reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Czesc ja osttanio mam jakos malo czasu na bb zajrze co tam sobie piszecie podczytam i znikam ...

U nas nic nowego w sumie ...

Mój tez miał osttanio temp 37,5 ale bylam na spacerku to lekko podwyzszona ... fakt faktem my nie bylismy po szczepionce a to jego najwyzsza temp. dotychczas ...

osttanio obcinalam mu paznokcie ja u jednej reki i misia skaleczylam :( :wściekła/y::no: za mocno obcielam za duzo paznokcia :-(ehhh to potem maz obcinal u drugiej raczki bo ja sie bałam to ładnie obcial ale on znowu za krotko i gdzies jakis ostry róg był i misio nad lukiem brwiawym taka szrama ze hej rysa zakrwawiona gdzies sie machnał ehhh :-(

JAK JA NIE LUBIE PIELEGNACJI PAZNOKCI U MALUSZKA EHHhh a przez sen to jak obcinam to tez sie obudzi chyba ze w nocy tam najgłebszy sen ale kto by w nocy wstawal dziecku paznokcie obciac na półśpiąco ... ehhh:confused2:
dlatego ja mam jeszcze chwilowo ten komfort ze moja siostra obcina Filipkowi paznokcie :tak: ja tez raz za króciutko obcięłam paznokietka- jej ile płaczu przy tym było...:-(

reklama
Czesc dziewczynki
Lepiej pozno niz wcale, nie? :)
Chciala sie z Wami przywitac Wasza forumowa CYCOLINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam je mam je mam je :)
Jeszcze nie do konca wiem jak wygladaja bo bylo szybkie spojrzenie w lustro i ciezko bylo mi pojac ze to moje. Do tego wielkie, posiniaczone opuchniete.
Mam nadzieje ,ze w miare szybko dojda do siebie i bede miala sie czym Wam pochwalic.

Musze powiedziec ,ze ogladnelam album i dzieciacki rosna w tempie zastraszajacym. Tydzen bez forum i jak nie te same dzieciaczki :)
Mamy tez wracaja do formy i sa sliczne.

Oczywiscie nie mam szans zeby nadrobic waek lowny ale mam nadzieje ,ze wszyscy zdrowi i szczesliwi.

SUPER !!! opowiadaj co i jak :)

a moj wlasnie nie plakal a krew leciala ze hej ... a on tego kciuka do pysiola chcial brac.... ehhh to ja jak zobaczylam jak sie zadrapal nad łukiem lezal grzecznie ja podchodze " o jezu synek ale sie zadrapales o boze ..." bo to wygladalo strasznie na 1 rzut a igorek minka jak pokowa i w placz ... tak sie przestraszyl ze ja sie wystraszylam ..... wtedy zrozumialam jAK DZIECI MOCNO WYCZUWAJA EMOCJE,.,,,, :szok:

no dokladnie dlatego tylko taka opcja istnieje... lydki mam jak strongman hehehe
kiedys biegalam wiec i lydki i uda sa koszmarnie iwelkie zawsze mam problem z kupieniem kozakow hehehe
z ta buzka nie przesadzajmy.. ja ma kompleks od czasu wypadku a jeszcze teraz temu gosciowi bede musiala spojrzec w oczy w maju!!! ała...... ale wygarne mu w sądzie wszzystko!
he he he ja tez mam problem z kupieniem kozakow ...ale dlatego ,ze taka chuda jestem he he he :D

a moj wlasnie nie plakal a krew leciala ze hej ... a on tego kciuka do pysiola chcial brac.... ehhh to ja jak zobaczylam jak sie zadrapal nad łukiem lezal grzecznie ja podchodze " o jezu synek ale sie zadrapales o boze ..." bo to wygladalo strasznie na 1 rzut a igorek minka jak pokowa i w placz ... tak sie przestraszyl ze ja sie wystraszylam ..... wtedy zrozumialam jAK DZIECI MOCNO WYCZUWAJA EMOCJE,.,,,, :szok:
no ja to sie prawie z nim pobeczałam... a buxke to tez mój artysta ma czasem podrapane, mimo że paznokieki krótkie, nie wiem jak on to robi ;)

reklama
Jesli chodzi o operacje. No boli troszke ale jest to do zniesienia. Boli jakbym miala ogromne zakwasy i plecy skopne :)
Mysle ,ze to zalezy od tego jaki kto ma prog bolu. Ja normalnie wstaje i funkcjonuje od pierszego dnia po operacji. Wiadomo ,ze ni me zigac i jest zabandazowana ale piersi w porownaniu z prodem to pikus :)

Nadal jestem w Polsce wiec jeszcze przez ten tydzien nie bede sie zbytnio udzielala na forum. Popodczytuje Wastylko troszke.
Zaraz jade na zmiane opatrunkow wiec rzycze milego dnia.
Ps; mama pomaga mi z Maxem i obawiam sie ,ze mi go rozpiesci...wrrrr....
Super,że już jesteś po :) Jak długo będzie się to goić? Podziwiam za decyzję i odwagę:) no efekty pewnie będą oszałamiające!!!!:)

Do góry