reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Walczę o Hanię jak się da. Na razie nie znam przyczyny niesłyszenia, ani skali.
Dostałam skierowanie do instytutu do warszawy na diagnostykę w kierunku wszczepienia implantu- ale termin - 20 lipca :( niestety nie ma wcześniejszych i tylko w grę wchodzi kasa chorych- nie ma opcji odpłatnej ale wcześniejszej.

Monia bardzo mi przykro ale trzeba wierzyć że będzie dobrze. Nie wiem skąd jesteś ale gdybyś potrzebowała pomocy w poruszaniu sie po W-wie to chętnie pomoge.

reklama
Mika a nie boisz sie że podczas transportu coś się z nią stanie?
Bo ja szukam podobnej..tylko z niskim brodzikiem ale nawet nie oglądałam na allegro bo boję się właśnie tej wysyłki

ale koszt wysyłki 100 zł to ja za tyle mam na miejscu:no:

My po drugim szczepieniu :)

czy u nas wszystko w porządku??? niestety nie:-(
nie wchodziłam do Was, bo zawsze coś się działo- od samego poczatku coś wynajdowałam- notabene później okazywało się, że wszystko ok, ale ja zawsze wszystko przezywałam i nie miałam ochoty się tym z nikim dzielić,- wszystko najpierw muszę przetrawić sama- a nim przetrawiłam- to wszystko wychodziło na prostą.
Aż pewnego dnia okazało się, że Hania nie słyszy :-:)-( a mi pękło serce :-(
i jakoś do tej pory nie potrafię się , z tym pogodzić a z każdym dniem boli coraz bardziej i coraz bardziej smutno.

po urodzeniu robią badania przesiewowe, najprostsze, - czy nie ma żadnych problemów- wysyłany jest sygnał do ucha i jak jest odpowiedz to ok, a jak nie to do kontroli za jakiś czas.
a badanie abr z elektrodami trwa ok 2 h i robi sie je we śnie

dziewczyny, a może znacie kogoś kto ma taki problem? to jest niestety taka wąska dziedzina, że strasznie mało osób zna się na tym

przeczytalam i mam ciarki na plecach ... my jedziemy z agatka na kontrole uszka bo w szpitalu wyszlo ze z prawym jest cos nie tak ... ale raczej jest wszystko OK bo mala reaguje na dzwieki wiec jestem dobrej mysli ...

Luuuzna, faceci sami nie wiedzą czego chcą, ale zazwyczaj ulegają kobietom. trzymam kciuki za to, by zmądrzał.
a co się dzieje z naszą Asią? :unsure:

dzieki oby ;)

Walczę o Hanię jak się da. Na razie nie znam przyczyny niesłyszenia, ani skali.
Dostałam skierowanie do instytutu do warszawy na diagnostykę w kierunku wszczepienia implantu- ale termin - 20 lipca :( niestety nie ma wcześniejszych i tylko w grę wchodzi kasa chorych- nie ma opcji odpłatnej ale wcześniejszej.

jejku, żeby się wszystko ułożyło po wszczepieniu implanta - moja mama jest niedosłysząca od urodzenia, więc wiem jak to jest

ja dzis musialam wyjechac z domu bo z tesciowa dostawalam do paly ... dobrze ze mam przyjaciol :) ale i tak nie obylo sie bez zgrzytow ... zwalam to na paskudna pogode bo naprawde czulam sie dzis jak by mnie czolg potracil !!!!
no ale maluszka juz spi ... ja pojde zmajstrowac jakas kolacyjke i moze sie troche zrelaksuje w wannie :)

kurcze, taka uhahana przyleciałam na forum, bo uśpiłam Wojtka i co?
nie śpi
o050.gif
leży w łóżeczku i miętoli pieluchę tetrową... a przecież spał
e040.gif
e040.gif

aga
obawiam się, ale u nas najtańsze kabiny prysznicowe wychodzą po 1,5tys +dowóz.. więc stwierdziliśmy że z jedną rzeczą zaryzykujemy
a035.gif
tylko ciekawe czy słusznie..
e055.gif

nie śpi
o050.gif
e040.gif
e040.gif

aga
obawiam się, ale u nas najtańsze kabiny prysznicowe wychodzą po 1,5tys +dowóz.. więc stwierdziliśmy że z jedną rzeczą zaryzykujemy
a035.gif
e055.gif

to potem powiesz czy sie oplacalo :) mnie lazienka czeka jak bede robic w nowym domu ... bedzie sie liczyl kazdy grosz !!

reklama
nie śpi
o050.gif
e040.gif
e040.gif

aga
a035.gif
e055.gif
He he mój też miętolił pieluszkę ale w końcu zasnął:-D

Oglądnęłam kilka kabin i są rzeczywiście fajne...ale teraz dopiero odkryłam że nie ma chyba takiego brodzika jak ja bym chciała:szok:
W naszej starej kabinie(która kosztowała raptem 150 zł więc wiecie czemu ją wymieniamy;-)) brodzik od środka ma wysokość koło 15 cm...to jaki to jest wymiar brodzika:sorry::eek:

Do góry