reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dzien dobry,u mnie ciezka noc,maly budzil sie co chwile i wisial na cycu:wściekła/y:kurka w dzien je co 3 -4 godziny a w nocy nadrabia:wściekła/y:jestem nie wyspana:no:
no ładnie się zasiedziałam....ale wciągnęłam się w Wasze fotki na zamknętym...hhehe wczesnie cio..??no ale od niedawna jestem członkinią zamkniętego wątku:) Ech aż mi się łezka zakręciła od tych Waszych cudnych brzuszków..Oglądając Wasze brzuszki już wiedziałam kto tam w środku sobie mieszkał:)..szkoda,że ja nie mogłam się pochwalić moim brzuszkiem...tylko mojej kochanej kuzynce:) Reszta nie wiedziała o ciąży...nikt tylko najbliższa rodzina a ja choć ciążę przechodziłam po prostu książkowo-pięknie to każdy dzień to był strach....4x wcześniej zapisywałam się na forum Mamuśkowe...nie udało mi się nawet dobrnąć do końca terminu...traciłam te ciąże...i większy chyba był ból....bo radość...gratulacje wszystkich a potem......Więc jak zaszłam w ciążę z Juliuszkiem postanowiłam nikomu nie mówić no ale mnie wzięło na wspominki..;p
cudne zdjęcia !!!! pozdrawiam wszystkie Mamuśki!!!Niektóre z Was miałam okazję zobaczyć po raz pierwszy!AAAA i Nessi ---> Przecudny KOciak :):)
Po tym co napisalas twierdze ze trzeba wierzyc i nie poddawac sie:tak:teraz masz swojego najwspanialszego,wyczekanego,upragnionego babelka:-)

a kiedy Twoja ksiezniczka obchodzi????
ja patrzalam w 50 chyba kalendarzach.. i wszedzie nie bylo wczesniej jak 16 kwietnia wiec tak pozostanie.

Moja corcia obchodzi 27 lipca.

Niezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>

Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia :)

W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>

Nic sie nie martw;-)napewno powiedza kiedy macie zapalic,powinien to zrobic chrzestny i nie powinna mu zgasnac:no:niech uwaza bo to podobniez zly znak;-)

reklama
Dzien dobry,u mnie ciezka noc,maly budzil sie co chwile i wisial na cycu:wściekła/y:kurka w dzien je co 3 -4 godziny a w nocy nadrabia:wściekła/y:jestem nie wyspana:no:

Moja corcia obchodzi 27 lipca.
nio tak ale Julcia urodzila sie 18 grudnia i najblizsze po urodzeniu w kalendarzu sa imieninki. A Twoja julcia urodzila sie domniemam 24 maja??? jak tak to moj tato tez jest z 24 hihihi:-) no i wtedy w lipcu sa najblizsze imieninki Julii:-)

Witam się i ja moje dziecie zrobiło mi pobudke o 6 a teraz śpi smacznie wiec mam chwilke zeby zajrzec.Pogoda piękna ale co z tego jak chmura wulkaniczna nad nami. Wychodzicie dziś na spacery?

Witam się i ja moje dziecie zrobiło mi pobudke o 6 a teraz śpi smacznie wiec mam chwilke zeby zajrzec.Pogoda piękna ale co z tego jak chmura wulkaniczna nad nami. Wychodzicie dziś na spacery?

ja musze wyjsc bo my mamy slub...idse z wozkiem 100m dalej do mamy a pozniej spwrotem do kosciola i na sale pieszo z wozkiem maz pojdzie bo nie mna jak. z julka do kosciola trzeba isc z wozkiem i na sale bo on ja wycisza i uspokaja i w razie co spac moze..ale to takie mini spacery. ale rano w wiadomosciach mowili ze nie zagraza zdrowiu dopiero wtedy gdy opada.... no i najgorzej maja przeziebieni i astmatycy:-(

nio tak ale Julcia urodzila sie 18 grudnia i najblizsze po urodzeniu w kalendarzu sa imieninki. A Twoja julcia urodzila sie domniemam 24 maja??? jak tak to moj tato tez jest z 24 hihihi:-) no i wtedy w lipcu sa najblizsze imieninki Julii:-)

Ja nawet nie wiedzialam ze Julii jest tez w kwietniu.
Patryk ma imieninki 17 marca i to jest tylko raz do roku:tak:bynajmniej ja nie umiem innej daty znalesc:no:

Dopiero obejrzałam ten filmik ze Smoleńska. To jest wszystko podejrzane!!! Wyraźnie słyszałam jak ktoś po rusku krzyczy dawajcie gnata a potem po polsku nie zabijajcie nas a potem strzały, no nie wiem co o tym myśleć!

`9jjk)K()hjnnnaj,3SSSSSSSSSSSSA NNNNNNNNNNNNNNDY GGGGGG C5665XZX 4 12 4 CZ 4b mn 576 nm g k;l

to od Julki ale cos mi nacisnela i mam forum cale za taka szaramgla!!!! nie wiem jak to naprawic??!!!!!

przetlumaczyc to moge tylko w jeden sposb! Kocham sowjego niunisusia ( Fifiego)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry