D
daffodill
Gość
Oj, ja jestem daleka od jakichkolwiek pretensji o nieczytanie postowNie da sie odpowiedziec kazdemu, to przeciez zrozumiale. Ale tak na marginesie to Twoja Julka tez chyba miala problemy ze skora. Czym je leczylas? Dlugo to trwalo zanim zeszlo zupelnie? I czy wiesz co bylo przyczyna?
Ale jesli ktoras z Was miala jakies doswiadczenia z masciami sterydowymi to pliiiiiis podzielcie sie swoja wiedza na ten temat.
na pewno dziewczyny Ci napisza bo mialy z tym stycznosc niektore....
tak moja Julka miała i ma nadal....
nie weimy od czego to.. wpisali nam Atopowe Zapalenie Skóry i mam smarowac kremami masciami i zobaczymy co dalej (smieszne podejscie) takie rzeczy powinno sie moim zdaniem od razu atakowac a nie bagatelizowac i zobaczyc co bedzie pozniej... a jak pozniej okaze sie za pozno??? ehhhh szkoda slow...
ja kapie julke caly czas w oilatum.... jakis czas smarowalam ja bepanthenem w tych miejscach gdzie wysypka... ale jak wiadomo zadnych masci nie powinno stosowac sie dlugo.. wiec zakupilam 2 kremy... jeden z nivea s.o.s i pentacrem i teraz nimi smaruje i widze poprawe... ale zauwazylam ze z tylu na ramionach i na udach ma bardzo duze ilosci w suchych plamkach... ale poki co jak smaruje to wszystko znika...a jak wyjdzie na nowow to znow czestuje to kremem.
co do podtow to napisalam to bo chyba we 2 jestesmy na forum i glupio by bylo byc przeczytac i nie odpisac... choc nie pomoglam to sie odezwalam no i mam z kim pogadac.. nie nudze sie przynajmniej.
mozliwe zeby rivanol uczulał???? kurcze jak mnie palec szczypie i parzy jakby mi płonął!!!!!