reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam

u nas mała zarazila mnie i M a u niej wcale nie lepiej
daje jej clemastinum taki lek na niezyt noska i jest ta podsypiajaca
wczoraj spała w dzien prawie 4 h co u niej zadkosc
mam nadziej ze jej na oskrzela nie zejdzie
wczoraj pluła lekami dalej niz widziała a dawalam jej łyzeczka
dzis daje strzykawka w bardzo młaych ilosciach i pieknie łyka

co do krocza po SN to jakis tydzien temu bolało mnie jakbym dopiero co urodziła
ale wydaje mi sie ze jest to zalezne od fazy cyklu w jakim sie kobieta znajduje
bo akurat był to dni płodne a wtedy wszystko tam jest lepiej ukrwione

reklama
witam

u nas mała zarazila mnie i M a u niej wcale nie lepiej
daje jej clemastinum taki lek na niezyt noska i jest ta podsypiajaca
wczoraj spała w dzien prawie 4 h co u niej zadkosc
mam nadziej ze jej na oskrzela nie zejdzie
wczoraj pluła lekami dalej niz widziała a dawalam jej łyzeczka
dzis daje strzykawka w bardzo młaych ilosciach i pieknie łyka

trzymam kciuki za zdrowko !
U nas tez szpital ! Patryka mi rozlozylo na calego - juz wczoraj do szkoly nie poszedl bo jakis podejzany byl,a dzisiaj juz lezy w wyrze bo kaszle ,katar i aby tylko goraczki nie dostal bo bede musiala do lekarza z nim !
Narazie daje to co mam na przeziebienie mu i oby pomoglo !

Kazalam nie wychodzic z pokoju z lozka co by mi jeszcze Filipa nie zarazil bo qurwa 2 chorych w domu to juz mi sie nie usmiecha!

I mam pytanie - jak wyglądaja pępki Waszych maluchów? Bo mój ma takie coś czarnawego w środku, ale pewdiatra mowiła, że to ok i nie mam się martwić....No wygląda ten pepek jakby brudny był, ale wyczyścić, się tego nie da[/U][/B]

u Julka też zauważyłam myłam ,myłam i nic ale nie dawało mi to spokoju więc delikatnie wydłubałam..to była resztka strupka jeszcze...

NO hej laseczki mnie tu wczoraj nie bylo bo mialam dzien swira hihi sprzatalam cala chate od rana z malym tzn przenosilam go w foteliku i patrzyl pol dnia co ta mama robi potem przyjechala kolezanka popilnowac go a ja do reala na zakupy (jakies 60 kg do domu wtargalam) no i pozniej z biegu na spacer bo ladna pogoda byla jak wrocilam to przyszykowalam jeszcze palki i ziemniaczki bo dzis beda pieczone palki z pieczonymi ziemniaczkami no bo w koncu moj T wraca o 16 powinien byc z rana chyba godzine w lazience spedzilam ( golenie pilingi maseczki balsamy haha) a maly siedzial na pralce i sie patrzyl ten to jest kochany:)

kasiek ty to szczepilas na raz?? mi 2 lekarzy radzilo tygodniowy odstep pomiedzy szczepieniami ... najpierw 5w1 i wzw a potem rota i pneumo
nie ma znaczenia...
odstepy musza byc tylk o miedzy dwoma zywymi szczepieniami...
a zywe sa tylko rota

pozniej jak sie szczepi rozyczki odry itp to trzeba te odstpy...

tak mi tez tlumaczyl wujek...a ja ufam tylko jemu bo w pore wykryl u mnie chorobe i u mojej mlodej tez...poza tym to lekarz z prawdziwego zdarzenia nawt do kataru by w nocy pojechal sam ma 5 dzieci i dla dzieci by zrobil wszystko...

leczyl mnie moje siotry i wszystkie dzieci naszych znajomych i nikt nikomu si nic nie stalo:)

DeSMOT fryzurka super niebanalna:-)

reklama
Czesc laseczki :)
U nas juz nocka wrocila dzis do normy 21 mleczko sen i wstal mis dopiero 5 :D talze wczoraj to chyba jednorazowe bylo
troche was podczytalam pranie nastawilam zostalo obiadek zrobic ;)
akoza jeju ja tez Cie podziwiam ale sama sie boje kochalam sie ze swoim w sumie 2 razy i sie zabezpieczalismy ale nie mam @ i niewiem czy to normalne :baffled::szok: bo karmie butla...
chyba polece po test :confused::baffled: bo mi to spac niedaje .... :wściekła/y:

dziewczyny juz wysle wam linka co do tych zdjec (kopciuszku ) juz szukam ale wiecie co na allegro raz sliczne wyjda a czasem tez zółtawe ;/ niektore trzeba trafic ..

juz znalazlam------
http://www.allegro.pl/item925532139_100_zdjec_9x13_kodak_odbitki_kodak_9x13.html

ja ostatnio tu wywolywalam i wyszly od 1 do 5 w skali na 4 a mogly by byc troche ladniejsze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry