reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny czy to możliwe, że nasze maluchy już potrafią wymuszać.
Mój Franek jak chce usnąć to żąda mojego cycunia, ale nie do jedzenia tylko żeby sobie podyrdać. Nie uwierzycie jak się potrafi wtedy drzeć. Z głodu się tak nie drze, tylko mnie nawołuje. Oczywiście w ułamku sekundy się potrafi uspokoić gdy spełnię jego "prośby". Ewentualnie zamist cycunia chce usnąć na mnie. Nie muszę go nosić tylko chce być przytulony.
Zastanawiam się czy to już czas na wychowywanie czy jeszcze za wcześnie i mam mu się dawać wykorzystywać? :-)

moim zdaniem nasze dzieciaczki sa cwansze niz sie nam wydaje i potrafia nas ustawiac a to tylko dlatego ze sa takie malenkie i maja tyle uroku i jak takiemu malenstwu odmowic rozpieszczenia??? wydaje mi sie ze dzieciaczki bardzo lubia mamine cycuszki i kochaja przy nich zasypiac... ale mi polozna w szpitalu doradzila by mala pojadla a jak po 25min skoncze karmic to mam ja polozyc przy golym cycku utulic do policzka tak by go czula ale nie ssala!

reklama
Mój Franek jak chce usnąć to żąda mojego cycunia, ale nie do jedzenia tylko żeby sobie podyrdać. Nie uwierzycie jak się potrafi wtedy drzeć. Z głodu się tak nie drze, tylko mnie nawołuje. Oczywiście w ułamku sekundy się potrafi uspokoić gdy spełnię jego "prośby". Ewentualnie zamist cycunia chce usnąć na mnie. Nie muszę go nosić tylko chce być przytulony.
Zastanawiam się czy to już czas na wychowywanie czy jeszcze za wcześnie i mam mu się dawać wykorzystywać? :-)

male madralinskie stworki ... moja Agatka tez wymusza .. czy swiadomie to nie wiem ale zasypianie wchodzi w gre tylko na rekach !! albo jak kolo niej leze i ja mocno przytulam ...

czemu zamkniety ??? chyba nie lapie ... co rozumiesz przez "zamkniety"

sa tam dostepne dla wszyskich zdj naszych brzuszkow zdjec z usg i pociech.... niech sie przydarzy kolejna taka psychiczna ktora zacznie kopiowac foty naszych maluszkow i chwalic sie ze jest jej!!!!

wspolczuje Asce bo ja na jej miejscu bym sie na maxa wqrwila!!!!
klientka skopiowala foty jej brzucha i usg 3d i szczycila sie ze to jej na kilku forach!!! no masakra!!!

nie mozna go jakos zamknac haslem alco przeniesc do naszej zamknietej grupy??? ja tam moderatorem nie jestem i kompletnie sie na tym nie znam takze licze ze wy cos podpowiecie bo macie o tym pojecie!

U mnie tez wymusza tylko ze on chce na rece,jak tylko go odloze to sie budzi i w ryk:tak:z corcia tak nie mialam:no:

moja mala tez by spala tylko na rekach a jak ja odloze to oczy otwiera i zaczyna sie koncert!!!!

No to nie dosc ze nasze dzieciaczki sa prawieze z jednej daty to jeszcze maja podobne upodobania:-Dno ladnie:-D

