reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Aga dla mnie też. O 6 mam najlepszy sen. :) Jak sie budzi o 2, albo wcześniej jak był mniejszy o 1, 4 czy 5 to byłam bardziej przytomna niż o 6. Dla mnie to masakra i wyzwanie żeby tyłek z łóżka zwlec.

He he ja wczoraj wcisnęłam głowę pod poduszkę i w końcu Tomkowi swoim gadaniem udało się tatusia obudzić:-D:-D:-D
I mamusia pospała do 8.30 ;-)

reklama
He he ja wczoraj wcisnęłam głowę pod poduszkę i w końcu Tomkowi swoim gadaniem udało się tatusia obudzić:-D:-D:-D
I mamusia pospała do 8.30 ;-)

Ja takiej możliwości nie mam. Od porodu sie nie wyspałam jeszcze. Ale co tam - mam przesłodkiego Igorka i jego uśmiech wynagradza wszystko :)

Daffi cieszę się razem z tobą:tak::tak::tak:
Jak ja uwielbiam takie niespodziewane kwoty:-D
Szkoda że tak rzadko się zdażają:-)

to fakt szkoda.....
te pieniazki duzo mnie uratuja!!!!
wszystko oplace itp i odloze na pozniej co by zawsze jakies rezerwowe byly.. kupie malej jjuz pampersy 4 troche mleka i kosmetykow a reszte zamroze:-D

Dzięki Dziewoje, Kochane jesteście:)
Daffi no jeszcze ten nieszczęsny tort;D Dobrze, że Mój z przyuczenia to cukiernik i pracował kiedyś we fachu. Zrobi tort piętrowy na nasz ślub i niech se go sam pokroi;D

hahaah ja w fachu nie mialam ale w cukierni pracowalam... mimo wszytsko boje sie! torta na chrzcie kroil moj maz i nawet super mu to poszlo:-) a polowe mam w domu i nie ma komu zjesc!:-D

reklama
kiedyś było bez recepty, potem na recepte a teraz znowu można kupić poprostu w aptece. :-) W sumie to to jest to samo co echinacea w tabletkach ale o większym stężeniu i domięśniowo szybciej działa. Dla mnie rewelacja. Naturalne i szybko działa.
Dzięki zaopatrztrzę się jak będę w Pl za miesiąc;)
Właśnie przeczytałam fajną informację na BB z resztą....przekopiuję:''Oczywiście ! Dziecko zetknęło się z atakującymi Cię drobnoustrojami, zanim jeszcze pojawiły się pierwsze objawy choroby ! Jedną ze wspaniałych zalet karmienia piersią jest fakt, że wraz z mlekiem matka przekazuje wytwarzane przez siebie przeciwciała dziecku, dając mu tym samym ochronę i ułatwiając walkę z chorobą.''
niby to wiedziałam ale chyba nie do końca...

Do góry