reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

dla mnie się liczy każdy grosz właśnie teraz.. bo ogólnie to my na przyszłą wiosne rozpoczynamy budowę domu ;) (jak dobrze pójdzie...)

my chcemy wystartowac na jesieni ... zeby stan surowy postawic przed zima ...

no i mujsze sie wam pochwalic !! DZIS SPLACILISMY KREDYT ZA DZIALKE !!! jeden kamien z serca mniej :)

reklama
Monia- aż mi łzy w oczach stanęły jak przeczytałam o Haneczce. Ostatnio się wrażliwa zrobiłam jakaś... Na szczęście teraz niedosłuch to nie wyrok. Dużo cierpliwośći i wytrwałości Ci życzę. Zobaczysz że będziesz normalnie rozmawiać ze swoją córeczką
Luuuzna- ech te chłopy... Daj mu czas, zrozumie. Jak na Was patrzę- na zdjęcia- to jakoś nie mam wątpliwości że dobrana z Was para. On tylko musi zrozumieć jak to dla Ciebie ważne. Ściskam mocno
Kopciuszku- ja bym zasięgnęła opinii innej pediatry. Może zadzwoń do przychodni kiedy ta druga przyjmuje i się przejdź na konsultacje?
U nas maruder poszczepienny.... To chyba nie wymaga komentarza, padam na pyszczek. Lecę szukać laktatora na allegro- przy okazji dziękuję Cherie i Elizce za opinie:)

Chyba jutro tak zrobie:tak:bo jutro na zastrzyk jedziemy na pogotowie na pomoc dorazna tylko ze nie wiem jaki doktor tam jutro bedzie-oby nie ta co ostatnio:no:Ale zaryzykuje i wejde zapytac czy mozna je odstawic i w zamian dac jakis inny antybiotyk:tak:

Wojtek już kima na noc :-)
ciekawe o której w nocy będzie pobudka :cool:

pochwal się jak wygląda :-)
my chyba zaryzykujemy i kupimy tą... z allegro... ciekawe czy będziemy potem klnąć na ten zakup :laugh2::laugh2:
KABINA PRYSZNICOWA 80cm x 80cm ! WYSOKI BRODZIK (987071264) - Aukcje internetowe Allegro

My kupilismy ta Kabina prysznicowa z hydromasażem MAURI prawa KERRA, Wymiary: 80 x 120 cm - Kabiny z hydromasażem i sauną, Łazienka w Leroy Merlin

A co do twojej to za ta cene bym sie nie zastanawiala:no:to sa akurat niewielkie pieniadze.

my chcemy wystartowac na jesieni ... zeby stan surowy postawic przed zima ...

no i mujsze sie wam pochwalic !! DZIS SPLACILISMY KREDYT ZA DZIALKE !!! jeden kamien z serca mniej :)

Gratuluje:-)no to teraz jestescie na prostej?A dom budujecie tez z kredytem?

Ale w większości opisów pisze wysokość z zewnatrz..a potem w środku ma tylko 5 cm...to jest za płytki dla mnie
ech zamiast narzekać muszę w końcu wybrać się do sklepu najperw na żywo pooglądać..i tak stoimy z robotą..a raczej jeszcze nie zaczęlismy hi hi

Ponarzekam trochę na teściową;-)
Rano zadzwoniła do A żeby im przywiózł Haneczkę na cały dzień...ok myślę..ostatnio wypaliła z tekstem że wozimy ją tam tylko jak chcemy na zakupy jechać(nie muszę chyba pisać że już więcej jej tam nie zawiozę w czasie zakupów), A miał na 12 do pracy to zawiózł ją o 10!!!
O 17 ją teście odwieżli bo jechali do doktora i teściowa ze śmiechem że Hania nie chciała z auta wysiąśc bo ona chce do baby jechac:wściekła/y:
Normalnie aż mnie piknęło w sercu:-(
Ja wiem że ona tam jest przeszczęśliwa bo wszyscy się nią zajmują...robi co chce..je co chce..może dziadkowi i babci wejść na głowę.....a ja dla niej nie mam tyle czasu:no:
Ale przecież nie będę do nich wywoziła non stop dziecka bo jak Hania się za chwilę poczuje!!!
Tomek się pojawił..całe jej życie stanęło na głowie..a teściowie chcą chyba na najlepszych wyjść..bo np jak jesteśmy u nich wszyscy to teściowa przy Hani nie weźmie Tomka na ręce:no:

Mam nadzieje ze mimo tego chaotycznego opowiadania wiecie o co mi chodzi:-D

hej dziewczyny ,
witam sie , podczytywalam was dzis troche,ale nie chcialo mi sie pisac, z reszta nie mialam dzis czasu, i tak:

Luzna- hmmm, moze twoj T potrzebuje czasu zeby sie oswoic z ta mysla? wiesz to w koncu facet a malzenstwo dla niego to jak wyrok:p

Monia- wspolczuje cie bardzo, nawet nie potrafie wyobrazic sobie co czujesz...nie dziwie Ci sie ze nie chcialas sie dzielic tymi wiadomosciami bo ja zrobilabym tak samo. Gdybys potrzebowala jakiejs pomocy, wal do nas!

AGA my tez nie:no:najpierw przychodzi do nas hydraulik-we wtorek (mial w poniedzialek):wściekła/y:a potem dopiero maja przyjechac majstry do plytek i takich tam:tak:no ale z zakupami juz trzeba powoli startowac zeby potem nie latac;-)

po urodzeniu robią badania przesiewowe, najprostsze, - czy nie ma żadnych problemów- wysyłany jest sygnał do ucha i jak jest odpowiedz to ok, a jak nie to do kontroli za jakiś czas.
a badanie abr z elektrodami trwa ok 2 h i robi sie je we śnie
hmmm może i tak...chociaż właśnie we śnie Malutką zabrali i właśnie chyba jakoś tyle jej nie było..a może krócej ?...wiem,że musiałam wyrazić na to zgode i mam wklejkę w książeczce z informacja o tym badaniu...no nie ważne zreszta...Teraz ważne żebyście byli dobrej myśli. Ja ze swojej strony spytam się teściowej, ktora jest lekarzem czy nie zna jakiegos specjalisty w tej dziedzinie...

reklama
Do góry