reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

No i lece nas pakowac kurde slub na 17 a my o 14 ze szczecina wyruszamy bo T ma szkole i nie moze jednych cwiczen opuscic jakichs waznych i chyba w aucie bede wlosy robic i make up jeszcze jak prom bedzie przepelniony to juz w ogole bedzie pieknie:)

no to masakra! dzien pelen wrazen i emocji! podziwiam! ja bym oszalala chyba jakbym nie mogla byc gotowa od razu i w pospiechu w locie sie szykowala!
ja nie opuszczam mojego domu poki wpelni uszykowana nie jestem....
a slub brata juz za tydzien.. stresuje sie.... kamerzysta bedzie kochał pare mlode tak wiec i swiadkow.. prz stole bede siedziec z nimi takze juz sie stresuje.. nie nawidze obiektywu!!!!!!!!!!!

reklama
wiem doskonale, bo....sama byłam taka Hanią :-D Tez mnie wywozili do babci rodzice jak byłam mała, a urodziła mi się siostra :tak: i też nie chciałam podobno wracać do domu, bo u babci miałam 100% uwagi wszystkich, a w domu czułam się jak intruz troszkę. Ale miałam na szczęście drugą mądrą babcię - nagadała mi podobno tak, że potem tyłka z domu nie chciałam ruszyć :-D Więc byłam małą zazdrosnicą nie ma co :-) Ale nie daj sobie Hani przekabacić, bo mojej babci prawie się to ze mną udało :no:
Porozmawiaj z Hanią jak baba z babą i powiedz, że jest dla Was najważniejsza na świecie, tak samo jak Tomek ;)

Aga u mnie podobnie z Antosiem było, babcia i dziadek doszli do wniosku, że on jakiś pokrzywdzony, bo Piotrus sie pojawił i że trzeba go rozpieścić... bo on malutki chłopczyk jeszcze:wściekła/y:no i poniekąd im się udało. Tylko że na swoją niekorzyść;-), bo dziecko dobrze wie kogo można wykorzystać. Skutek tego rozpieszczania jest taki, że Antek nawet minutki spokoju babci nie daje, ciagle musi się z nim bawić i teraz babcia niech sobie sama je ten bigos co na nawarzyła;-)
Bo ze mną moj syn jest cały czas grzeczny i ułożony a przy babci (teściowej) diabełek w niego wstępuje:-D:-D:-D:-D

Desmond bardzo mi przykro z powodu babci..tulę cie mocno:-(

Luuzzzna widzisz....przemyślał i wszystko sobie poukładał:tak:
I pisz jak tam dalsze decyzje i kiedy będzie ślub:-D

Maarta...no oni już z nią tak mają:-D
Teściowa nawet obiadu nie może ugotować bo Hania chce na ręce...ale jak jestesmy u nich to staram się nie wtrącać...za to na NASZYM terenie:-) to musi mnie słuchać:tak:

reklama
Do góry