reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
super:):):) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez się obciełam....ale cięzko mi sier przyzwyczaić do krótkich..skapitulowałam po prostu tak mi wypadały;(

no to zapodaj foto co bysmy cie zobaczyly w new wlosie !

NO ja z rozpedu zrobilam jeszcze buraczki podsmazane i sosik czosnkowy do ziemniaczkow i jestem wyrobiona tylko musze sie pomalowac ale to pozniej zeby makijaz byl swiezy haha no i w co ja sie ubiore zeby jakos zamaskowac te faldy moglam sobie gorset jakis zamowic T pewnie by wolal zebym go powitala w neglizu:szok::szok: :szok::-D

taz on bedzie wniebowziety jak ciebie zobaczy i zapewne wolalby negliz jak nic !chociaz gorset to taki erotiko ;)
Szkoda :( umowilam sie na jutro do gina ale jak moj zalatwi ubezpieczenie jak nie to pojde pod koniec kwietnia takie kolejki a dzis robie test bo nie wytrzymam psychicznie ;/

wika bedzie dobrze i sie nie stresuj ! ciazy nie ma ja jestem pewna na 99,9 % hormony i jeszcze raz hormony wariuja ,jak sie zabezpieczyliscie to jest ok ! Najlepiej to lekarz zeby cie zobaczyl!

Dobrze ze wiem co to kurak bo glupio byloby znowu pytac ;-):-)

ale sie usmialam ! hahaha !

hehe ogladam album od poczatku:)
ale byly brzuchy:-D

niezle kulki z nas byly hahaha !

ogladalam album i maggie_f posi o klikniecie w jakies tam dzrewo...heheh wiec weszlma i to zostawilam..a te piekne odglosy ptaszkow uspily me dziecko.. polecam moze i uwas to zadziala:-)
Posadź Drzewo 2.0

no mojemu ptaszki tez sie spodobaly !!!!!

ja tez

ja tez posadze swoje a co !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry