Witam! :-)
A ja idę męża za fraki brać bo siedzi w kuchni i udaje, że sprząta tam coś, .............a na własne oczy widziałam, jak przemyca tam laptopa by sobie pograć!
Chłopy! - kto ich zrozumie .. ?!?
taaa a my gramy na zmiane ... raz ja raz maz ... a potem placze ze "w lozku to sie mijamy ... "
Baby! - kto je zrozumie ... ?!? :-):-):-):-):-)
Ty to jo
Skąd masz tyle energii grubasku?
Ja się boję o swoje prawko (mam niedługo iść), bo jak parę razy tata dał mi się przejechać autkiem, to spocony zawsze wysiadał po przejażdżce ze mną
A w wigilię ścięłam choinkę przed domem
i problem drzewka rozwiązałam raz dwa.
ahahahhahaha :-) skąd tyle energii mam pytasz ? pokłady znajdują się w tym jakże małym ale chłonnym żołądku :-)
Szkoda, że w połowie Mszy zgłodniał i karmiłam go na klęczniku pod krzyżem
ahahahahah
, no to bym nie wpadła, ... a nikt nie chciał miejsca ustąpić |?
Dzien dobry:-)ciekawe czy jednak bedzie dobry?Dzis idziemy na kontrole z bioderkami i mam nadzieje ze bedzie dobrze,pozatym dzis stuka 4 miesiace:-)ale ten czas zasuwa
a tak szczerze to teraz jest najfajniejszy czas zycia dziecka:-)takie male usmiechajace sie kruszynki sa cudowne:-)
Trzymamy z MiFałem kciukasy!
Oby było wszystek O.K.
No i Gratulacje dla starszaka! :-) chłopom nie wypada się całować ale ciotka Nessi całuje Patryka :* MiFał daje grabę
Nessi ja też się nie moge napatrzeć na tego twojego synusia!! fotka z podpisu jest prześliczna!!!
Dziękuję ślicznie,
Witajcie
znaim zacznę Was nadrabiac daję znac że żyję (ledwo bo ledwo ...), moje dziecko od kilku dni oprotestowuje dosłownie wszystko!
spac nie, jeść po 50 ml co godzinkę,bo po co najeśc sie raz a pożądnie, na spacerach płacze (o ubieraniu już nie wspomnę), w nocy jak juz łaskawie zaśnie to budzi się co 1,5 - 2 godziny, w dzień też rewelacji nie ma.. a ja chodze od kilku dni ciągle nie wyspana.. dzisiaj iidziemy dogadac się co do terminu chrzcin, coś czuje że trzeba będie przenieść je na czerwiec, bo matka chrzestna Filipka w drugiej połowie maja wyjeżdza, jak dobrze że chociaz pogoda jest ładna, inaczej bym chyba jakąs chandrę załapała
Wszystkim 4-miesięczniaczkom słodkie buziaki ode mnie i mojej marudy ;P
Kurcze no to daje troszku mamie popalić ...
:-( oj biedna Ty ... oby to było przejściowe i szybko odeszło w zapomnienie ...
Teraz troszku od Nas:
Wczoraj tak panikowałam, że młody się wyspał w dzień i w nocy spać nie będzie chciał .. ale na nie popartej niczym panice się skończyło, mały jest superancki, sam zasypia zaraz po ostatnim posiłku, odkładam go śpiącego do łóżeczka -niekiedy potrafi się wybudzić po 15 min, wtedy przychodzę pogłaszczę, pocałuję i jak ręką odjąć śpi! wczoraj wstał mi tylko raz :-):-):-):-):-):-):-):-):-)łiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ja chcę więcej takich razy!!
, poszedł spać o 20:00 a wstał o 03:40, a potem już dopiero o 7:30
cieszę japę bo to dla mnie wielkaaaaa radocha, no i wory mi zanikną pod oczyma
generalnie grzeczny jest, nie mam z nim problemów jeśli chodzi o jedzenie to jest konkretny, wcina ile się da i spi w dzień po energicznej zabawie ...
ale już się boję co będzie po szczepieniu na początku maja.
Dziś K ma wolne i robimy sprzątanie, zrobiłam mu listę zakupów a ja sama zaraz robię sobie rosół a K pomidorówkę :/ ta dieta wrrrrrrrrr!
WSZYSTKIM 4 MIESIĘCZNYM BOBASKOM ŻYCZĘ DUŻO SNU, DUŻO ZDRÓWKA I 100 LAT ZABAWY!
ufff, chyba nadrobiłam!