maggie_f
Fanka BB :)
Kochana jesteśHej laski wpadam na chwilkę się przywitać
Dziś po raz pierwszy ugotowałam Alusiowi zupkę z przepisu z "Twojego dziecka" i jestem z siebie dumna, że tak zrobiłam bo Alusiowi smakuje, więc póki co żegnaj zupko jarzynowa z Gerbera
Maggie ale Cie długo nie było tęskniłyśmy
Mika nie tylko podczytuj ale też się udzielaj;-)
Daffi i Karnitynko i wy uważacie, że grube jesteście???? Musiałybyście spojrzeć na mnie
Hm moje dziecko dziś urocze na maksa pierwszy raz roześmiał się głośno gdy smyrałam go pod paszką podczas rannego przebierania. No kocham mojego aniołeczka
Teraz śpi po zupce i Herbatce ułatwiającej trawienie. No a tak wogóle to Aluś uwielbia soczki
Bobofrut banany i winogrona, jabłka i maliny a z Hippa jabłko marchewka
No to na tyle.
Buziaki dla wszystkich maluchów. A w szczególności dla Piotrusia i Martynki wczorajszych czteromiesięczniaków:***
Fajnie że Aluś sie roześmiał. Mój się uśmiecha bezzębnie i bezgłośnie jak narazie.
Ja też, ja teżJa dostałam taką samą.
Witam,u nas dzis bardzo niemily dzien:-(corka od samego rana wymiotowala,bolał ja brzuch i miala temperature wiec pojechalismy do przychodni a tam...siedzi doktorka ktore nie nawidze,babsztyl taki sam jak ta o ktorej pisala Askanormalnie nawet zwierzat nie powinna leczycjuz przed wejsciem bylam zla ze trafilismy tak zle no ale ktos musial ja zbadac,osluchowo czysto,gardlo czerwone,bolace.Powiedziala ze albo zaczyna sie jelitowka albo temperatura i wymioty od gardła.Zapisala syrop na wymioty,paracetamol na zbicie temperatury i zastrzyki ze znieczuleniemkuzwa i teraz dziecko mi placze ze nie chce juz wiecej jechac na zastrzykdo poniedzialku codziennie bedzie kłutamusze teraz uwazac na malego bo ciort wiec co to.Teraz nie wymiotuje ale czuje ze temperatura znow rosnie:-(no ale podobniez moze sie ona utrzymac do jutra:-(
Bylismy tez dzisiaj tak na szybko w Lodzi i kupilismy kabinejutro maja ja przywiesc,jedno chociaz z glowy.
U mnie z włosami to samo:-(
Fajnie ze juz masz to o czym tyle czasu marzyłas:-)oby tylko było wsio ok;-)
Ja tez tak mysle
Ja 42 nosze juz od dawna i sie jakos tym tak bardzo nie martwie;-)
Lepiej po
Mysle podobnie jak dziewczynyjak karmienie to nie odchudzaniecoś za cos
Ja ostatnio wyszłampytalam i dostałam pozwolenie;-)
Bardzo mi przykro. Oby Julcia szybko wyzdrowiała a Mały sie nie zaraził