reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

odebrałam wyniki morfologii Wojtka i nie ma już anemii
e035.gif
e035.gif
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

reklama
Maggie-f a ta końcówka AR to co oznacza w bebilonie? Bo ja na noc daję bebilon zwykły!

Luuzzzna przykro mi..może jeszcze zmieni zdanie:no:

A mi plan dnia znów szlag trafił bo mały jeszcze śpi...już ponad godzinę a zwykle o tej porze spi pół h!!!
Do 19 go nie przetrzymam a myślałam że się zdrzemnie jeszcze o 17 a tu dupa blada:no:
Przecież go o 18 nie położę:no:

Ostatnia edycja:
Może drastyczny sposób ale ja mam super lekarstwo na choróbsko. Dosłownie 3 dni temu coś mi się przyplątało - lało sie z nosa, temp w góre, ból gardła. No i dostałam w tyłek zastrzyk z echinacei - domięśniowo - ale jak sie powoli robi to praktycznie nie boli. Zastrzyk był na noc, rano już się lepiej czułam. Na następny dzień zero śladu po chorobie :-)
Chętnie bym sie tym drastycznym metodom poddała ale jestem w uk....i od lekarza moge dostac.....paracetamol....ostatecznie antybiotyk...ale próbuje narazie innych metod ...Ale dzieki za rade!!!! A TO PEWNIE JEST NA RECEPTE??

Maggie-f a ta końcówka AR to co oznacza w bebilonie? Bo ja noc daję bebilon zwykły!

Luuzzzna przykro mi..może jeszcze zmieni zdanie:no:

A mi plan dnia znów szlag trafił bo mały jeszcze śpi...już ponad godzinę a zwykle o tej porze spi pół h!!!
Do 19 go nie przetrzymam a myślałam że się zdrzemnie jeszcze o 17 a tu dupa blada:no:
Przecież go o 18 nie położę:no:

Wiesz co to Anty Refluksowe jest. Mój ulewa po normalnym a AR jest zagęszczone. On go je mniej niż normalnego i nie ulewa. Ale równie dobrze można ten Nutriton dodać do zwykłego mleczka i będzie gęstsze.

A Twoje dziecko to tak długo aktywne jest? Mój co dwie godzinki łapie kime 30 minuowę i raz dziennie koło 13 idzie spać na jakieś 3h.

Chętnie bym sie tym drastycznym metodom poddała ale jestem w uk....i od lekarza moge dostac.....paracetamol....ostatecznie antybiotyk...ale próbuje narazie innych metod ...Ale dzieki za rade!!!! A TO PEWNIE JEST NA RECEPTE??
kiedyś było bez recepty, potem na recepte a teraz znowu można kupić poprostu w aptece. :-) W sumie to to jest to samo co echinacea w tabletkach ale o większym stężeniu i domięśniowo szybciej działa. Dla mnie rewelacja. Naturalne i szybko działa.

Wiesz co to Anty Refluksowe jest. Mój ulewa po normalnym a AR jest zagęszczone. On go je mniej niż normalnego i nie ulewa. Ale równie dobrze można ten Nutriton dodać do zwykłego mleczka i będzie gęstsze.

A Twoje dziecko to tak długo aktywne jest? Mój co dwie godzinki łapie kime 30 minuowę i raz dziennie koło 13 idzie spać na jakieś 3h.

Tomek nie ulewa..więc chyba zostanę przy tym kleiku:eek:
Co do aktywności to zauważyłam ostatnio że jak uda mu się zasnąć przynajmniej na godzinkę to dopiero po 3 h musi znów iść spać:tak:
Więc jak mi się teraz obudzi dajmy na to o 16...to o 19 będzie już bardzo zmęczony..ale znów rano mi za prędko wstanie:wściekła/y:
Planowo miał spać do 14.30...jeszcze by się zdrzemnął koło 17 i po 20 nocka.........
I wszystko zmienił:-D:-D:-D

Tomek nie ulewa..więc chyba zostanę przy tym kleiku:eek:
Co do aktywności to zauważyłam ostatnio że jak uda mu się zasnąć przynajmniej na godzinkę to dopiero po 3 h musi znów iść spać:tak:
Więc jak mi się teraz obudzi dajmy na to o 16...to o 19 będzie już bardzo zmęczony..ale znów rano mi za prędko wstanie:wściekła/y:
Planowo miał spać do 14.30...jeszcze by się zdrzemnął koło 17 i po 20 nocka.........
I wszystko zmienił:-D:-D:-D
He he - zdolny jest. Mój też mi takie numery wycina. Tylko że ja nie ważne jak sie nakombinuje to on o 6 rano wstaje. Czy sie położy o 20 czy o 22, około 6 zaczyna stękać i wali kupe i wstaje.
Nie chce mi się już o tym mysleć - wszystkie moje marzenia właśnie prysnęły
Nie mów, znaczy nie pisz tak. Poukłada się wszystko jakoś - zobaczysz. Dziś taki ponury dzień i stąd te myśli.

Ale jak ja wczoraj Tomka położyłam o 20.30..a w sumie zasnął o 21 to dziś wstał o 7.30!!!
Boże..śmiejcie się ale dla mnie 6 to środek nocy!

reklama
Ale jak ja wczoraj Tomka położyłam o 20.30..a w sumie zasnął o 21 to dziś wstał o 7.30!!!
Boże..śmiejcie się ale dla mnie 6 to środek nocy!

Aga dla mnie też. O 6 mam najlepszy sen. :) Jak sie budzi o 2, albo wcześniej jak był mniejszy o 1, 4 czy 5 to byłam bardziej przytomna niż o 6. Dla mnie to masakra i wyzwanie żeby tyłek z łóżka zwlec.

Do góry