reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
MIKA85 ostatnio pytalas o ten gorzow i okolice..
posta nie moge odnalezc ale ja zacytowalam Ciebie? powaznie?
bo juz przypomnialam sobie o kgo mi chodzilo!!!!!!!!
chodzilo mi o Maggie_f czy ona zawitala na gorzowie i okolicach:-) hehehe

Daffi to nie ja.

Desmont - przykro mi.

A poza tym to brak słów :(
[*]

Czy orientujecie się może jak jest się na urlopie wychowawczym a firma w czasie jego trwania zostaje zlikwidowana to czy traci się prawo do zasiłku wychowawczego???

hej dziewczyny:) też jestem mama grudniową 2009. nasz Damian urodził się (z moja pomocą:)) 21 grudnia z waga 3570 i 55 cm. czytałam Was prawie cała ciąże i nadal czytam. nie odzywałam się, bo jakoś nie miałam takiej potrzeby (jestem osobą nieśmiałą i jakoś trudno mi było sie otworzyć), wolałam Was czytać i byc anonimowa. jednak dziś przeglądałam zdjęcia z porównywaniem do kogo dzidzia jest podobna i znalazłam zdjęcie Emwu Ernesta i Maksia wklejam linka MamaCzyTata.pl - JAKA JA KAJA nie wiem czy to ktoś zrobił żart czy co, ale myśle że Emwu powinna to zobaczyc.
przepraszam, że tak wyskoczyłam, ale byłam w szoku jak to znalałam..
a katastrofa samolotu to ogromna tragedia..[']..

hej dziewczyny:) też jestem mama grudniową 2009. nasz Damian urodził się (z moja pomocą:)) 21 grudnia z waga 3570 i 55 cm. czytałam Was prawie cała ciąże i nadal czytam. nie odzywałam się, bo jakoś nie miałam takiej potrzeby (jestem osobą nieśmiałą i jakoś trudno mi było sie otworzyć), wolałam Was czytać i byc anonimowa. jednak dziś przeglądałam zdjęcia z porównywaniem do kogo dzidzia jest podobna i znalazłam zdjęcie Emwu Ernesta i Maksia wklejam linka MamaCzyTata.pl - JAKA JA KAJA nie wiem czy to ktoś zrobił żart czy co, ale myśle że Emwu powinna to zobaczyc.
przepraszam, że tak wyskoczyłam, ale byłam w szoku jak to znalałam..
a katastrofa samolotu to ogromna tragedia..[']..

troche nie lapie co to za zdjecie ?? widze ze emwu z nk sciagniete ... ale to chyba jakis dżołk ... emwu interweniuj!!

reklama
Do góry