reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witam! :-)

Baby! - kto je zrozumie ... ?!? :-):-):-):-):-)

ahahahhahaha :-) skąd tyle energii mam pytasz ? pokłady znajdują się w tym jakże małym ale chłonnym żołądku :-)

ahahahahah :-D, no to bym nie wpadła, ... a nikt nie chciał miejsca ustąpić |?:szok:

Trzymamy z MiFałem kciukasy! :tak: Oby było wszystek O.K.
No i Gratulacje dla starszaka! :-) chłopom nie wypada się całować ale ciotka Nessi całuje Patryka :* MiFał daje grabę :D

Dziękuję ślicznie, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kurcze no to daje troszku mamie popalić ... :szok::-( oj biedna Ty ... oby to było przejściowe i szybko odeszło w zapomnienie ...

Teraz troszku od Nas:

Wczoraj tak panikowałam, że młody się wyspał w dzień i w nocy spać nie będzie chciał .. ale na nie popartej niczym panice się skończyło, mały jest superancki, sam zasypia zaraz po ostatnim posiłku, odkładam go śpiącego do łóżeczka -niekiedy potrafi się wybudzić po 15 min, wtedy przychodzę pogłaszczę, pocałuję i jak ręką odjąć śpi! wczoraj wstał mi tylko raz :-):-):-):-):-):-):-):-):-)łiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ja chcę więcej takich razy!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, poszedł spać o 20:00 a wstał o 03:40, a potem już dopiero o 7:30 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cieszę japę bo to dla mnie wielkaaaaa radocha, no i wory mi zanikną pod oczyma ;) generalnie grzeczny jest, nie mam z nim problemów jeśli chodzi o jedzenie to jest konkretny, wcina ile się da i spi w dzień po energicznej zabawie ...:tak:ale już się boję co będzie po szczepieniu na początku maja.

Dziś K ma wolne i robimy sprzątanie, zrobiłam mu listę zakupów a ja sama zaraz robię sobie rosół a K pomidorówkę :/ ta dieta wrrrrrrrrr!

WSZYSTKIM 4 MIESIĘCZNYM BOBASKOM ŻYCZĘ DUŻO SNU, DUŻO ZDRÓWKA I 100 LAT ZABAWY! :)

ufff, chyba nadrobiłam!
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę:) też mam szczera nadzieję, że to jego zachowanie jest tylko chwilowe :tak:

reklama
Jeszcze nie nadrobiłam!

Apropos smoczków, więc tak ....... mam ich chyba ze 30! metoda prób i błędów, podpasowały jednie NUK/a i tego się trzymam ...smoczka nie daję na noc, gdyż nie mam takiej potrzeby, ale w ciągu dnia jak mały jest marudny i zasnąć nie może to smoczek jest strzałem w dyszke :) Ale ile ja się napracowałam by on te smoczki ćlamał!
My tez mielismy NUK-a :tak: i prez ierwszy miesiąc Filipkowego zycia smok był jego najlepszym przyjacielem ( no może zaraz po Kotku:-D), a teraz każda próba włozenia smoka kończy się na megaśnym wystrzale :-) obraził się na smoka i koniec, zdecydowanie bardziej wolissac paluszki (ku mojemu niezadowoleniu, bo jak ja go potem tego oducze:confused:)

kala gratulacje... a ja nie mam siły co zaczne diete od poniedzialku to nie moge wytrzymac i bach jeny no ;/ :( zazdroszcze wytrwalosci :)

luuuźna dziekuje za gratulacje:)
kopciuszku trzymam kciuki za kontrole bioderek! i sto lat dla Patryka:)
mamo stacha super, że siostra dostała zaświadczenie i będzie mogła byc chrzestna:)
ja dziś wstałam z młodym o 8 rozwiesiłam pranie, które J nastawił wychodząc do pracy, nastawiłam nastepne i juz tez rozwieszone:) zdazyłam odkurzyc i pomyć podłogi:) dumna jestem z mojego synka, że taki grzeczny dzisiaj:) każdy dzień tak może wygladać:) mielone na spagetti też już się rozmraza. a ja mam chwile na kawe.

musze się pochwalić naszy synek dzis sie obkrecił z brzuszka na plecki:) a ile miał przy tym frajdy hehe:) ja zreszta tez:)

a jeszcze dziś było na temat smoczków, my uzywamy na specerach i do zasypiania, ale tez nie zawsze, jak mały nie marudzi to niedajemy.

witajcie Dziewczynki
Odosnie karmienia......znalazlam w necie cos...hmmm dla mnie szokujacego w sumie...Ja mysle,ze to przesada..delikatnie mowiac...ciekawe co Wy o tym myslicie?? [video=youtube;fxv6R9fUO74]http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=related[/video]

zapomnialam pochwalic moje dziecko!
w dniu slubu zasnela o 20:30 i wstala nastepnego dnia o 10:30:):):):):):)

co myslicie o takim prezencie na roczek????
KONIK NA BIEGUNACH. RŻY, GALOPUJE, MACHA OGONEM (992408689) - Aukcje internetowe Allegro

Julka32 co do tego filiku to jak dla mnie to juz przesada! chociaz kazdy zrobi jak chce ale dla mnie to glupota! wez pozniej odzwyczajaj takie dziecko! :szok:
moja tesciowa mojego meza karmila piersia do 3 roku zycia! i to juz wg mnie przegiecie!

Witam serdecznie :-) i na wstępie bardzo bardzo dziękujemy za wczorajsze życzonka i również składam wszystkim 4miesięczniaczą wszystkiego naj naj :-)

witajcie Dziewczynki
Odosnie karmienia......znalazlam w necie cos...hmmm dla mnie szokujacego w sumie...Ja mysle,ze to przesada..delikatnie mowiac...ciekawe co Wy o tym myslicie?? [video=youtube;fxv6R9fUO74]http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=related[/video]
zdecydownie ! to już przegięcie !

reklama
Tunia ty to masz przechlapane:no:Ale dobrze że dzieciątka już zdrowe:tak:
I jak ja bym chciała żeby mi ktoś ogród zaprojektował...miejsca mam dość..pomysłów brak i kasy na takiego architekta też:-D

Musze szybko leciec obiad robic i ogarnac chatke chociaz nie chce mi sie na maxa.........

Super że Szymus już zdrowieje:tak:
A ja dziś leniu****ę:-D Obiad z wczoraj został..od soboty sie chyba nie naśmieciło tak bardzo..i nie mam zamiaru nic dziś robić:-D
I teraz pije kawkę, bo zupę zjadłam póki dzieci spią:-D

a co do filmiku...mówili kiedyś o tym w wiadomościach...masakra!!!!

Do góry