reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Dzis idziemy na kontrole z bioderkami i mam nadzieje ze bedzie dobrze,pozatym dzis stuka 4 miesiace:-)
buziaki dla Patryka! i trzymam kciuki za kontrolę bioderek :tak: daj znać jak wrócicie.

Wczoraj zakonczylam 13-dniowa diete(w koncu) i 7kg mniej:)

łał, no to gratulacje i trzymam kciuki za utrzymanie wagi :-)
ja narazie mam dietę MŻ (1 kg mniej) ale przyczajam się do Dukana, dopóki mam mleko to się ograniczam w jedzeniu.

reklama
U mnie od rana też życie. Czeka mnie sprzątanie mieszkania bo już je nieźle zapuściłam, pranie, prasowanie kilku prań, zakupy bo w lodówce echo, o siebie przydałoby się zadbać, bo włosy w opłakanym stanie, nogi zarośnięte, paznokcie fatalne. A ten mały zmrol nie chce spać i krzyczy.
Staśka zaprowadziłam do przedszkola i dowiedziałam się, że zachował się w piątek nieodpowiednio. Tak więc muszę przemyśleć sprawę bo po południu czeka mnie z dzieckiem poważna rozmowa pedagogiczna. Do tego znowu chyba jakąś infekcję rozkręca. Ja się załamię.
Do pracy chciałam jechać bo szef mnie wieki nie widział, ale przy tym nadmiarze obowiązków nie dam rady.
No i muszę planować chrzciny bo mam na to niecałe 2 tygodnie, a wiele do zrobienia.
Życie . . .
He ja tez jestem ciekawa jak jej się udało przekonać księdza..a może w końcu trafiła na jakiegoś "życiowego":-D
Poszła do innego księdza i zachowała się nie po chrześcijańsku.

a ty jej smoka nie dajesz ?? ja agatce daje, nie widze w tym nic zlego :)

ja daje tez nie wiedze w tym nic zlego... juz w szpitalu po urodzeniu dostawala tylko jak jakas pigula wchdzila to jej wyciagalam bo u nas jest zakaz!
ale ona zasnie i go zgubi bo jej wypadnie... i w nocy sie wybudza zadajac smoka! jak tylko jej sie da jest spokoj i spi dalej.... ale pozniej znow go gubi... jakis lzejszy sen musi jej sie zrobic skoro sie o niego upomina!

Mamo Stacha ja nie widzę w tym nic złego:tak::tak::tak:
Grunt że ma karteczkę i będzie mogła zostać matką chrzestną:tak:

Ja w smoku też nie widzę nic złego..ale nie ukrywam że teraz już się cieszę że jednak znów obyło się bez smoczka:-D Po Hani myśle że łatwiej MI będzie dziecko oduczyć cycusia niż smoka!
Ale był czas że próbowałam dawać mu smoka ale nie dało się:-)

Mamo Stacha ja nie widzę w tym nic złego:tak::tak::tak:
Grunt że ma karteczkę i będzie mogła zostać matką chrzestną:tak:

Ja w smoku też nie widzę nic złego..ale nie ukrywam że teraz już się cieszę że jednak znów obyło się bez smoczka:-D Po Hani myśle że łatwiej MI będzie dziecko oduczyć cycusia niż smoka!
Ale był czas że próbowałam dawać mu smoka ale nie dało się:-)

chcesz wiedziec jak moj tato oduczyl mnie smoka??? bylam duza mialam 4latka chyba a nie umialam rozstac sie ze smokiem.. jednak tato zrobil to w 5 sek:-)

Zapomniałam napisać, że dziś w nocy pomyślałam, że skoro Mała fajnie zasypia w łóżeczku w nocy to muszę ja położyc w dzien, zawsze spała w naszym łóżku.. no i se ją położyłam pół godziny pogadała i zasnęła!!!!!! ciekawe jak będzie dalej....

reklama
chcesz wiedziec jak moj tato oduczyl mnie smoka??? bylam duza mialam 4latka chyba a nie umialam rozstac sie ze smokiem.. jednak tato zrobil to w 5 sek:-)

Moja mama mnie oduczyła jka miałam 3 latka, po prostu wyrzuciła smoka do kosza i powiedziała, ze jak chcę smoka to moge go sobie z kosza na smieci wyciągnąć.... no i nie wyciagnełam;-) bo zwymiotowałam. Drastyczna metoda ale jak widać skuteczna.

Do góry