reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

tez tak mysle wkurzaja mnie takie rzeczy. a pozatym ja bym najpierw zapytala czy moge... ja swojego chrzesniaak nie dodaje ot tak! wole sie bratowej zapytac czy nie ma nic przeciwko co by pozniej zbednych zgrzytow nie bylo! to jest moja corka i ja zamierzam sie nia chwalic a nie zeby wszysc dookola! co ona jest? jakas reklama by wszyscy ja mieli??

reklama
Ale mam wqrwa!!!!
Mojego meza siostra ta mlodsza co mnie tak drazni jak tylko dodam zdj na NK to je kopiuje i sobie dodaje!!!!
jak jej zwrocilam uwage by tego nie robila to sie oburzyla!!!!
jak juz chce to niech doda sobie ale inne byle nie takie samo! i jeszcze ciagle podpisuje moja niunia moja krolewna itp!! jak ona k***a jest jej!!!?? niech sobie zrobi i urodzi wtedy bedzie jej!!!!!!!!

Daffi relax!!! ile ona ma lat 15? Nie przejmuj się, nie warto...dobrze, że ja mam super siostrę i T również, ale zdarzają się takie...następnym razem daj jej zużytego pampersa i powiedz 'masz zrób zdjęcie i wstaw na NK':-D niech podpisze: część mojej królewny

Daffi relax!!! ile ona ma lat 15? Nie przejmuj się, nie warto...dobrze, że ja mam super siostrę i T również, ale zdarzają się takie...następnym razem daj jej zużytego pampersa i powiedz 'masz zrób zdjęcie i wstaw na NK':-D niech podpisze: część mojej królewny

heheh dobre! ta dziewczyna ma 18 lat a ma takie kredki w glowie ze szok! kazda z was po 1 rozmowie z nia 1minutowej mialaby jej dosc do konca zycia!!!!

Dobra koleda ksiedza zaliczona ,jutro jedziemy z chrzestnymi z samego rana zalatwiac chrzest :tak:.wstepnie jestesmy umowieni 24 stycznia ( gajerek wlasnie zamowialam dla Fifola) jutro wszsytko potwierdzimy :-)

A wiec musze sie pochwalic !
Przed kapaniem wazylam malego( po wielkiej kupie i zlanym papmie wiec sie oproznil niezle przed wazeniem :-D...) :tak: i co moje szczescie przybralo 200 gram :tak: wiec spowrotem wazy 4800 gram ,malo tego zaczol zajadac bardzo ladnie. Dzisiaj nawet wyciagnol mi 150 ml przy jednym posiedzeniu :tak:,a tak jadl przewaznie po 100-130 ml .Jestem szczesliwa !tak czy siak mamy juz w tej chwili zjedzonego mleczka 540 ml a doba nam sie konczy o 8.30 jutro rano :-D wiec jeszcze cala noc przed nami.:-)

Kurde Mea mam nadzieje ze mala sie obudzila i ladnie zjadla!

reklama
Mea, ja 2 tygodnie temu też ściągałam 30ml, czasami z dwóch piersi a nie z jednej. Tydzień temu to już było 60-70ml. A teraz już nie ściągam bo mały się najada z jednej piersi. Jutro mam ważenie w przychodni, więc napiszę jak to wygląda bez kontroli zjadanych ml.
Sztucznego mi zjadał 70ml, więcej nie chciał.

Do góry