reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam! :-)

Baby! - kto je zrozumie ... ?!? :-):-):-):-):-)

ahahahhahaha :-) skąd tyle energii mam pytasz ? pokłady znajdują się w tym jakże małym ale chłonnym żołądku :-)

ahahahahah :-D, no to bym nie wpadła, ... a nikt nie chciał miejsca ustąpić |?:szok:

Trzymamy z MiFałem kciukasy! :tak: Oby było wszystek O.K.
No i Gratulacje dla starszaka! :-) chłopom nie wypada się całować ale ciotka Nessi całuje Patryka :* MiFał daje grabę :D

Dziękuję ślicznie, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kurcze no to daje troszku mamie popalić ... :szok::-( oj biedna Ty ... oby to było przejściowe i szybko odeszło w zapomnienie ...

Teraz troszku od Nas:

Wczoraj tak panikowałam, że młody się wyspał w dzień i w nocy spać nie będzie chciał .. ale na nie popartej niczym panice się skończyło, mały jest superancki, sam zasypia zaraz po ostatnim posiłku, odkładam go śpiącego do łóżeczka -niekiedy potrafi się wybudzić po 15 min, wtedy przychodzę pogłaszczę, pocałuję i jak ręką odjąć śpi! wczoraj wstał mi tylko raz :-):-):-):-):-):-):-):-):-)łiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ja chcę więcej takich razy!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, poszedł spać o 20:00 a wstał o 03:40, a potem już dopiero o 7:30 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cieszę japę bo to dla mnie wielkaaaaa radocha, no i wory mi zanikną pod oczyma ;) generalnie grzeczny jest, nie mam z nim problemów jeśli chodzi o jedzenie to jest konkretny, wcina ile się da i spi w dzień po energicznej zabawie ...:tak:ale już się boję co będzie po szczepieniu na początku maja.

Dziś K ma wolne i robimy sprzątanie, zrobiłam mu listę zakupów a ja sama zaraz robię sobie rosół a K pomidorówkę :/ ta dieta wrrrrrrrrr!

WSZYSTKIM 4 MIESIĘCZNYM BOBASKOM ŻYCZĘ DUŻO SNU, DUŻO ZDRÓWKA I 100 LAT ZABAWY! :)

ufff, chyba nadrobiłam!
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę:) też mam szczera nadzieję, że to jego zachowanie jest tylko chwilowe :tak:

reklama
Jeszcze nie nadrobiłam!

Apropos smoczków, więc tak ....... mam ich chyba ze 30! metoda prób i błędów, podpasowały jednie NUK/a i tego się trzymam ...smoczka nie daję na noc, gdyż nie mam takiej potrzeby, ale w ciągu dnia jak mały jest marudny i zasnąć nie może to smoczek jest strzałem w dyszke :) Ale ile ja się napracowałam by on te smoczki ćlamał!
My tez mielismy NUK-a :tak: i prez ierwszy miesiąc Filipkowego zycia smok był jego najlepszym przyjacielem ( no może zaraz po Kotku:-D), a teraz każda próba włozenia smoka kończy się na megaśnym wystrzale :-) obraził się na smoka i koniec, zdecydowanie bardziej wolissac paluszki (ku mojemu niezadowoleniu, bo jak ja go potem tego oducze:confused:)

kala gratulacje... a ja nie mam siły co zaczne diete od poniedzialku to nie moge wytrzymac i bach jeny no ;/ :( zazdroszcze wytrwalosci :)

luuuźna dziekuje za gratulacje:)
kopciuszku trzymam kciuki za kontrole bioderek! i sto lat dla Patryka:)
mamo stacha super, że siostra dostała zaświadczenie i będzie mogła byc chrzestna:)
ja dziś wstałam z młodym o 8 rozwiesiłam pranie, które J nastawił wychodząc do pracy, nastawiłam nastepne i juz tez rozwieszone:) zdazyłam odkurzyc i pomyć podłogi:) dumna jestem z mojego synka, że taki grzeczny dzisiaj:) każdy dzień tak może wygladać:) mielone na spagetti też już się rozmraza. a ja mam chwile na kawe.

musze się pochwalić naszy synek dzis sie obkrecił z brzuszka na plecki:) a ile miał przy tym frajdy hehe:) ja zreszta tez:)

a jeszcze dziś było na temat smoczków, my uzywamy na specerach i do zasypiania, ale tez nie zawsze, jak mały nie marudzi to niedajemy.

witajcie Dziewczynki
Odosnie karmienia......znalazlam w necie cos...hmmm dla mnie szokujacego w sumie...Ja mysle,ze to przesada..delikatnie mowiac...ciekawe co Wy o tym myslicie?? [video=youtube;fxv6R9fUO74]http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=related[/video]

zapomnialam pochwalic moje dziecko!
w dniu slubu zasnela o 20:30 i wstala nastepnego dnia o 10:30:):):):):):)

co myslicie o takim prezencie na roczek????
KONIK NA BIEGUNACH. RŻY, GALOPUJE, MACHA OGONEM (992408689) - Aukcje internetowe Allegro

Julka32 co do tego filiku to jak dla mnie to juz przesada! chociaz kazdy zrobi jak chce ale dla mnie to glupota! wez pozniej odzwyczajaj takie dziecko! :szok:
moja tesciowa mojego meza karmila piersia do 3 roku zycia! i to juz wg mnie przegiecie!

Witam serdecznie :-) i na wstępie bardzo bardzo dziękujemy za wczorajsze życzonka i również składam wszystkim 4miesięczniaczą wszystkiego naj naj :-)

witajcie Dziewczynki
Odosnie karmienia......znalazlam w necie cos...hmmm dla mnie szokujacego w sumie...Ja mysle,ze to przesada..delikatnie mowiac...ciekawe co Wy o tym myslicie?? [video=youtube;fxv6R9fUO74]http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=related[/video]
zdecydownie ! to już przegięcie !

reklama
Tunia ty to masz przechlapane:no:Ale dobrze że dzieciątka już zdrowe:tak:
I jak ja bym chciała żeby mi ktoś ogród zaprojektował...miejsca mam dość..pomysłów brak i kasy na takiego architekta też:-D

Musze szybko leciec obiad robic i ogarnac chatke chociaz nie chce mi sie na maxa.........

Super że Szymus już zdrowieje:tak:
A ja dziś leniu****ę:-D Obiad z wczoraj został..od soboty sie chyba nie naśmieciło tak bardzo..i nie mam zamiaru nic dziś robić:-D
I teraz pije kawkę, bo zupę zjadłam póki dzieci spią:-D

a co do filmiku...mówili kiedyś o tym w wiadomościach...masakra!!!!

Do góry