reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
kladzie cie swoje dzieciaki na brzuchu zeby cwiczylu glowe??

ja dzis mojego klade..a ten skubaniec fik i juz jest na plecach...:-D
Tak, moja też parę razy dziennie na brzusiu leży. Ćwiczy nie tylko głowę, zauważyłam, że ładnie podkurcza nóżki pod brzuszek jakby raczkować chciała;-):-)

Witam Was mamuśki:)
no to zostałam ostatnią grudniowa brzuchatką przed komputerem!!!
czas mi sie strasznie dluzy,do poniedzialku to ja chyba oszaleje! juz bym chciala byc na oddziale i niech robia sobie co chca,byle maly wyszedl juz do mamusi. Anoola pewnie wkrotce bedzie juz tulac swojego bobasa a ja to pewnie za 4dni i to jak dobrze pojdzie wszystko!!!

no a my wlasnie bylismy u pani doktor ... i HOUSTON MAMY PROBLEM !!! mala nic nie przybrala na wadze od wyjscia ze szpitala !! pani powiedziala ze prawdopodobnie albo mam za slaby pokarm albo jest go za malo !! i obowiazkowo mamy dziecko dokarmiac butla skoro w cycach jest za malo !! no ale kazala tez zrobic badanie moczu jutro z rana bo to moze tez byc wynik jakiejs infekcji !! powiedziala ze sprawdzi sobie wyniki i jak sie jej nie spodobaja to do szpitala !!!! normalnie blady strach mnie oblecial !! przeciez to moje dzieciatko jest takie pogodne i radosne ... kto to widzial zeby do szpitala !!! no i mamy dobudzac na maksa mala w dzien zeby co 3h jadla a jak nie bedzie chciala ssac to wmusic butle !!

powiedzcie mi jak pobrac takiej malutkiej mocz do badania ??????????? mam kupione jakies woreczki ale nic z tego nie wiem !!

no a my wlasnie bylismy u pani doktor ... i HOUSTON MAMY PROBLEM !!! mala nic nie przybrala na wadze od wyjscia ze szpitala !! pani powiedziala ze prawdopodobnie albo mam za slaby pokarm albo jest go za malo !! i obowiazkowo mamy dziecko dokarmiac butla skoro w cycach jest za malo !! no ale kazala tez zrobic badanie moczu jutro z rana bo to moze tez byc wynik jakiejs infekcji !! powiedziala ze sprawdzi sobie wyniki i jak sie jej nie spodobaja to do szpitala !!!! normalnie blady strach mnie oblecial !! przeciez to moje dzieciatko jest takie pogodne i radosne ... kto to widzial zeby do szpitala !!! no i mamy dobudzac na maksa mala w dzien zeby co 3h jadla a jak nie bedzie chciala ssac to wmusic butle !!

powiedzcie mi jak pobrac takiej malutkiej mocz do badania ??????????? mam kupione jakies woreczki ale nic z tego nie wiem !!

mea jak mala wstanie z samego rana ,podmyj ja przegotowana woda ,wysusz i naklej ten woreczek na psioszke malej aby cewka moczowa byla w tym otworku ,staraj sie nie dotykac wnetrza woreczka palcami.tam musisz miesc instrukcje obslugi razem z workiem:tak:
jak przykleisz woreczek zaloz pampka ,ubierz malutka i niech se pochasza z tym workiem az nie zesika sie do niego

a mnie boli juz ktorys raz brzuch jak na ciotke i echoooo nic !
juz chyba tak ze 3 razy mi sie zbieralo i za kazym razem myslalam ze tego dnia dostane ! i co do dzisiaj nic nie dostalam :-D:-D:-D

reklama
Do góry