reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Cześć dziewczyny:)
Ja tam zadnego pyłu nie widzę- słonko śwoeci i czyściutkie niebo. U nas taka pogoda od tygodnia:-D
Kopciuszku rozumiem cie doskonale, Lidka budzi się w nocy co 2 godziny, oszaleć można...
Purchawko, spokojnie, ksiądz wszystko mówi;-) U nas trochę to inaczej wyglądało i bylismy zaskoczeni- mała trzymała matka chrzestna a świecę odpala ojciec dziecka-ale co kraj to obyczaj. I tyez ksiądz nam mówił-teraz ojciec dziecka przyjmuje światło Chrystusa... Więc luzik
Ha, miałam się pochwalić- samotne zasypianie wychodzi nam coraz lepiej

A swoją drogą dziwne trochę że zbiegł się pogrzeb z wybuchem wulkanu który spowodował takie utrudnienia, coś w tym musi być że natura przejęła pałeczkę;-)

Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!

Trzymamy kciuki:tak:
o k**** to chyba jakcys milionerzy! 800zl to polowa wyplaty meza!!!! szok! nigdy tyle nie dam bo nie mam... ja bratu na slub 400zl daje..... bez przesady!!!!!!

Właśnie wcale nie są milionerami..ta mała też ma wszystko codziecko może mieć...ale oni zawsze tak szaleją:no:
Niezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>

Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia :)

W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>
Ksiądz wam wszystko powie:tak:

Nadrobione:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jejciu jaka ja dziś szczesliwa jestem:-D:-D:-D
A jaka wyspana:szok:
Pisałam wczoraj że mały wtrąbił o 20.30 ponad 150 ml mleka mod. z kleikiem:tak:
I obudził się dopiero o 5.40:szok::szok::szok::szok::szok:
Jeny...ja tyle nie spałam od 5 miesięcy:-):-):-)

Tylko miałam pobudkę o 4 bo jeden cycek mi rozrywało...ale poleciałam do łazienki...spóściłam trochę mleka(a nawet całkiem sporo bo był twardy jak kamień i pełen grudek) i dalej leciałam spać:-D
Potem się napił i spał do 9.30:szok:
Mój kochany małz wziął Hanię koło 8 a ja spałam aż do 9:-D:-D:-D

No zyć nie umierać:tak::tak::tak:

Wolę nie myśleć o tym że to mógł być jakiś przypadek i Tomek więcej tak długo nie pośpi:confused2:

Daffi miłej zabawy:tak:

Hej laseczki ja juz po sniadanku po orbitreku po kapieli:) Maly cwaniak obudzil sie o 6 i do tej pory nie spi a w najlepsze sie bawi pod karuzelka co za dziecko chyba potrzebuje coraz mniej snu:szok:
Alitka dzieki za komplement kochana jestes ale teraz jestem duzo wieksza:wściekła/y:
Pogoda u nas piekna wiec niedlugo na spacerek maly ladnie spal cala noc wiec chyba zdrowieje:)

reklama
Do góry