magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Jeść mi się chce
to jedz
czytałas Nessi o tym piachu dla kota co ci pisałam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeść mi się chce
to jedz
czytałas Nessi o tym piachu dla kota co ci pisałam?
Wy tez laski macie takie zimne ręce ja całe zycie tam mam straszne lody .... tulam sie do Igorka i grzeje sobie ręce biedny ten moj synek nie moze poczuc maminego cieplaprzynajmniej z rąk no chyba ze w domu naprawde cieplo to wtedy mam cieple ...
ciekawe czemu tak mam...?
Madziu - zelektryzowałam się, przyznam szczerze szukam tego Twojego posta o piachu i nie mogę wyszukać gdzie on jest
a mi we wrześniu 4 lata
gdzieś tak jest posród innych niewarto tracic czsu na szukanie
polecam wszystkim dziewczyna które maja kota/y piasek CAT'S CATS BEST EKO PLUS 40L SKLEPY WARSZAWA (1005469494) - Aukcje internetowe Allegro piasek jest rewelacyjny, naprawde!
młody usnął ide się szybko wykapać mam nadzieję, że zdaże
i wsztsrko już wyprasowałam jupi!!
Madziu ale to są wiórki drzewne ?
My stosujemy Benka
ŻWIREK SUPER BENEK LAWENDA 20KG KURIER GRATIS (975853650) - Aukcje internetowe Allegro
Ale nie jest za specjalny bo robi się z niego breja i glina
mąż kuzynki na egzaminach, mój mąż w pracy, Daniel śpi to ja wreszcie coś zjem bo od rana tylko 2 kawy wypiłam...
maggie zgadzam się z tobą. nie widzę sensu wklejania fot do albumu zamknietego i do otwartego.. chyba, że kasujemy album główny czy co bo ja już nie wiem:/ ?
i czemu zabawy z dzieciaczkami są na zamknietym? przecież tutaj temat tez był niedawno poruszany..poza tym żadna chyba nie robi nic dziwnego z dzieckiem więc czemu to ma być tajnie? hehe