reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Tez bym tak wolala ale mialam juz kiecke z sylwestra wiec nie musialam nic kupowac a ze do kostek to luz bo mam lydki jak Pudzian moj T mi spiewa ciagle Łyda Łydałciuuuuuuuu łyda łydałciuuuuuuuuu jee jeee:-D

heheh kochany ten Twoj.. ja mam tez mega lydki mozemy zrobic konkurs foto hihihihi
i jakbym mogla to bym sukienke do kostek kupila ale ja mam wielkie rece etraz wiec wygladam tez jak pudzian!

reklama
no tak ale jesli ktos nie ma to oczywiste zxe tyle nie da no chyba ze robia to pod publike bez urazy kochana ale nie wierze w takie cuda ze przecietny czlowiek sie tak wysypac potrafi...hehe

Nie wiem czy na pokaz ale miom zdaniem głupio robią:no:
Jednak skasowałam ostatniego posta, bo po co macie wiedzieć co ja myślę.

Czemu skasowałaś?
Tak...teraz już nikt nie będzie pisał szczerze o swoich odczuciach vzy przemyśleniach:no:
chyba zmykiam sie polozyc na chwilke jeszcze....siedzialam do 2 w nocy;) bo my tak spac chodzimy(choc i tak na spaniu sie nie skonczylo-hihihi) to musialam Mlodego budzic przed 6...ale sie zdziwil;O...a mnie cycki rozsadzalo..to przebralam pieluszke i myk go do duzego lozka:) oooo tak w to mi graj -to mówil jego wzrok:)a z cyckow sie lalo po prostu :)jak raz zaciágnal to samo Mu lecialo;P..

DAffi ---Milej zabawy!!!
hehe i moj P cos zaczal przebakiwac o slubie ostatnio...ale,ze ja tradycjonalistka jestem to bez oswaidczyn...nie gadam o zadnych slubach i n ic nie ustalam;P ale wredna jestem cio?;););)(choc nie ukrywam,ze juz bym chciala;)wiem,ze to TEN no i wkurza mnie wypisywanie 'tylu' nazwisk na drukach;p a poza tym nie robie sie mlodsza ;P

He he a on wie że czekasz na zaręczyny?:-)
Tez bym tak wolala ale mialam juz kiecke z sylwestra wiec nie musialam nic kupowac a ze do kostek to luz bo mam lydki jak Pudzian moj T mi spiewa ciagle Łyda Łydałciuuuuuuuu łyda łydałciuuuuuuuuu jee jeee:-D

:-D:-D:-D
A mi dziś A walnął komplement:-D
Jak po tej 5 wzięłam Tomka do łóżka i dałam mu cyca to oczywiście szybciej niż on zasnęłam:-D
A że śpię w samym biustonoszu to cyc został na wierzchu:-D
Dobrze że A zrezygnował z zamiaru budzenia mnie na bara bara:tak:
I tak by nic nie było a byłabym wściekła jak osa:-D:-D:-D

Jak po tej 5 wzięłam Tomka do łóżka i dałam mu cyca to oczywiście szybciej niż on zasnęłam:-D

hahaha ja nieraz specjalnie udaje ze spie..... bo mi sie nie chce hihihihi

tez tak mysle ze glupio robią...ale moze daje im to satysfakcje:-)

hej dziewczynki:) chcialam was nadrobic ale to mis ie chyba nie uda mam az 17stron do czytania !!! jasny gwint moze wieczorem nadrobie a teraz polece na biezaco,bo obiadek trzeba robic...milego dnia kochane wam zycze:)

Martynia dziś dostała bardzo gęstą kaszkę mleczko ryżową z miseczki i od 18.40 jeszcze śpi a zawsze budziła się o 23.30. Ciekawe..

no to super ze ja przetrzymala! filipa tez mi przetrzymywala przez dlugi czas teraz pociska bardzooo duzo i wciaz malo mu eehhh ale spac spal do 7 dzisiaj zjadl i do 9 pospal wiec luzzzzz! no ale ze je po 190 kaszy i 210 mleka (od 2dni)to nie wspomne do tego 130g zupy!chyba zaczol jesc !

Ahahaha u mnie dziś to samo;D Mój usnął a ja oczywiście 'jestem' przy nim cały czas;D

ja tez byla z moim caly czas i wstal myslac ze kompa wylaczylam szybko i mnie przepraszal ze zasnol ale zmeczony byl hahaha ! nie uswiadamialam go ze zasnol czekajac az wylacze kompa po co ma wiedziec niech se mysli ze mu sie snilo !!!!!!!!!!!

Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!
trzymam kciuki za chrzciny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spokojnie wszystko ksiadz wyczyta... bedzie cos tam ze by nalozyc szatke i zapalic dziecku swiatelko no i konieczne jest odplenie jej od Paschału:-)
nic sie nie stresuj a coi do mowienia to tylko ze prosicie o chrzest swiety w sumie odpowaiadacie pozniej ksiedzu seriami wyrzekamy sie i wierzymy.....

zgadzam sie ksiadz nam mowil co i jak !

dobrze ze ja nie wiedzialam o tym przed Chrztem bo bym sie stresowala... ale nam na szczescie nie zgasla.

nam nie zgasla ale mojej bratanicy zgasla jak moj brat chrzestny trzymal swiece !! dobrze ze nie wiedza ze to jakis zly znak
ja musze wyjsc bo my mamy slub...idse z wozkiem 100m dalej do mamy a pozniej spwrotem do kosciola i na sale pieszo z wozkiem maz pojdzie bo nie mna jak. z julka do kosciola trzeba isc z wozkiem i na sale bo on ja wycisza i uspokaja i w razie co spac moze..ale to takie mini spacery. ale rano w wiadomosciach mowili ze nie zagraza zdrowiu dopiero wtedy gdy opada.... no i najgorzej maja przeziebieni i astmatycy:-(

no to sie wybawicie! ale wam fajnie!ja zaliczylam 3 wesela kuzwa w ciazy !!!!!!!zczyt marzen ! buuuuuu!teraz to ja bym sie wyszalala!

Ja nawet nie wiedzialam ze Julii jest tez w kwietniu.
Patryk ma imieninki 17 marca i to jest tylko raz do roku:tak:bynajmniej ja nie umiem innej daty znalesc:no:

na pewno jest tylko raz !17 marca!

`9jjk)K()hjnnnaj,3SSSSSSSSSSSSA NNNNNNNNNNNNNNDY GGGGGG C5665XZX 4 12 4 CZ 4b mn 576 nm g k;l

to od Julki ale cos mi nacisnela i mam forum cale za taka szaramgla!!!! nie wiem jak to naprawic??!!!!!

przetlumaczyc to moge tylko w jeden sposb! Kocham sowjego niunisusia ( Fifiego)

matko boska jak sie fifol obudzi to jej odpisze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie jaka milosc !

poplakalam sie!

hahaha ja nieraz specjalnie udaje ze spie..... bo mi sie nie chce hihihihi

justyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty jestes normalnie czadowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poryczalam sie ze smiechu!

dziewczyny a jak robicie dzieciakom ta kaszke mleczno ryzowa na gesto?? ja daje wieczorem kaczke ale tylko lyz na 180ml wody+proszek mleczka wiec to ma bardzo rzadkie. jak robiecie,prosze o przepis!!! :)

Laski czy Wasze dzieciaki też tak mają, że śpią na dworze/balkonach parę godzin? :szok: mój tak ma! Jakoś w godz między 10-13 śpi na balkonie jak kamień :szok: a dziś to już od 10 tak śpi :szok: w ogóle Aluś potrzebuje mega dawki snu! Całą noc śpi, a potem w dzień też by najlepiej ciągle spał. Najczęściej go przetrzymuje, żeby nie spał w dzień, ale on i tak potem robi się taki marudny, że tylko go położyć. I zaśnie mi na balkonie raz dwa.

Czemu skasowałaś?
Tak...teraz już nikt nie będzie pisał szczerze o swoich odczuciach vzy przemyśleniach:no:

He he a on wie że czekasz na zaręczyny?:-)

Hahahaha:-D:-D:-D
Jednak skasowałam ostatniego posta, bo po co macie wiedzieć co ja myślę.
No własnie, czemu skasowałaś??? Chociaz przyznam sie i ja szczerze, ze czasami po napisaniu też kasuje;-) boję się żeby nikogo nie urazić.
Witam,
nadrabianie wczoraj mnie przerosło i musiałam dokończyć dzisiaj.
Marta, współczuję, że Piotruś też będzie musiał przechodzić przez to co Antek. Mam nadzieję, że zniesie to lepiej, jesteśmy z wami.
Dziękujemy!
Dopiero obejrzałam ten filmik ze Smoleńska. To jest wszystko podejrzane!!! Wyraźnie słyszałam jak ktoś po rusku krzyczy dawajcie gnata a potem po polsku nie zabijajcie nas a potem strzały, no nie wiem co o tym myśleć!
HMMM a ja nic nie słyszałam.

A u mnie obiadek sie gotuje, kwiatki na balkonie posadzone, od razu ładniej;-)
No i zaraz goście sie schodzą bo grilla dzisiaj robimy.... nie chce mi się ale czego nie robi się dla męża....;-);-);-)

Daffi udanej zabawy.

dziewczyny a jak robicie dzieciakom ta kaszke mleczno ryzowa na gesto?? ja daje wieczorem kaczke ale tylko lyz na 180ml wody+proszek mleczka wiec to ma bardzo rzadkie. jak robiecie,prosze o przepis!!! :)

Ja robię ale z kleikiem ryżowym...do 180 ml mleka dosypuję 3 miarki kleiku:tak:
Laski czy Wasze dzieciaki też tak mają, że śpią na dworze/balkonach parę godzin? :szok: mój tak ma! Jakoś w godz między 10-13 śpi na balkonie jak kamień :szok: a dziś to już od 10 tak śpi :szok: w ogóle Aluś potrzebuje mega dawki snu! Całą noc śpi, a potem w dzień też by najlepiej ciągle spał. Najczęściej go przetrzymuje, żeby nie spał w dzień, ale on i tak potem robi się taki marudny, że tylko go położyć. I zaśnie mi na balkonie raz dwa.

U na sabsolutnie tak nie śpi:no: W stojacym wózku to się budzi raz dwa..jak jedziemy to też się czasem przebudzi...trochę popłacze i albo zasypia albo pędzimy do domu:-D

reklama
Do góry