ASKA a ja mam pytanko do Ciebie.Powiedz mi jak to jest z zalozeniem spiralki?Dlugo takie wlozenie trwa?Jak to sie odbywa i czy boli?Ja sie gleboko zastanawiam nad wkladka:tak:

reklama
Dobry :p ja se tu normalnie korzenia zapuściłam bo nic.. i nic.. i nic.. o_O
ja nie wiem jak oni to robia ale przy przyjeciu super rozwarcie sranie w tytke a dzisiaj Rozalski mi oswiadczyl zem pozamykana na amen.. o_O
przy przyjeciu byla Milejowa :p
teraz byla wizyta i se mi tu Milejowa oswiadczyla 'jutro przyjdzie szef i sie panią na pewno zajmie' o_O czyli ze gdyby nie fakt ze mam tu swojego gina to maja mnie w pooopie? ;|
nie powiem ale zem sie wkurzyla ..
poza tym dysze jakos i tylko czekam na magiczna godzine 8:00 jutrzejszego poranka :-D co sie tu Plewka zjawi i w koncu zacznie dzialac..
a balonu se mi nie zalozyli by bo po 1 nie mogą przy tym GBSie a po 2 rozal stwierdzil ze to i tak nic by nie dalo..
co za polityka..

wiesz co ja juz jak rodzilam to mi milejowa powiedziala ze mam 4cm rozwarcaia a pzolozna na porodowce z taaaaakimi oczami mowi ze nie 4 tylko max 2 !!! ta wiec w macanki siostrzzczki wierzzc ... ech ... w tym za to rozal jest dobry

Musze Wam napisac ! Ze dostalam dzisiaj wiadomosc od jednej listopadowki z BB ze na jakims innym forum ,pewna laska pisala sobie ,ze jest w ciazy ,ze dziecko stracila pisala z dziewczynami ktore to przezyly ,umieszczala foty z usg3d ,no i foty z brzuszkiem co sie okazalo to wszystko nie prawda !!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.szok ,bo laski sie zzyly niesamowicie kazda laczyla sie w bolu po stracie dziecka itp ,Okazalo sie ze foty brzuszka to moje foty :szok::szok:,bezczelnie kopiowane i wstawiala jako swoje ,te z 3d tez kopiowala z netu itp ,dziewczyna okazala sie jedna wielka oszustka !
Alem sie zdrzaznila ,wchodze na tego linka co mi listopadowka przyslala i jest jak zywo moj brzuchol hahahah ,no czujecie panne ????????
Laska przeprosila po aferze ze moze miec nieprzyjemnosci bo kopiowanie kogos fot i wklejanie jako swoich to oszustwo i moze sie dla niej to skonczyc wielkimi problemami itp ,pokasowala foty itp , obiecala ze tak juz nie zrobi !!!!NO ale dziekuje aby moje zdjecia gdzies chulaly po necie !!!!! ....

okazalo sie ze laska bawila sie tak od dluzszego czasu ,na kilku forach ,na jednym stracila dziecko ,na drugim jest w ciazy ,na jakims innym nawet popelnila samobojstwo po stracie dziecka ,i z innego konta pisala jako kolezanka przekazujaca smutna wiadomosc o jej smierci ....no luduuuuuu !

Ciul tam z moimi zdjeciami ,ale jak mozna wymyslac takie historie i czekac na wspolczucie od innych ???? To normalnie mnie przeraza.

zaraz puszcze linka gdzie widnieje moje zdjecie ....to z jej konta pokasowane juz sa ,ale tam ktos wkleja skad brala te foty wszystkie !

Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl

Trzeba sie zalogowac !!!!!!!!!!

laska to Amola85 !! Mord3czka ja rozgryzla !!!!!!!
Ja poszperalam w necie i laska szalala na kilku forach - Zal mi jej mimo wszystko za jej glupote !

Masakra co za laska!!!
naprawde ma niezle nasrane w glowie!!!
wiecie co proponuje w takim razie aby nasz album mial haslo i byl zamkniety!!!
bo nie przetrawilabym tego jakby jakas inna laska kopiowala moja corke albo inne dziecko i mowila ze to jej!!!

dobra juz widze o co chodzi ... nie wiem czy da sie tak zrobic zeby album byl na haslo ... chyba trzeba bedzie na zamknietym wklejac fotki ...

dlatego do ogladania fotek mojej agatki zapraszam do albumu na aguagu.pl :) dzis znowu kilka nowych wrzucilam :)

Do góry