agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzieki Mea...
Ps.Ja tez walcze z pokarmem...A piersi cholernie bola...
Ps.Ja tez walcze z pokarmem...A piersi cholernie bola...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujemy!!!!!Czesc dziewczynki:-)
4 stycznia o godz.4.14 przyszla na swiat nasz coreczka Julia.
Wazyla 4,020 g i miala 52 cm.Porod trwal 6 godzin...Dzis wrocilysmy do domku
Buziaki i jak znajde wiecej czasu to zajrze i napisze wiecej.
Mea ja wczesniej pisałam, Piotrus identycznie miał, dlatego robie mu co chwile przerwy jak karmię z butelkino to mamy kolejny problem ... dalam po karmieniu butle i ile zjadla tyle jednym chlustem sie wylalo !! moze mleko jest nie takie ... juz mi brak slow ...
I Piotrus tez sam zasypia, po prostu odkładam go do łózeczka i on lezy, patrzy, rozglada się i w końcu zasypia:-)Moj tez zasypia sam ,pomaga mu glaskanie po glowce ,ale przewaznie lezy i sam zasnie tyle ze w naszym lozkua pozniej przenosimy do lozeczka. Ale za to w dzien bardzo lubi sam zasypiac patrzac na swoje karuzele albo obczajac zabawki w lozeczku i tak ze zmeczenia i nadmiaru wrazen hahahah zasypia !
Super że Fifi przybrałDobra koleda ksiedza zaliczona ,jutro jedziemy z chrzestnymi z samego rana zalatwiac chrzest.wstepnie jestesmy umowieni 24 stycznia ( gajerek wlasnie zamowialam dla Fifola) jutro wszsytko potwierdzimy :-)
A wiec musze sie pochwalic !
Przed kapaniem wazylam malego( po wielkiej kupie i zlanym papmie wiec sie oproznil niezle przed wazeniem...)
i co moje szczescie przybralo 200 gram
wiec spowrotem wazy 4800 gram ,malo tego zaczol zajadac bardzo ladnie. Dzisiaj nawet wyciagnol mi 150 ml przy jednym posiedzeniu
,a tak jadl przewaznie po 100-130 ml .Jestem szczesliwa !tak czy siak mamy juz w tej chwili zjedzonego mleczka 540 ml a doba nam sie konczy o 8.30 jutro rano
wiec jeszcze cala noc przed nami.:-)
mi lekarka dzis powiedziala ze lepsza butla niz niejedzenie!!!
ja juz mdleje ze zmeczenia...
kreci i sie w glowie i byle do wieczora,...
kolejna noc nierzespana kolki i zaparcia...
szkoda mi dzecka ze tak cierpi...
a ja bezradna...
:--(
no ja padam...maz w pracy, nie mam tu nikogo poprosic o pomoc..bo ludzie bez wyobrazni tylko moga jeszcze nam zaszkodzic....Ojej obydwoje biedni jesteście:-( Rysio bo sie meczy i Ty też.... najgorsze co może być to przemęczona mamusia:-(
no ja padam...maz w pracy, nie mam tu nikogo poprosic o pomoc..bo ludzie bez wyobrazni tylko moga jeszcze nam zaszkodzic....
w dodatku moje dziecko nie dosc ze prawe nie spi to jeszcze jak sie juz zbierze do snu to tylko u mnie na rekach...wiec o dwoch dni nawet sie nie ubralam tylko latam w majtach i koszulce....
mama jutro przyjezdza ale tylko na weekend..Witam sie i ja:-)Noc nie byla moze kolorowa ale czytajac co u was nie mam co narzekac.
Biedactwa:-(tak przykro sie robi ze macie taki problem:-(no i ze nie ma cie kto wyreczyc:-(a nie mozesz pojechac na kilka dni do rodzicow?