D
daffodill
Gość
napisalam ci wczoraj adres bloga hehhe...ale ja to justysia006
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez się obciełam....ale cięzko mi sier przyzwyczaić do krótkich..skapitulowałam po prostu tak mi wypadały;(
NO ja z rozpedu zrobilam jeszcze buraczki podsmazane i sosik czosnkowy do ziemniaczkow i jestem wyrobiona tylko musze sie pomalowac ale to pozniej zeby makijaz byl swiezy haha no i w co ja sie ubiore zeby jakos zamaskowac te faldy moglam sobie gorset jakis zamowic T pewnie by wolal zebym go powitala w neglizu
Szkoda umowilam sie na jutro do gina ale jak moj zalatwi ubezpieczenie jak nie to pojde pod koniec kwietnia takie kolejki a dzis robie test bo nie wytrzymam psychicznie ;/
Dobrze ze wiem co to kurak bo glupio byloby znowu pytac ;-):-)
hehe ogladam album od poczatku
ale byly brzuchy
ogladalam album i maggie_f posi o klikniecie w jakies tam dzrewo...heheh wiec weszlma i to zostawilam..a te piekne odglosy ptaszkow uspily me dziecko.. polecam moze i uwas to zadziala:-)
Posadź Drzewo 2.0
odwiedzilam
ja tez posadze swoje a co !!!!!!!!!
JK EDYTUJESZ WYGLAD TO NAD LISTA ZMIAN JEST TAKI KOMUNIKAT o zmianie szaty bloga...czekaj nakarmie to napisze dokladnie..Kasiekkrk jak na smykach zrobilas taki wyglad bloga?? ja chcialam zmienic ale nie umiem.....