reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Wy tez laski macie takie zimne ręce ja całe zycie tam mam straszne lody .... tulam sie do Igorka i grzeje sobie ręce:szok: biedny ten moj synek nie moze poczuc maminego ciepla:sorry2:przynajmniej z rąk ;) no chyba ze w domu naprawde cieplo to wtedy mam cieple ...

ciekawe czemu tak mam...?

Obie mamy słabe krążenie :) ja też lodówki mam takie ...

Madziu - zelektryzowałam się, przyznam szczerze szukam tego Twojego posta o piachu i nie mogę wyszukać gdzie on jest o_O

:) gdzieś tak jest posród innych:) niewarto tracic czsu na szukanie:)
polecam wszystkim dziewczyna które maja kota/y piasek CAT'S CATS BEST EKO PLUS 40L SKLEPY WARSZAWA (1005469494) - Aukcje internetowe Allegro piasek jest rewelacyjny, naprawde!

młody usnął ide się szybko wykapać:) mam nadzieję, że zdaże:)
i wsztsrko już wyprasowałam:) jupi!!

a mi we wrześniu 4 lata :szok:

My też we wrzesniu 4:-D:-D:-D

I znów musimy wszystko robić na "chybcika":wściekła/y:
Mieli zadzwonić że bedą z oknami 2 dni wcześniej...zadzwonili dziś że będą jutro:wściekła/y:
Jeszcze A odebrał telefon dopiero o 15 jak wyjechał z "dołu"
A musimu przymurować troche jedno okno bo oni za taką robotę chcą 200 zł:szok:
I jutro spedzę cały dzień u teściowej...nie piszcie za dużo bo nie nadrobię:-D

Co do nowego zamkniętego ....i tak nie umię tam dodawać zdjęć...nie wiem czy na tym imagin..coś tam trzeba się rejestrować:sorry2:

:) gdzieś tak jest posród innych:) niewarto tracic czsu na szukanie:)
polecam wszystkim dziewczyna które maja kota/y piasek CAT'S CATS BEST EKO PLUS 40L SKLEPY WARSZAWA (1005469494) - Aukcje internetowe Allegro piasek jest rewelacyjny, naprawde!

młody usnął ide się szybko wykapać:) mam nadzieję, że zdaże:)
i wsztsrko już wyprasowałam:) jupi!!

Madziu ale to są wiórki drzewne ?
My stosujemy Benka
ŻWIREK SUPER BENEK LAWENDA 20KG KURIER GRATIS (975853650) - Aukcje internetowe Allegro

Ale nie jest za specjalny bo robi się z niego breja i glina

Madziu ale to są wiórki drzewne ?
My stosujemy Benka
ŻWIREK SUPER BENEK LAWENDA 20KG KURIER GRATIS (975853650) - Aukcje internetowe Allegro

Ale nie jest za specjalny bo robi się z niego breja i glina

nom to jest zwirek drewniany, ale mówie ci szczerze ze jest super, tylko w sklepie sie nie oplaca kupowac, bo mega drogo wychodzi. my mamy drugi worek 40 L od czerwca a mamy 3 koty. robi sie taka kula z siusków i wyrzucasz do kibelka:) jak masz kotka długowłosego to jeszcze jest taki sam tylko gold podobno cieższy i tak sie nie przykleja do łapek, jeszcze nie probowałam, ale zamierzam. chociaz mamy 3 zwykłe dachowce krótkowłose w tym jedna bez ogonka:)

mąż kuzynki na egzaminach, mój mąż w pracy, Daniel śpi to ja wreszcie coś zjem bo od rana tylko 2 kawy wypiłam...

no nieźle! udzielam ci nagany!
ja tez kiedyś tak mogłam, pierwszy posiłek to obiad po powrocie meza z pracy..ale teraz jest inaczej, sniadanie musi być! to podstawa dnia:)
poza tym nawet jak nie chce mi sie jesc to mysle o mlodym..ja to ja, na kawie dam rade wytrzymac, ale on musi dostac cos dobrego w mleczku:)

reklama
maggie zgadzam się z tobą. nie widzę sensu wklejania fot do albumu zamknietego i do otwartego.. chyba, że kasujemy album główny czy co bo ja już nie wiem:/ ?

i czemu zabawy z dzieciaczkami są na zamknietym? przecież tutaj temat tez był niedawno poruszany..poza tym żadna chyba nie robi nic dziwnego z dzieckiem więc czemu to ma być tajnie? hehe

ja wa sdziewczyny nie rozumiem.. utworzylam grupe jesli chcecie w niej byc to badzcie nie to nie! grupa sie nazywa jak sie nazywa i jest tam wszystko co zwiazane z maluszkami naszymi!
ja nikomu nie kaze wstawiac zdjec do tej galeriii albo nikt mnie nie czyta albo nikt mnie nie rozumie! ja wstawilam fotki tam bo chcialam.. juz nie do albumu bo nie chce! jesli ktos niechce nie widze przeszkod nie musi w tej grupie co ja utworzylam nic robic!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry