reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Dzien dobry,u mnie ciezka noc,maly budzil sie co chwile i wisial na cycu:wściekła/y:kurka w dzien je co 3 -4 godziny a w nocy nadrabia:wściekła/y:jestem nie wyspana:no:
no ładnie się zasiedziałam....ale wciągnęłam się w Wasze fotki na zamknętym...hhehe wczesnie cio..??no ale od niedawna jestem członkinią zamkniętego wątku:) Ech aż mi się łezka zakręciła od tych Waszych cudnych brzuszków..Oglądając Wasze brzuszki już wiedziałam kto tam w środku sobie mieszkał:)..szkoda,że ja nie mogłam się pochwalić moim brzuszkiem...tylko mojej kochanej kuzynce:) Reszta nie wiedziała o ciąży...nikt tylko najbliższa rodzina a ja choć ciążę przechodziłam po prostu książkowo-pięknie to każdy dzień to był strach....4x wcześniej zapisywałam się na forum Mamuśkowe...nie udało mi się nawet dobrnąć do końca terminu...traciłam te ciąże...i większy chyba był ból....bo radość...gratulacje wszystkich a potem......Więc jak zaszłam w ciążę z Juliuszkiem postanowiłam nikomu nie mówić no ale mnie wzięło na wspominki..;p
cudne zdjęcia !!!! pozdrawiam wszystkie Mamuśki!!!Niektóre z Was miałam okazję zobaczyć po raz pierwszy!AAAA i Nessi ---> Przecudny KOciak :):)
Po tym co napisalas twierdze ze trzeba wierzyc i nie poddawac sie:tak:teraz masz swojego najwspanialszego,wyczekanego,upragnionego babelka:-)

a kiedy Twoja ksiezniczka obchodzi????
ja patrzalam w 50 chyba kalendarzach.. i wszedzie nie bylo wczesniej jak 16 kwietnia wiec tak pozostanie.

Moja corcia obchodzi 27 lipca.

Niezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>

Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia :)

W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>

Nic sie nie martw;-)napewno powiedza kiedy macie zapalic,powinien to zrobic chrzestny i nie powinna mu zgasnac:no:niech uwaza bo to podobniez zly znak;-)

reklama
Dzien dobry,u mnie ciezka noc,maly budzil sie co chwile i wisial na cycu:wściekła/y:kurka w dzien je co 3 -4 godziny a w nocy nadrabia:wściekła/y:jestem nie wyspana:no:

Moja corcia obchodzi 27 lipca.
nio tak ale Julcia urodzila sie 18 grudnia i najblizsze po urodzeniu w kalendarzu sa imieninki. A Twoja julcia urodzila sie domniemam 24 maja??? jak tak to moj tato tez jest z 24 hihihi:-) no i wtedy w lipcu sa najblizsze imieninki Julii:-)

Witam się i ja moje dziecie zrobiło mi pobudke o 6 a teraz śpi smacznie wiec mam chwilke zeby zajrzec.Pogoda piękna ale co z tego jak chmura wulkaniczna nad nami. Wychodzicie dziś na spacery?

Witam się i ja moje dziecie zrobiło mi pobudke o 6 a teraz śpi smacznie wiec mam chwilke zeby zajrzec.Pogoda piękna ale co z tego jak chmura wulkaniczna nad nami. Wychodzicie dziś na spacery?

ja musze wyjsc bo my mamy slub...idse z wozkiem 100m dalej do mamy a pozniej spwrotem do kosciola i na sale pieszo z wozkiem maz pojdzie bo nie mna jak. z julka do kosciola trzeba isc z wozkiem i na sale bo on ja wycisza i uspokaja i w razie co spac moze..ale to takie mini spacery. ale rano w wiadomosciach mowili ze nie zagraza zdrowiu dopiero wtedy gdy opada.... no i najgorzej maja przeziebieni i astmatycy:-(

nio tak ale Julcia urodzila sie 18 grudnia i najblizsze po urodzeniu w kalendarzu sa imieninki. A Twoja julcia urodzila sie domniemam 24 maja??? jak tak to moj tato tez jest z 24 hihihi:-) no i wtedy w lipcu sa najblizsze imieninki Julii:-)

Ja nawet nie wiedzialam ze Julii jest tez w kwietniu.
Patryk ma imieninki 17 marca i to jest tylko raz do roku:tak:bynajmniej ja nie umiem innej daty znalesc:no:

Dopiero obejrzałam ten filmik ze Smoleńska. To jest wszystko podejrzane!!! Wyraźnie słyszałam jak ktoś po rusku krzyczy dawajcie gnata a potem po polsku nie zabijajcie nas a potem strzały, no nie wiem co o tym myśleć!

`9jjk)K()hjnnnaj,3SSSSSSSSSSSSA NNNNNNNNNNNNNNDY GGGGGG C5665XZX 4 12 4 CZ 4b mn 576 nm g k;l

to od Julki ale cos mi nacisnela i mam forum cale za taka szaramgla!!!! nie wiem jak to naprawic??!!!!!

przetlumaczyc to moge tylko w jeden sposb! Kocham sowjego niunisusia ( Fifiego)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry