reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A my nie mamy zwierząt rok temu mielismy pająka ale ja mam arachnofobie ;/:wściekła/y: i ja sie boje malutkiego kątnika a co mówic jak my mielismy takiego wielkiego :szok: moj M byl z nim zwiazany od malego na rekach i wogole ale potem sam sie bal go wziasc ....

w kazdym bardz razie pomieszkał poł roku potyem M wzial go do pracy potem sie przeniosl jego zostawil i zdech i bardzo dobrze.....:-)
he he he :D

reklama
jak wychodzil m do pracy do do piwnicy go albo do takiej szafki zamykal na klucz... i mialam pewnosc ze nie wyjdzie nie przebije sie a i tak sprawdzalam czy zamknieta a on i tak bym w srodku jej w kladce... wogole balam sie z nim, zostac drzalam jak cholera az w koncu m go wyniosl bo nie mogl patrzec jak sie mecze no a w sumie to moze mniej niz pol roku go mielismy juz nie pamietam dobrze ze go nie ma juzzzzzzzz

nasze tez były zawsze traktowane jak dzieci, spały z nami w łóżku itp..miesiac przed tym jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży:) to postanowiłam je oduczyc spania z nami..potem stopniowo odsuwałam ich posłanie z naszej sypialni. a ja tak uwielbiałam spac z całym naszym zwierzyńcem w łóżku! w ogole mam hopla na punkcie zwierząt, ciekawa jestem czy Damian też tak będzie miał:)

u nas tez tak było...Mamy 2 psy z tym,ze jeden byl u nas od szczeniaczka i byl to nas synuś ;) a druga sunie adoptowalismy po tym jak zostala odebrana z pseudohodlowi 3 miesiace przed tym jak dowiedzialam sie o dzidzi ...i wtedy tez tez pomału oduczaliśmy naszego'synusia' wchodzić na łóżko itd...dzisiaj biedak śpi już dalekooooo od nas ze swoją siostrzyczka- został wymeldowany do kuchni...;)

acha ...ja własnie tez myslalam o tym zeby sciagnac...zje moze pozadnie i bedzie spac jak trzeba...spróbuje dzisiaj :-)

nasz maluch od jakiegos czasu budzi sie regularnie miedzy 23 a 24 kiedys myslałam, że to jakies problemy brzuszkowe, ale nie! on sie budzi żebyśmy wzieli go do wyra:) cwaniak jeden:) ostatnio tez mu dałam swoje mleko w butli o tej 23 żeby zobaczyc, czy może ma jakąś gastro faze i głodny, ale nie on zjadł 70 ml i koniec. od dwóch dni budzi sie, bierzemy go do łóżka i nawet cyca nie chce, tylko zasypia koło nas:) ale ja to lubie, więc nie bedę go tego oduczać. do tego czasu zdąże zrobić wszystko co chciałam, z J się też zdąże poprzytulać a o tej godzinie alkurat sie kładziemy więc nam to w niczym nie przeszkadza:)

ja pąjąka bym nie chciała mieć, moja kumpela ma chyba ptasznika i (o zgrozo!) nazywa się PUSIA:D
podobaja mi się kameleony, legwany i węże ale z racji tego, że węże jedza myszki i inne gryzonie to ja dziękuje za takiego pupilka:p

laski pogrubiam bo mi nikt nie odpisal :

1. PISALYSCIE OSTATNIO O CIEMIENIUSZCE JAKAS OLEJUSZKE CZY COS ze jest droba ?? nie chce mi sie szukac na tylu stronach ;)

2.co na te zeby bobodent cz jak myslicie co slyszalyscie co polecacie
?

nasze psy nie wchodzą do kuchni i chwała za to:) z Dabem- bokserem jestem po 3 szkoleniach, a Bera to znajda która uczy się od Daba:) więc generalnie w domu mamy porządek:) nawet jeden z kotów jak ma oczywiście ochote (jak to kot:) )aportuje, siada i daje łapke:p nie wyobrażam sobie mieć niewychowanego psa.

laski pogrubiam bo mi nikt nie odpisal :

1. PISALYSCIE OSTATNIO O CIEMIENIUSZCE JAKAS OLEJUSZKE CZY COS ze jest droba ?? nie chce mi sie szukac na tylu stronach ;)

2.co na te zeby bobodent cz jak myslicie co slyszalyscie co polecacie
?

my nie mamy ani ciemiechy ani nam zęby nie idą, ale laski pisały o olejuszce chyba właśnie.

boszeeeee kiedyś w kółko słyszała,że jak urodze dziecko to ustaną mi wszytskie bóle miesiączkowe...cikawe czemu zatem wsyztsko mnie boli od 2 dni ...nigdy tak nie miałam żeby przed okresem mnie bolało a teraz niedość ,że przed to i w czasie ból masakryczny :///

reklama
nasze psy nie wchodzą do kuchni i chwała za to:) z Dabem- bokserem jestem po 3 szkoleniach, a Bera to znajda która uczy się od Daba:) więc generalnie w domu mamy porządek:) nawet jeden z kotów jak ma oczywiście ochote (jak to kot:) )aportuje, siada i daje łapke:p nie wyobrażam sobie mieć niewychowanego psa.

u nas kuchnia jest najmniej przesiadywanym pomieszczeniem ,nie gotujemy w domu prawie wcale , więc mi najbardziej pasowało zeby tam miały swoje kąt... a co do wychowanie to francuzy maja bardzo łatwy charakter ,więc nie ma z nim problemów wychowaczych...raczej mam je z moim facetem ,bo nigdy nie może się opanowac dawać im jeść przy stole, więc psy sępią na potęge, co doprowadza mnie do szału :/

Do góry