reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Daffi nie ucz Julki złych nawyków;-);-);-) po kaszy najlepiej podawać wodę:tak: jak podasz mleko albo sok to zawsze to wypije, lepiej nie przyzwyczajać do łakoci. ;-);-) jak już wyjdą pierwsze ząbki trzeba je czyścić, podawanie w nocy innych płynów niż woda doprowadza do szybkiej próchnicy;-)

reklama
Daffi nie ucz Julki złych nawyków;-);-);-) po kaszy najlepiej podawać wodę:tak: jak podasz mleko albo sok to zawsze to wypije, lepiej nie przyzwyczajać do łakoci. ;-);-) jak już wyjdą pierwsze ząbki trzeba je czyścić, podawanie w nocy innych płynów niż woda doprowadza do szybkiej próchnicy;-)

tak wiem ale ona woda pluje od samego poczatku..nie chce jej.... i co mam zrobic wtedy???
bedzie dalej wrzeszczec!!! a zabki poki co malo widoczne ale jak wyjda to ja nie wiem co ja z nia zrobie!!!
herbatki tez nie podaje sie na noc....nawet pisze na opakowaniu ale ona wczoraj nic nie chciala tylko mleko.

Witam, zanim nadrobiłam mały zaczął już jęczeć pod karuzelką, więc odpisuję szybciutko :-)
Emira, podaj proszę link do huśtawki jaką masz.

najlepiej rok a juz wogole dobrze to 3 lata ... kolezanka bedzie teraz rodzic w lipcu a poprzednia corke urodzila 1,5 roku temu i mam problemy z blizna ... musilezeci prawie sie nie ruszac !!
Ja mam dwie koleżanki, które rodziły w 2 lata po cc. Na szczęście nie miały problemów w ciąży. To pewnie też kwestia organizmu, jak się goi.
Akozka, uważam jednak, że ciąża teraz, po cc to jednak duże ryzyko. Poczekałabym jeśli Ci się tak bardzi spieszy chociaż kilka miesięcy jeszcze.
Potwierdzam. Mówiłam szefowi, który ma synka w wieku Stasia, żeby podawał tylko wodę (bo mówił, że jego mały często soczek woła). Nie posłuchał i dziecko ma teraz próchnicę, która przejdzie również na ząbki stałe.
tak wiem ale ona woda pluje od samego poczatku..nie chce jej.... i co mam zrobic wtedy???
bedzie dalej wrzeszczec!!! a zabki poki co malo widoczne ale jak wyjda to ja nie wiem co ja z nia zrobie!!!
herbatki tez nie podaje sie na noc....nawet pisze na opakowaniu ale ona wczoraj nic nie chciala tylko mleko.
Daffi, niech wrzeszczy, to dla jej dobra. Jak nawyknie przestanie protestować. Zęby są ważne, zmieniamy je tylko raz, ale zmiana próchnicy nie eliminuje.

anka odpusc jej ta karuzele ... albo zapuscjak bedzie sie ladnie bawic a nie do zasypiania !!
moja agatka przy karuzeli nie zasypia ale swietnie sie nia bawi :)

moje dziecko zamiast jesc o 10 to zasnela !! ale rano zamiast o 6 jadla o 6.30 wiec dam jej jeszcze pol godziki i obudze :)
a do tego wypadl jej smoczek i ciumka sobie bez smoka ... komicznie to wyglada :)

Mea, po zmianie wyglądu strony nie odpala mi się ostatni przeczytany post. Klikam na ten znaczek ale wyskakuje mi tylko ostatni post. Do tego czasami mnie wylogowuje, nie wspomnę tez o tym, że nie chce mi zapamiętać hasła.
Czy coś da się z tym zrobić?

a tak z innej beczki- dziewczyny które rodziły SN i byly szyte- czy dokucza Wam ten szew ? b mnieczasem "ciągnie" i kłuje wtym miejscu a do tego mam trochę inną wydzielinę niż zazwyczaj i martwię się czy wszystko napewno jest oki ..?
mnie nic nie boli....i mam normalna wydzieline...
ale naskrobalyscie ! przelecialam to ale niezbyt dokladnie bo olek robi kupe i zaraz trzeba bedziezmieniac pampersiaka.

dodam tylko ze jestem dzis zla bo K. idzie sobie pic dzis a ja sama oczywiscie malego musze wykapac...yh.....

Mea, po zmianie wyglądu strony nie odpala mi się ostatni przeczytany post. Klikam na ten znaczek ale wyskakuje mi tylko ostatni post. Do tego czasami mnie wylogowuje, nie wspomnę tez o tym, że nie chce mi zapamiętać hasła.

uuuuuu.. znow sie cos dzieje.... u mnie teraz jest wszystko ok....
ale po 1sze musialam zaktualizowac przegladarki do najnowszej wersji..wczesniej mialam problem bo mi polskie znaki zastepowaly sie jakimis znaczkami dziwnymi.....
ale jakiegos czasu mialam problem z wejsciem na forum.. nic sie nie chcialo zrobic.... i wlaczyc a jak juz wlaczylam to bardzo dlugo mi sie przesuwalo.....
sprobuj zaktualizowac przegladarke

mnie nic nie boli....i mam normalna wydzieline...
ale naskrobalyscie ! przelecialam to ale niezbyt dokladnie bo olek robi kupe i zaraz trzeba bedziezmieniac pampersiaka.

dodam tylko ze jestem dzis zla bo K. idzie sobie pic dzis a ja sama oczywiscie malego musze wykapac...yh.....

ja np... mam takie cos ze jak puscil mi ten szewek jeden to teraz w tym miejscu boli i czasem piecze... nie daje boze dotkne sie papierem w to miejsce to szczypie mocno i wydzieline tez mam dziwna... jest bezwonna ale jest jej duzo i kurcze moge ja porownac do budyniu hehe... te ktore lubia budyn zaraz mnie tu udusza....

reklama

a jakiej przegladarki uzywasz?? bo potrzebuje to do zgloszenia

Do góry