechał z "dołu"
A musimu przymurować troche jedno okno bo oni za taką robotę chcą 200 zł:szok:
I jutro spedzę cały dzień u teściowej...nie piszcie za dużo bo nie nadrobię:-D

Co do nowego zamkniętego ....i tak nie umię tam dodawać zdjęć...nie wiem czy na tym imagin..coś tam trzeba się rejestrować:sorry2:

nie trzeba.... naciskasz browse i wyszukujesz zdj z kompa ewentualnie jeszcze klikasz na zmaian rozmiaru obrazu i robisz przeslij obraz... pojawia sie kilka kodow.. kopiujesz ten co jest najwyzej podpsiany kod Forum i wklejasz w tresc wiadomosci. Gotowe

reklama
hej dziewczyny:) nadrobiłam, więc teraz napisze co u nas:)
wczoraj wypiłam dwie kawy i mega sie męczyłam, żeby zasnąć, normalnie porażka jakaś! dzisiaj narazie wypiłam cappucino, i jedna kawa to będzie max:)
nasz maluszek obudził sie koło 9:30 a teraz sam drzemie zasnął sam w łóżeczku:) ja nastawiłam pranie młodego a teraz prasuje, żeby było gdzie powiesić:)
daffi jaka galeria? o co chodzi?
u nas dzis pogoda ładna, może zaryzykuję i wyjdę z małym sama, zobaczymy, bo muszę się jeszcze wykąpać i nie wiem jak z czasem się wyrobie:)
wczoraj byli znajomi i J brat z dziewczyną (moja kuzynką:) ) zrobiliśmy partyjke rummikuba i wygrałam dwa razy:) uwielbiam ta gre.
marta ratulacje z okazji kiełkowania:), żeby piotruś przeszedł je jak najmniej bezboleśnie.
laseczki zjarzyjcie do grupy do ktorej dostalyscie zaproszneie i sie dowiecie:):):):)
Już umiem :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ktoś nawet z litości zaglosował na mnie:-D:-D:-D:-D

wybacz to nie ja.. zaglosowalam na twego przyszlego małża gdyz alan i on wygladaja na nich bardzo podobnie...:)

Nie ale to nie o to chodzi. Jak ktoś będzie chciał to tak czy siak się wbije na zamknięty. Co to za problem być aktywnym przez jakiś czas i sie poprzymilać żeby dostać zaproszenie. Ale czy w tym chodzi o to? Żeby sobie popisać na siłe? Żeby "zapracować" na zaproszenie? Chyba nie taka jest idea forum? Każdy kto pisze zdaje sobie chyba sprawe że każdy może to co się pisze przeczytać. Jak sie nie chce żeby ktoś coś przeczytał to po co to pisać. Jak ktoś chce udostępnić swoje dane to od tego był ten wątek zamknięty "stary". Foty też tam można było wrzucać. A teraz nowy zamknięty i jakieś grupy się robią. Ech... Ja np. nie mam nk ani nic w tym stylu bo nie mam takiej potrzeby i w jakiś tam sposób chronie swoją prywatność - każdyrobi jak uważa.

u mnie nie tak latwo dostanie sie zaproszenie... chocby pisal nie wiem co i jak dlugo...... to musi byc to cos co poruszy......
a ciebie pominelam nawet nie wiem czmeu juz to nadrobilam..a pozatym ja nie tworze zamknietego by pisac jakies sekrety zyciowe tylko robie to dla naszej galerii jesli ktos tego nie akcpetuje to nie....
poprostu zamierzam wstawiac swojej rodziny zdj w mniej dostepnym miejscu niz tak oficjalnie....
nie kazdemu musi to odpowiadac i niech tylko powie to moge wtedy usunac galerie tej osoby zeby smietnika w grupie nie robic:):):::::)

no nieźle! udzielam ci nagany!
ja tez kiedyś tak mogłam, pierwszy posiłek to obiad po powrocie meza z pracy..ale teraz jest inaczej, sniadanie musi być! to podstawa dnia:)
poza tym nawet jak nie chce mi sie jesc to mysle o mlodym..ja to ja, na kawie dam rade wytrzymac, ale on musi dostac cos dobrego w mleczku:)

ja jem śniadanka tylko dziś nie miałam czasu bo Danielowi włączył się maruder i skakałam w koło 3 facetów :-(
za dobrze im... :laugh2:

a daniel już się wyspał (pół godziny) i zaczyna od nowa :dry:

ja wa sdziewczyny nie rozumiem.. utwiorzylam grupe chcecie w niej byc to badzcie nie to nie! grupa sie nazywa jak sie nazywa i jest tam wszystko co zwiazane z maluszkami naszymi!
ja nikomu nie kaze wstawiac zdjec do mojej galeriii albo nikt mnie nie czyta albo nikt mnie nie rozumie! ja wstawialm fotki tam.. juz nie do albumu bo nie chce! jesli ktos chce nie widze przeszkod nie musi w tej grupie co ja utworzylam nic robic!!!!!!!

daffi spokojnie:) teraz rozumiem chcesz ukryć foty julci i twoje ok. napisałam tylko swoje zdanie tak jak i Ty:) uważam tylko, że mniej czasu zajmuje obejrzenie jednego wątka niż kilku, może poprostu zrób jedna galerie w swojej grupie dla wszystkich. taka moja mała sugestia, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz:)

aha i dziękuje za zaproszenie:)

Daffi tu nie chodziło o mnie akurat czy dostałam zaproszenie czy nie.
Napisałam swoje zdanie na temat grup zamkniętych i tyle. Wiem że niektórzy nie piszą co myślą bo się boją czy coś. Ja pisze i tyle.

Daffi- ja nie mam nic przeciwko ... tylko boję się (a często wątków zamkniętych nie odwiedzamy) ,że tak może być i z tym ....obym się myliła.
Pomysł dobry, ja sama się troszkę obawiam o zdjęcia, wiadomo ,że jakiś idiota może je wykorzystać, wystarczy zwykłe: kopiuj/zapisz na dysku

Daffi- ja nie mam nic przeciwko ... tylko boję się (a często wątków zamkniętych nie odwiedzamy) ,że tak może być i z tym ....obym się myliła.
Pomysł dobry, ja sama się troszkę obawiam o zdjęcia, wiadomo ,że jakiś idiota może je wykorzystać, wystarczy zwykłe: kopiuj/zapisz na dysku

no dokladnie.. to juz kwestia przyzywczajenia.. ja zawsze otwieram nasza grupe zamknieta w zakladce obok i patrze czy cos sie dzialo.....
i teraz jak mam w swiadomosci ze galeria jest tam to tymbardziej pierwsze co to z historii otwieram zamknieta.. no zobaczymy...
jestem zdania ze uda sie to jesli ktos bedzie chcial.....

Daffi tu nie chodziło o mnie akurat czy dostałam zaproszenie czy nie.
Napisałam swoje zdanie na temat grup zamkniętych i tyle. Wiem że niektórzy nie piszą co myślą bo się boją czy coś. Ja pisze i tyle.

ja ciebie pominelam sama nie wiem czemu..ale rob jak chcesz.. albo zaakceptujesz albo nie.. tylko pwoiedz bo wtedy usune twoj odnosnik na zamknietym.... szkoda by bylo...

daffi spokojnie:) teraz rozumiem chcesz ukryć foty julci i twoje ok. napisałam tylko swoje zdanie tak jak i Ty:) uważam tylko, że mniej czasu zajmuje obejrzenie jednego wątka niż kilku, może poprostu zrób jedna galerie w swojej grupie dla wszystkich. taka moja mała sugestia, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz:)

aha i dziękuje za zaproszenie:)

ja jestem spokojna tylko juz nie wiem jak mam przekazac to co chcialam zrobic... po prostu kto bedzie chcial bedzie wklejal tam a kto nie to do glownego i wsio:)

reklama
Do góry