reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
MIKA85 ostatnio pytalas o ten gorzow i okolice..
posta nie moge odnalezc ale ja zacytowalam Ciebie? powaznie?
bo juz przypomnialam sobie o kgo mi chodzilo!!!!!!!!
chodzilo mi o Maggie_f czy ona zawitala na gorzowie i okolicach:-) hehehe

Daffi to nie ja.

Desmont - przykro mi.

A poza tym to brak słów :(
[*]

Czy orientujecie się może jak jest się na urlopie wychowawczym a firma w czasie jego trwania zostaje zlikwidowana to czy traci się prawo do zasiłku wychowawczego???

hej dziewczyny:) też jestem mama grudniową 2009. nasz Damian urodził się (z moja pomocą:)) 21 grudnia z waga 3570 i 55 cm. czytałam Was prawie cała ciąże i nadal czytam. nie odzywałam się, bo jakoś nie miałam takiej potrzeby (jestem osobą nieśmiałą i jakoś trudno mi było sie otworzyć), wolałam Was czytać i byc anonimowa. jednak dziś przeglądałam zdjęcia z porównywaniem do kogo dzidzia jest podobna i znalazłam zdjęcie Emwu Ernesta i Maksia wklejam linka MamaCzyTata.pl - JAKA JA KAJA nie wiem czy to ktoś zrobił żart czy co, ale myśle że Emwu powinna to zobaczyc.
przepraszam, że tak wyskoczyłam, ale byłam w szoku jak to znalałam..
a katastrofa samolotu to ogromna tragedia..[']..

hej dziewczyny:) też jestem mama grudniową 2009. nasz Damian urodził się (z moja pomocą:)) 21 grudnia z waga 3570 i 55 cm. czytałam Was prawie cała ciąże i nadal czytam. nie odzywałam się, bo jakoś nie miałam takiej potrzeby (jestem osobą nieśmiałą i jakoś trudno mi było sie otworzyć), wolałam Was czytać i byc anonimowa. jednak dziś przeglądałam zdjęcia z porównywaniem do kogo dzidzia jest podobna i znalazłam zdjęcie Emwu Ernesta i Maksia wklejam linka MamaCzyTata.pl - JAKA JA KAJA nie wiem czy to ktoś zrobił żart czy co, ale myśle że Emwu powinna to zobaczyc.
przepraszam, że tak wyskoczyłam, ale byłam w szoku jak to znalałam..
a katastrofa samolotu to ogromna tragedia..[']..

troche nie lapie co to za zdjecie ?? widze ze emwu z nk sciagniete ... ale to chyba jakis dżołk ... emwu interweniuj!!

reklama
Do góry