reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mi też się marzy ogród:)
u nas z drugiej strony bloku ludzie, którzy mieszkają na parterze tez mają takie małe ogródki, ale sa tak zaniedbane, że masakra..kurcze przecież wystarczy posiac trawę i to pielęgnować, ale widac ludziom sie nie chce..
dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też odsypiaja weekendy? bo nasz maluch co poniedxziałek odsypia, spi juz 2 godziny co w "normalny" dzień mu się nie zdaza!

reklama
A mi wogole w piątek przyszla Paczka z Nestle :)

Dostalam katalog po produktach "poznajemy nowe smaki "

i kaszke nestle mleczno-ryzowa z bananami oraz probka mleka nan2 :)

nie mowcie o @ bo ja co miesiac okropne bóle tyle dobrze ze teraz po porodzie mi pomagaja leki biore 2 x impurom max co pare godzin przez pierwsze 3 dni i jestem w stanie funkcjonowac normalnie....
no wlasnie mi ibuprom tez pomagal ale teraz , przy karmieniu cycem tylko na bazie paracetamolu mogzna brac leki a paracetamol na mnie nie działa jakos :/

Kurde nieszczęścia chodzą parami wrrr :-(
A tak z ciekawości - ile kosztują u Ciebie wózki? ale nowe.

Nowe niefirmówki to tak od 4000 koron, czyli 1600 zł (wersja najbardziej podstawowa w promocji). A te takie sensowniejsze to i po 7000-9000 też można znaleźć (wersja podstawowa oczywiście...). Dlatego mam nadzieję, że klucz imbusowy, którym "naprawiliśmy" wózek wytrzyma jeszcze kilka dni/tygodni i trafimy na coś sensownego...

Hehehe Akoza faktycznie pasujesz do opisu:-D:-D:-D:-D:-D
A u mnie koszmaru dzień następny, Piotrkowi się przebija dolna jedynka, troche za szybko:-( Mały jest marudny jak diabli....

Tez mi pocieszenie :-p
Nie wiem czy za szybko... My już mamy dwie dolne i chyba górne właśnie ruszyły.

kala uwazaj teraz 10 razy bardziej bo po kopenchaskiej diecie efekt jojo jest porazajacy !! i wiem co pisze !! ja schudlam 8 kg a po 2 miesiachach mialam +10 !!!!!!!!!!!!! a nie objadalam sie wcale i slodyczy prawie nie jadlam ...

No mam zamiar teraz uwazac bo to byly ciezkie 2 tygodnie. Wkurzylabym sie jakby moja meczarnia poszla na marne. Teraz mam zamiar byc 2 tygodnie na diecie 1000 kalorii i stopniowo zwiekszac o 200 az do 1800 i tak trzymac. Mam nadzieje ze plan sie powiedzie.

Kopenhaska jest straszna! Nie dość że po niej miałam takie jojo jak nigdy to jeszcze znienawidziłam oliwę z oliwek.
My z Marcinem też jesteśmy właśnie na diecie - w piątek przechodzimy do fazy 2. Teraz pijemy 6 razy dziennie jakieś slimfastopodobne zupki i koktajle, które w sumie dają jakieś 500-600 kalorii i wszystkie mikroelementy i witaminy. Potem będą 2-3 drinki i normalne jedzenie. Jak na razie (zaczęliśmy w czwartek) mam -6 i jestem z siebie niesamowicie dumna :-) Tak do -10 pewnie dobiję a potem przechodzimy na normalizowanie stanu rzeczy. I też się boję, że będzie straszne jojo...

laski pogrubiam bo mi nikt nie odpisal :

1. PISALYSCIE OSTATNIO O CIEMIENIUSZCE JAKAS OLEJUSZKE CZY COS ze jest droba ?? nie chce mi sie szukac na tylu stronach ;)

2.co na te zeby bobodent cz jak myslicie co slyszalyscie co polecacie
?

ja na ciemieniuche mam masc robiona..... rewelacja! po 3 dniach ani sladu ciemienuchy a byla bardzo wielka... na zeby u nas duzo lepiej sprawuje sie dentinox niz bobodent.

boszeeeee kiedyś w kółko słyszała,że jak urodze dziecko to ustaną mi wszytskie bóle miesiączkowe...cikawe czemu zatem wsyztsko mnie boli od 2 dni ...nigdy tak nie miałam żeby przed okresem mnie bolało a teraz niedość ,że przed to i w czasie ból masakryczny :///

lacze sie z toba w bolu! ja mam dokladnie to samo! mnie od dnia slubu bolalo podbrzusze na maxa i mialam atak boli krzyowych!!!!!
dzis jest to samo a @ mam dostac 23......

reklama
Do góry