Pauluś89
Grudzień 2009
No serio... Nie wiem co z tym będzie.. Niby trafił do prokuratury ten filmikNo to nieźle....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No serio... Nie wiem co z tym będzie.. Niby trafił do prokuratury ten filmikNo to nieźle....
Albo rozdmuchają albo utną temat...No serio... Nie wiem co z tym będzie.. Niby trafił do prokuratury ten filmik
Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!
o k**** to chyba jakcys milionerzy! 800zl to polowa wyplaty meza!!!! szok! nigdy tyle nie dam bo nie mam... ja bratu na slub 400zl daje..... bez przesady!!!!!!
Ksiądz wam wszystko powieNiezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>
Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia
W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>
Cześć dziewczyny
Ja tam zadnego pyłu nie widzę- słonko śwoeci i czyściutkie niebo. U nas taka pogoda od tygodnia
U nas jest: Michcio, Robak, ZgutekAaa do naszego Szymcia mowimy czesto po imieniu ale bardzo czesto jego ksywki ida w ruch:
Rumpelek
Dziąsełko
Wilczek